Ya Neden Kıbrıs Bu Kadar Berbat Geliyor Bana
-
abi eywta bi şurda ingilizceyi öğreneyim ilk sene geri kalan senelere bakıcam....
-
zumsukumm kardeşim benim :)
Bak bundan 9 ay önce yerleştim istanbula ve sadece 1 arkadaşım vardı. :) o da bayan değil :)
Kızları bu kadar kafana takma. bu 1 arkadaşım sayesinde ben bunu öğrendim. ya sen bi kısla yatmak mı istiyosun yoksa ortam muhabbet olsun takılalım mı istiyosun
son ihtimalde kesinlikle tavsiye etmem ama aşık olmak mı istiyosun :)
Bunlardan en zor olanı aşık olmak olunacak kızı bulmak
diğer iki şık inan bana istanbul gibi bi yerde hiç zor değil kıbrısda da aynı taktiklerle kız düşer....
Şimdi bence rahatla alkolün dibine vurmuşun zaten :) büyük ihtimal şuan da horulll horul uyuyosundur.
Uyandığında çık bi kendine harbi delikanlı, uzun vadeli olabilecek bir erkek arkadaş bul gerisi yalan herşekilde halledilir.
gurbet zordur ama ayaklarının üzerine basmayı öğrenirsin....
-
Burada yapamiyorum, yapamam, yapamiyacam diye dusunme. Kendini zorla adapte olmak icin... kiz degil, dertlerini paylasabilecegin gezip eglenebilecegin bi arkadas bul. Kiz arkadas zamanla olur zaten. Ama yinede yapamiyosan fazlada bekleme hemen atla gel. Hem bosu bosuna senelerin gecmesin hem aileni de zor durumda birakma.
-
sen kaybedersin kıbrıs bişey kaybetmez:)
-
dostum
bu durum gayet normal farklı bi havası var kıbrısın zaten asosyalim diyosun 1 ay sonra alışır gidersin
ilk zamanlar bende senin gibi dertliydim daha şimdiden 1 yıl geçtı
kasma relax ol
-
hocam sıkma kendini bak bem kuzende kıbırsa gitti geçen beni aradı ağlıcaktı nerdeyse :) suyu saç döküo, cafe yok dio ( en çok buna üzüldüm ) köy gibi bi yermiş ama alışmam lazım bu benm geleceğim dio bişi demeye gerek kalmadı zaten :)
-
Aslında Kıbrıs Çok Güzel yerdir, cafeleri falan müthiştir ortamını çok severim bence sen kendini içeriye kapatıcağına çık dışarda parkta otur o zaman bile arkadaş bulursun madem paran yok kardeşim neden para veriip zevkin için içki içiyosun sen kıbrısta hangi ünidesin??
-
Bende seni çok iyi anlıyorum o dediğin olayın bir değişiğini 2 yıldan beridir ben yaşıyorum ortamım yok hiçbişeyim yok doğru düzgün arkadaşım yok hepsi eski okulumda kaldı hiçbişeyden haz almıyorum resmen işkence gibi geliyo bana şuan okuduğum okulda okumak.Her ne kadar arkadaşlarımla aynı yerlerde otursakta derslerden dolayı görüşemiyoruz yada başka birşeyden.Her ne kadar sevgilim olsada haz almam ben sevgiliden daha çok severim arkadaşlarıma çünkü sevgilinden bi gün ayrılırsın ama arkadaşlarından asla.Geriye dönmek istiyorum dönemiyorum napıcamı bilemiyorum :S
-
Yazdıklarından anladığım kadarıyla bence senin sorunun yalnızca kız arkadaş edinememk:) gün doğmadan neler doğar derler. Okuduğun bölüm gelecek vaad ediyorsa devam et derim. Fakat bitince işsiz kalıcaksan boşuna para harcamana gerek yok.Annenede yazık olmasın. Daha ilk günlerin, zamanla çok arkaş değiştrck çok ortama gircksn herkes senin gibi aynı şeleri düşünüp yaşıyordur emin ol. Takma kafana hep içme yoksa 4 sene boyunca öyle gider. Yapman gerekn ortamalra akmak. Önce çevre oluştur ne bilym girişken ol. İlk başlarda kız arkaşının olmaması iyi bence sonra erkek arkaş ednemzsin ona zaman ayırmaktan. SAğlıcakla kal:)
Yansın geceler:)))
-
çöm oluncva öyle oluyo bende öyleydim sonra 2. sınıftda tüm okul beni tanıdı radyo programları felan ellerime istek notları Ahhh ahh neydi o günler :) mlasaya otururdum benden başka 1 erkek bulamazdınız hep kız :) Nerde o üni yılları bea :)