Ya Neden Kıbrıs Bu Kadar Berbat Geliyor Bana
-
ah ulan ah :) benm yerimde olsan napcaktın otur gez dolaş biraz kafanı dinle içki içebiliyosun ona şükret
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------ah ulan ah :) benm yerimde olsan napcaktın otur gez dolaş biraz kafanı dinle içki içebiliyosun ona şükret
-----------------------------ya usta içmekte birşey değilki cidden bak.Ynei kustum hayatımda ikinci kez içkiden dolahyı kusuyorum :)
cem yılmazın gorası gibi ka-fa 1500 ama mutlu değilim...
-
Hocam kız konusunda sana yardımcı olmaya çalışayım , öncelikle kızlarla diyalog kurabilme özelliği insanın içinde biraz olucak, yoksa da yine kurarsın. Sana tavsiyem , kızlarla konuşurken gözlerinin içine bak , ne çok iyi davran ne de çok kötü , 2 sinin ortası şekilde davran . Konuşmaların ve mimiklerin sanki sana muhtaçlarmış gibi olsun. ki öyle :)
Ayrıca baya içmişssin sanırsam , unutmaki kafan iyiyken iletişim sorunun olmuyosa , kafan ayıkken hiç olmaz .
Dediğim gibi hareketlerin , tavırların , mimiklerin , konuşmaların , '' skmde bile deilsin'' tarzında olsun. Nasıl sa kaybedicek hiç bişeyin yok , iletişimden korkma , hee bişey daha samimiyet ve doğallık herşeyden önce gelir.
-
Peki, Kibris degilde Turkiye'de olsaydin halinin su an oldugundan daha mi iyi olacagini dusunuyorsun?
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Peki, Kibris degilde Turkiye'de olsaydin halinin su an oldugundan daha mi iyi olacagini dusunuyorsun?
-----------------------------hoca bilmiyorum çevreyi bırakıp yeni çevre kurmak baya zor.
seastar eyw...
-
Hee aklıma gelmişken söyleyeyim , Bundan 3 sene önce Kıbrıs'ta 1 kız arkadaşım vardı ve Liseden yeni mezun olmuştum. Hayatımda tek sevdiğim insandır. Her nyse liseden mezun oldum , üniv için Kıbrıs hayalleri kuruyorum. Kıbrısa gidemedim , neden biliomusun , çünkü para yoktu. Anne , baba , bikaç kişiyle konuştum ,yalvardm, para para para para tek sorun buydu ve olmadı . Maddi yönden orda aç kalıcaktım o yüzden gidemedim. . Bundan 3 sene bi bilsen nelerimi vermezdim Kıbrıs'ta okumak için. Diceğim o ki elindekilerinin de kıymetini bil . Zamanla zaten herşey olucak Allahın izniyle.
-
hoca kıbrısı bilmiyorum ama üni. kazanıp ç.kaleye gelmeden 4 gun önce bende hayatımda tek sevdiğim kızdan ayrılmıştım yai o benden üni. yecalışcam bu sene kazanmam gerek die ayrılmıştı öyle bi koymuştu anlatmaya hakketen sözler yetmez..cektiğimi bi ben bi allah bilir ramazanda full oruc tutan ben gecen sene ramazanda ayık gezmez olmuştu ama yapcak bişey insan yavaş alışıyor heryeşe allah kolaylık versin kendini mutlu etcek seyler bulmaya calış ;)
-
Zumsukcuum daha önce evinden uzaklarda hiç kalmadın sanırım. Bence orda olmanın kıymetini bilirsen daha çok eglenirsin.
Çok az insan girdiği ortama ve değişimlere hemen uyum sağlayabilir. Bu kadar içip kendinden geçeceğine orda olmanın zevkini nasıl çıkarırım diye bi düşün ;)
Kıbrıs güzel yerdir.
-
haha:) Biz buna gurbet diyoruz... Gurbet iyidir, adami olgunlastirir, ayagini yere bastirir!
-
kıbrıs boktan biyer
sen yavru vatan dersin sevgi şefkat duyarsın adamlar öğrenci oldugunu görüp 700 sterlin evet yanlıs duymadınız STERLİN kira koyar sana.hemde sahibi türktür sorsan oraya yozgattan kayseriden falan gelmiştir memleket muhabbeti açsanda yemez dayar sterlini.e hani yavru vatandı? hani Türklük? neden Sterlin? ingilizmiyiz lan biz?
arkadasım zorluklarla 3 yıl dayanabildi annesi okuması için arabasını sattı ama 3 yılda geri geldi cocuk.annesiyle konusuyodum değermi bir araba parasına 3.yılda cocugu almak diye ya paramdan ya cocugumdan vazgececektim dedi.
moralini zükmek gibi olmasın ama kıbrıs yasanacak yer değil.cok geç olmadan bırak derim ben bu seneki öss de zatenpuanın düşecek döner eskişehirde bir yerde işe girersin dandikte bi dersaneye gidersin bu sene özet gibi olur hem calısır hem gidersin,seneyede işi gücü bırakır zaten 1 sene boyunca özet gectiğin konulara bir asılırsın kazanamayacağın yer yok.
kaybolan 1-2 yıl tüm hayatını değişitirecekse feda edilir millet 3. 4. senesinde üni kazanıor bizim hazırlıkta 84lü adam vardı aq