Ya Neden Kıbrıs Bu Kadar Berbat Geliyor Bana
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------
yok ne 200 ü yaw :S kım dıyo 200 die 80 ytl 2 yılllık oda :D bende 1 aya cevırecem cunku arastırdım
-----------------------------nasıl yaptırcam peki
-
takma be zumzuk bak bende adanaya geldım compi abi kızmasın ama ben bıle alısamadım bu sehıre yabancı gelıyor hersey bana
sen gene 70 lık ıcecek para bulmusun ya ben ben her gece gozyaslarımı ıcıyorum lan :(
cepte para yok kurus yok 5 ytl var 10 gun ıdare etmem gerek
hergun iki kere otobuse bınıyorum 2 ytl yapar
2 x 10 = 20 ytl
abdullahın elınde 5 ytl var
20 - 5 = 15 = abdullahın göte geldıgı durum
hayata sıfırdan başlamak harbıden cok zor bi iş..
-
hocam once muhaceret yaptırman gerekıyo daha sonra beledıyeden paranı yatırıyosun 1 saate degısıyo muhaceretsız olmaaz oda 50 ytl mıydı 50 dolarmıydı ole bısııydı
-
zumso olm bende yeni bi şehre geldim üni dalgasına da bu kadar ayak yapmıyorum senin gibi. tamam bak bende kimseyi tanımıyorum canım feci sıkılıyor gecede 3 paket sigara devriyiorum buz gibi otel odasında yarı aç yarı tokum da zorluk iyidir olm. zorluk çekiyorsun diye şükür bile etmen lazım. böyle karı gibi olma. ayağa kalk bi silkin
-
ILKER06 bunu yazdı:
yok ne 200 ü yaw :S kım dıyo 200 die 80 ytl 2 yılllık oda :D bende 1 aya cevırecem cunku arastırdım
en az bir sene oda 40 ytl ben cevırdım ordan biliyorum -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------nasıl yaptırcam peki
muhaceret yaptırıyorsun zaten hazırlkta habeın olur muhaceretten sonra palm beachte vergi dairesi var pasaportunla ora gidiyorsun hemen yapıp veriyorlar -
muhaceratı hallettim..Şimdi onlarında icabına bakayım
& kürdo ben değişimlere kolay ayak uyduramam kaldı ki kolay alışamam.Burdada öyle oldu ama arkadaş ortamı oldukça zevklenmeye başladı takılıyoruz bakalım.