folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ya Neden Kıbrıs Bu Kadar Berbat Geliyor Bana

Ya Neden Kıbrıs Bu Kadar Berbat Geliyor Bana

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    parasa durumunun kotu oldugunusoyluyorsun ama votka bira icebiliyorsun :) Kisacaksin haci icmeyeceksin gerekirse.Kibris zordur , yalnizlik cekme bizim ilker06 da orada ogrenci.1yil oldu o gideli...+ benim arkadas vardi kibrista okudu elektronik bolumunden mezun..cocuk 4sene boyunca kopek dovuslerinden para kazanarak gecindi :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

vay amk tüm üniversitelilermi aynı durumda olur be kardeşim  :| insanı okumaktan soğutuyor şu alışma süresi :|

bkz : ben :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

ben orda olsam seni gezdirirdim, ickiyi falan bosver... karpaza git, cadir kur... besparmaklara ALEV KAYASI'na cik... dogayla butunles hemen isinirsin... dalmayi falan seviyorsan cok guzel yerler var dalmak icin.

ah bi orda olsam.

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

eh be amk kıbrısı geçen yaz oradaydım ben  sözde 30 gün kalıcaktım 28. günde dayanamadım kaçtıminsan ölüyor orada hocam sana tavsiye kendini şartlamaya çalış

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Yazsaydın gelsendin dicle üniversitesine :|

İnsanları sıcak hemen ortam yapardın :| Compü la amelelerde bira içio abü :| Öğrenci niye içemesin aq :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    abicim dostlar var..Eskişehirli bi ton adam var...Alışıcaz seve seve :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Kendini Oynayacaksın. Sonra Ortam Sana GeLecek :)

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Moralini bozmak gibi olmasında kardeş en azından orda özgürsün yat diyen yok kalk diyen yok sen oraya alışamadıysan askere gidince ebenin amını tersten görürsün.

Kendini topla beterin beteri var dostum

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek
    Magosa da 5 yılım gecti ögrencilik icin en güzel yerlerden bitanesidir hatta hayatimin en güzel yıllari orda gecti.Yurt ortami cok sıkıcıdır bence bi kac kafadengi arkadas bulup ev tutun hafta sonu fırsat buldukca gez girne falan harbour süper yerlerdir.Dısari cikinca yapcak cok sey oldugnu gorceksin ama yanliz tadi cikmaz bikac arkadas al yanina.okuldaysan bile renkli bina (mimarlik) cafesi on numara yerdr ortamida güzel gez bence biraz.Adanin en iyi okullarindan biridir DAÜ tonla klub var birini uye ol.Kısaca yapcak okadar cok sey varki orda..

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    kıbırsta iyi kumarhaneler varmış diye duymuştum.başka da hiç bişeyini bilmem.evet belkide sana oyle gelmiyordur yani gerçekten sıkıcıdır.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 7664 Toplam Mesaj: 58