Wing Chun
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
PoLLBuLL bunu yazdı:
hocam,boks kuşak falan anlamaz, kroşeyi geçirdi mi adamın iç organları yer değiştirir :D
not : bu yazımda boksör s*ker,karate,tekvando,wt saçma falan demiyorum.en iyi yumruğu atan bokstur.yalnızca onu söylüyorum.
en iyi demeyelim en kuvvetli diyelim çünkü iyi yumrukla kuvvetli yumruk aynı şey olmayabiliyor
-----------------------------haklısın hocam ,yanlış yazmışım,pardon.
çünkü omuza,göğüs kafesine yapılan orta kuvvetli vuruş çok etkilemez ama aynı vuruş çeneye,karaciğere,pankreasa,göğüs kafesinin hemen altındaki boşluğa gelirse indirir adamı
-
Prometheus bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
hocam,boks kuşak falan anlamaz, kroşeyi geçirdi mi adamın iç organları yer değiştirir :D
not : bu yazımda boksör s*ker,karate,tekvando,wt saçma falan demiyorum.en iyi yumruğu atan bokstur.yalnızca onu söylüyorum.
-----------------------------en iyi demeyelim en kuvvetli diyelim çünkü iyi yumrukla kuvvetli yumruk aynı şey olmayabiliyor
-----------------------------evet hatta bizim hoca kickboxçularla falan dalga geçiyo :D teknik öğrenmek istiyosanız bişeyler öğrenmek istiyosanız karateye gelin yoksa gidin sabahtan akşama kadar yumruk atıp tekme sallayın :D
-
Stargazer bunu yazdı:
Hocan çok saçma düşünüyor.
Sabah akşam tekme falan salladığımız yok.
Karetecilerinde nekadar iş yaptığını görüyoruz. Kickbox müsabakalarına karetecileri sokmak ve o sabah akşam tekme sallayan Kickboxculardan dayak yemek güzel duygu olsa gerek.
-
kapışmayın gençler
herkes farklı sporlara saygılı olsun. hepimizin hiç beğenmediği hatta dalga geçtiği sporlar var.
lakin saygı erdemdir.
bir sporcuya eleştirmek yakışabilir ama dalga geçmek asla yakışmaz.
-
Branxian bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
Hocan çok saçma düşünüyor.
Sabah akşam tekme falan salladığımız yok.
Karetecilerinde nekadar iş yaptığını görüyoruz. Kickbox müsabakalarına karetecileri sokmak ve o sabah akşam tekme sallayan Kickboxculardan dayak yemek güzel duygu olsa gerek.
-----------------------------bana ne saldırıyon la :D ben demedim hocam dedim :D
-
Prometheus bunu yazdı:
kapışmayın gençler
herkes farklı sporlara saygılı olsun. hepimizin hiç beğenmediği hatta dalga geçtiği sporlar var.
lakin saygı erdemdir.
bir sporcuya eleştirmek yakışabilir ama dalga geçmek asla yakışmaz.
-----------------------------hocu spor linux gibi spor olsun çamurdan olsun
-
hajılar izmir'de bu kursu veren bi yer var mıdır biliyor musunuz?
-
aseed bunu yazdı:
hajılar izmir'de bu kursu veren bi yer var mıdır biliyor musunuz?
-----------------------------Karşıyaka
http://www.ebmas.com.tr/okullar/izmir/karsiyaka/
-
http://www.ebmas.com.tr/wing-tzun/
Videoda Güzel Bilgiler Veriyor Sizde İzleyin Arkadaşlarım
-
konuyu hortlatiyom, ama sunu demem gerekiyor :)
bi b*k bilmeden konusuyo millet, yok wing chun söylede bilmem neyde.. adam dövmek icin ögreniyorda, lan ne yapcak tursusunumu kurcak.. :| hem sanane, adamin sordugu bumu?
adam wing chun demis, millet ne diyo, boks mma bilmem ne dememiski..
mma, wing chun, boks vs vs. diyenlerin 70% bu nasil biseydir diye arastirmamistir bile kesin.. bos beles
icim rahatladi :D