folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ya Neden Kıbrıs Bu Kadar Berbat Geliyor Bana

Ya Neden Kıbrıs Bu Kadar Berbat Geliyor Bana

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Yazsaydın gelsendin dicle üniversitesine :|

İnsanları sıcak hemen ortam yapardın :| Compü la amelelerde bira içio abü :| Öğrenci niye içemesin aq :|

dicle üniversitesi Bizim burdaki mi ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Kıbrıs sucks :F

Erzuruma gittim herşey üst üste yığıldı kıstmetse yarın dönücem insanım lan ben sıla hasreti bi yandan,eş dost ( dostum çok şükür burda var da lafın gelişi ) ortam diyelim yada ortam yok bi yandan,üstüne üstlük 3 yıllık ilişkimin temelli bittiğini öğrendim dayanılır mı lan ? Bölüm desen Allan farsçası mezun olsan bi zik yicen yok ama gittik işte ne bileyim ben bunca şeyin ard arda üstüme üstüme geliceni,bilseydim gidermiydim hiç amk. okurum açık öğretimimi babalar gibi 6 ay askerlıkte yaparım kodum dünyanın eksenine yeter lan zikerim böyle hayatı amk. herşey daha güzel olcak,herşey daha güzel olcak die die bu hallere geldik zaten tüm toz ve pembe renklerin amk. Ne kadar hayal varsa alaynın amk.

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek
    zor gelir zumsuk.1 ay bilemedin 2 ayda alışırsın.ortam yaparsın.ünv. i ailesinin yanında okumayan her öğrenci çeker bunu.alışırsın zamanla.bende ankaraya okumaya geldiğimde paso içiyodum ilk zamanlar:)

neyse ne laannn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    hacı biz ulkuhanla senı aradık donmedın bıze hacı

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Arkadaşlar kıbrıs ageldim babam 5 kuruş vermedi annem zor zar okutmaya çalışıyor sırf annem için dayanıyorum şu anda 70 lik istanblue yu iki kişi içip üstüne bira çektim kafam iyi yazıyorm.Deniz seki + hüsnünün  adaletsiz seçmini dinliyorum.Alışamadım kıbrısa.Üstelik kızlar falan az.Bu kafayla olsam baya kız bağlarım yarıon yine asosyal, içine kapanık, ortmaı zor oluşturan emre olacka :'(...

Zor geliyor cidden zor geliyor.İnilizce falan zevkli fakat Eskişehirdeki çevreyi bırakıp sıfırdan başlamak zor.Dayanamıyorum artık...Ne yapmam gerek bilmiyorum.Asosyal insanım ne kadar uğraşsamda kızlarla falan dialog zor......oFff off...

Arkadaşlar bu kadar zor olacağını bilmiyordum.Sürgüne gelmiş gibi hissediyorum.HErkes uzaklşıyor sanki benden. Çok kötü moralim yaw.Cidden 70 likistanblue votka  + tuborg kırmızı içtim...Alışamıyroum  derleşmek için açıyorum bu forumu yoksa kafayı sıyırıcam

alışırsın alışır. benim tam 1 yıl oldu bu gün ben daha alışamadım sen alışırsın inşallah

maaasebeci....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    hacı biz ulkuhanla senı aradık donmedın bıze hacı

usta dönücem dönücemde geberiyorum haftasonu görüşebiliriz.Sabah 8 de uyanıyorum, okuldan 3.30 gibi geliyorum.Uykum oluyor yatıyorum 7 ye kadar uyuyorum sonra yemek.Sonra muhabbet yada bilgisayar.Gece 2 ye doğru uyuyorum.

hasanbaba, whitehause, glapsides vs.. bi turladık.Fakat Eskişehirli elemanlar arkadşa falan buldu yanlız kaldım :-/ iletişim problemim var.Neyse hafta içi ondan biraz zor geliyor.1 sene boyunca 4-5 te yatmaya alıştım.

Zor geliyor burası ya hareket etmek istemiyorum hea..Ama mutlaka görüşelim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

durum raporu:

geleli bir ay oldu.25 i geçkin Eskişehirli ile tanıştm, kaynaştım.Ara ara discolara gidiyorum ama djler berbat, kafelere falanda takılıyoruz arkadaşlarla.KAfe, discodaki simalar aynı.

Alışmaya başladım ingilizceyede hafif hafif çalışıyorum.Ortam oldukça güzelleşicek.Şimdiki planım aylık bin ytl geliyor.400 falan arttırabilirsem 10 ayda 4 bin, 106lar 6bin ytlmiş.Babam şimdi nafaka yerine emekl olacak dükkanda çalışacak emekli parasını kasımda gönderirim diyor.500 ytl gönderse 700 ytl falan tutmaya çalışıcam araba alıcam kafaya koydum..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

zumsuk kardesım once bı trafıge alıs be allah gostermesın buranın trafıgı bılıyosun ters ve araba baslı baasına kulfet ogrencıye ehlıyetını kıbrıs ehlıyetı yapacan 2 yılda bır yenıleyceksın falan bence ılk once araba kırala bılıyosundur az cok burada baya ucuz ondan sonra araba almanı tavsıye ederım

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

trafik zor gelmiyor bana.İşin ilginci geçen 5 gün kalıp gittim Eskişehirde grip geldi.Tam terse çevireceksin olayları :D

Arabayı alana kadar zaten denemeler yaparım ben ;)

Birde ehliyet çevirme 200 ytl diyorlar bea..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    yok ne 200 ü yaw :S kım dıyo 200 die 80 ytl 2 yılllık oda :D bende 1 aya cevırecem cunku arastırdım

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
Toplam Hit: 7669 Toplam Mesaj: 58