Yakalandım Müridler
-
Küçükken ben deneme amacıyla içtim derdim her seferinde :) deneye deneye tiryaki olduk , Şu sigaraya verdiğim parayı biriktirseydim 2008 Model bi araba kesin alırdım.
Sana tavsiyem, söyle ailene annecim babacım ilk ve de sondu diye yırtarsın.
Ayrıca bırakmanı şiddetle tavsiye ederim.
-
ya komsu sallıor gazeteye cay sardık onu içiorz dersin =) "yersen"
-
Bizm sıpa da içiyomuş sigara Hem astımı var itin hem sigara içiyor Babası hariç EŞŞOOL'EŞŞEK....
-
az önce bizimkiler ile kouştuk peder içiyormusun dedi içiyorum dedim annem de iyi halt yiyon demeye başladı babam ii bakalım iç ben sana içme desem sanki sen bırakıcan dedi zararlarını benden çok daha iyi biliyon ne halt yersen ye dedi :D anlıcanız yırttım bir yandan da iyi oldu walla
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------
az önce bizimkiler ile kouştuk peder içiyormusun dedi içiyorum dedim annem de iyi halt yiyon demeye başladı babam ii bakalım iç ben sana içme desem sanki sen bırakıcan dedi zararlarını benden çok daha iyi biliyon ne halt yersen ye dedi :D anlıcanız yırttım bir yandan da iyi oldu walla
heh bu kadar emın olma o bır cok seye yansır sımdı taakı Haftalıgına bıle yansır bende cok yasadım :):) -
ULKUHAN bunu yazdı:
Hepaq bunu yazdı:
heh bu kadar emın olma o bır cok seye yansır sımdı taakı Haftalıgına bıle yansır bende cok yasadım :):)
-----------------------------bencede o kadar emin olma eyice bi gevredecekler şimdi seni bide paket almaya başlarsan yandın.
-
2-3 kere 62 YTL bayıl =) bırakırsın :P
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------her zaman işe yarar
-
murid değil murit :|
-
Bu boku ıcıyosan korkmucan Kardesım.