Wing Chun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KurSad
    KurSad's avatar
    Erkek

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler :) arada aklıma eserse karar verme aşamasında tekrar ve başladıktan sonra çeşitli sorular sorarım :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:
    -----------------------------

IronEagle bunu yazdı:

Hacılar İp Man Serisinide İzledikten Sonra Başlamaya Karar Verdim

Yakınımda Bir yerde buldum Eğitim Veren Bir yeri.

Direk Gidip Kazık Yemiyim Diyorum.

Ücretler Ne Kadardır Maximum Kaç Ayda Sokak Kavgasına Yararı Olur.

Yorumlarınızı Bekliyorum

Ne kadar igrenc bir dusunce. Iste boyle zihniyetler var. Bu zihniyetler kurtlar vadisinide izleyince, ah ne guzel harac kesiliyor, racon kesiliyor, adam vuruluyor, artislik yapiliyor gibi goren, ki aslinda tam tersini veren mesajlar var, zihniyet bence; ama az bir kisim ise, vatan ugruna nasil aileden, sevgiliden vazgecilip bu ugurda hersey yapilabilecegi mesajlarini alabiliyor. Iste bu ayni zihniyet, Ip Man gibi bir filmi izleyip, felsefesini anlamayip, filmdeki gercek mesajlardan cok, kavgayi dovusu goren bir zihniyet, ve buraya gelip Wing Chun gibi cok zor, cok derin anlam tasiyan bu dovus sanatini ogreneyimde, sokak kavgalarinda ne kadar faydali olur diyor en kisa surede. Bu zihniyet cok zehirli, ve ulkem icin cok tehlikeli. Sen bu dusunce ve zihniyeti terk edemedikce asla ve asla hicbir "martial arts" ogrenemezsin. Pardon zaten bu yapilan seyler senin icin "martial art" degil kavga hareketleri, ozur dilerim. Senin bu filmden alamadigin; film icindeki aile sevgisi, huzur ve baris, alcakgonulluluk, tevazu, vatan sevgisi, duzenli calisma ve inanc, ve filmde cok iyi mesaji verilen ulkesinin yasadigi japonya ve amerikan baskilarina savaslarina karsi bir bas kaldiri. Bunlari umarim goren anlayan insanlar daha coktur.

Kusura bakmayin ama, boyle birsey yazmayi gercekten ihtiyac duydum, belgi duygularim agir basti biraz sinirlendim ama, kendimi tutamadim.

Lütfen Saçmalamadan Editle Şu Mesajını

Napim Bütün WC Tarihini Ögrenip yip man Gibi Orda Burda Kavgamı Edim

Yada Millet Dağa Çıkıyor Diye Bizdemi Çıkalım Her Konuda gelip 1-2 Artistlenmeniz

oLmicak Zaten. Koymuşum Sanatına Ben Kendimi Her Kötü Seviyede Savunmak

İçin Gidiyorum Spora Bi Tinerci Beni Sıkıştırdıgında

Dur Abi Benim Wing Chun Sanatım Var'mı Diyeceksin ?

Öbür Bilgi Veren Arkadaşlarada Teşekkür Ederim.

Antalyada Varmış Yakınlarımda Wing Tzun Öğreten Biri Chun'uda Sorarım,

Sordugum Adamada Dicem Zaten Ben Bunu Kendimi Savunmak İçin Öğreniyorum Diye.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

bizim karate salonuna arada ufak çocuklar geliyo daha 2. derste ne zaman kavga edicez diye soruyolar :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:

bizim karate salonuna arada ufak çocuklar geliyo daha 2. derste ne zaman kavga edicez diye soruyolar :)

Bizim salona gelenlerde soruyor klasikleşti :p

Nezaman yumruk atıcam ne zaman kum torbasına vurucam. Dur hele bir gardını düzgün alda ondan sonra yumruk atmaya geç. :) Kum torbasına vurur bileği incilir falan neler gördük :p

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

Hasan Çifçi organizasyonunu tavsiye eder misiniz

kocaelide oturuyorum sadece bu organizasyonunn eğitimi var ve hocası Evren Yılmazer, bilen varsa tavsiye eder misnisz?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

odunu kafaya  kodularmı yıgılırsın yere hocam teknık meknık  fayda  etmez 

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

nessaj bunu yazdı:

Hasan Çifçi organizasyonunu tavsiye eder misiniz

kocaelide oturuyorum sadece bu organizasyonunn eğitimi var ve hocası Evren Yılmazer, bilen varsa tavsiye eder misnisz?

valla onu bilmemde kendini savunma ve saldırı üzerine bir şeyler öğrenmek istiyorsan gebzede şamdan spor kulübü var.hocamız milli antrenördür ve Türkiye deki ilk kata şampiyonlarını kendisi çıkartmıştır :) niye reklam yapıyosam.bende ordayım karate üzerine birşeyler istiyorsan gel illa wing chun diyorsan onu bilemem :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

yok be hacı bizim karatedeki elemanın birine (siyah 1 yada 2. dan) denedilerde 5-6 kişi herif teke tek zikti alayını :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:

adamgibi bunu yazdı:

yok be hacı bizim karatedeki elemanın birine (siyah 1 yada 2. dan) denedilerde 5-6 kişi herif teke tek zikti alayını :|

hocam,boks kuşak falan anlamaz, kroşeyi geçirdi mi adamın iç organları yer değiştirir :D

not : bu yazımda boksör s*ker,karate,tekvando,wt saçma falan demiyorum.en kuvvetli yumruğu atan bokstur.yalnızca onu söylüyorum.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:

hocam,boks kuşak falan anlamaz, kroşeyi geçirdi mi adamın iç organları yer değiştirir :D

not : bu yazımda boksör s*ker,karate,tekvando,wt saçma falan demiyorum.en iyi yumruğu atan bokstur.yalnızca onu söylüyorum.

en iyi demeyelim en kuvvetli diyelim çünkü iyi yumrukla kuvvetli yumruk aynı şey olmayabiliyor

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 12435 Toplam Mesaj: 58