folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ya Neden Kıbrıs Bu Kadar Berbat Geliyor Bana

Ya Neden Kıbrıs Bu Kadar Berbat Geliyor Bana

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    abi eywta bi şurda ingilizceyi öğreneyim ilk sene geri kalan senelere bakıcam....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

zumsukumm kardeşim benim :)

Bak bundan 9 ay önce yerleştim istanbula ve sadece 1 arkadaşım vardı. :) o da bayan değil :)

Kızları bu kadar kafana takma. bu 1 arkadaşım sayesinde ben bunu öğrendim. ya sen bi kısla yatmak mı istiyosun yoksa ortam muhabbet olsun takılalım mı istiyosun

son ihtimalde kesinlikle tavsiye etmem ama aşık olmak mı istiyosun :)

Bunlardan en zor olanı aşık olmak olunacak kızı bulmak 

diğer iki şık inan bana istanbul gibi bi yerde hiç zor değil kıbrısda da  aynı taktiklerle kız düşer....

Şimdi  bence rahatla alkolün dibine vurmuşun zaten :) büyük ihtimal şuan da horulll horul uyuyosundur.

Uyandığında çık bi kendine harbi delikanlı, uzun vadeli olabilecek bir erkek arkadaş bul gerisi yalan herşekilde halledilir.

gurbet zordur ama ayaklarının üzerine basmayı öğrenirsin....

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Burada yapamiyorum, yapamam, yapamiyacam diye dusunme. Kendini zorla adapte olmak icin... kiz degil, dertlerini paylasabilecegin gezip eglenebilecegin bi arkadas bul. Kiz arkadas zamanla olur zaten. Ama yinede yapamiyosan fazlada bekleme hemen atla gel. Hem bosu bosuna senelerin gecmesin hem aileni de zor durumda birakma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    sen kaybedersin kıbrıs bişey kaybetmez:)

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

dostum

bu durum gayet normal  farklı bi havası var kıbrısın zaten asosyalim diyosun 1 ay sonra alışır gidersin

ilk zamanlar bende senin gibi dertliydim daha şimdiden 1 yıl geçtı 

kasma relax ol

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    hocam sıkma kendini bak bem kuzende kıbırsa gitti geçen beni aradı ağlıcaktı nerdeyse :) suyu saç döküo, cafe yok dio ( en çok buna üzüldüm ) köy gibi bi yermiş ama alışmam lazım bu benm geleceğim dio bişi demeye gerek kalmadı zaten :)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Aslında Kıbrıs Çok Güzel yerdir, cafeleri falan müthiştir ortamını çok severim bence sen kendini içeriye kapatıcağına çık dışarda parkta otur o zaman bile arkadaş bulursun madem paran yok kardeşim neden para veriip zevkin için içki içiyosun sen kıbrısta hangi ünidesin??
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Bende seni çok iyi anlıyorum o dediğin olayın bir değişiğini 2 yıldan beridir ben yaşıyorum ortamım yok hiçbişeyim yok doğru düzgün arkadaşım yok hepsi eski okulumda kaldı hiçbişeyden haz almıyorum resmen işkence gibi geliyo bana şuan okuduğum okulda okumak.Her ne kadar arkadaşlarımla aynı yerlerde otursakta derslerden dolayı görüşemiyoruz yada başka birşeyden.Her ne kadar sevgilim olsada haz almam ben sevgiliden daha çok severim arkadaşlarıma çünkü sevgilinden bi gün ayrılırsın ama arkadaşlarından asla.Geriye dönmek istiyorum dönemiyorum napıcamı bilemiyorum :S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

Yazdıklarından anladığım kadarıyla bence senin sorunun yalnızca kız arkadaş edinememk:) gün doğmadan neler doğar derler. Okuduğun bölüm gelecek vaad ediyorsa devam et derim. Fakat bitince işsiz kalıcaksan boşuna para harcamana gerek yok.Annenede yazık olmasın. Daha ilk günlerin, zamanla çok arkaş değiştrck çok ortama gircksn herkes senin gibi aynı şeleri düşünüp yaşıyordur  emin ol. Takma kafana hep içme yoksa 4 sene boyunca öyle gider. Yapman gerekn ortamalra akmak. Önce çevre oluştur ne bilym girişken ol. İlk başlarda kız arkaşının olmaması iyi bence sonra erkek arkaş ednemzsin ona zaman ayırmaktan. SAğlıcakla kal:)

Yansın geceler:)))

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    çöm oluncva öyle oluyo bende öyleydim sonra 2. sınıftda tüm okul beni tanıdı radyo programları felan ellerime istek notları Ahhh ahh neydi o günler :) mlasaya otururdum benden başka 1 erkek bulamazdınız hep kız :) Nerde o üni yılları bea :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 7662 Toplam Mesaj: 58