Yakalandım Müridler
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------Bu boku ıcıyosan korkmucan Kardesım.
-----------------------------
korkmak değil mürit kardeşim saygı çercevesi içerisinde düşünce:):) -
seni gören komşun erkekmiydi kadınmıydı ?
yazdığına göre ikiside :D
1 erkek :gidip babana oğlun sigara içiyo demez.dersede eğer babana söyle ki o adamla arkadaşlık yapmasın.ne diyecek Allah aşkına, durup dururken senin oğlunu sigara içerkenmi gördüm dicek.bence böyle bişey olmaz.
2 kadın :kadınlar için garanti kullanamam ama babana gidip söylemez herhalde.gider annene söyler.annende gelir seninle konuşur ve bi dahakine babana söylerim der.halbuki çoktan söylemiştir ama yumuşatarak söylemiştir.:D baban bişey yapmaz mutlu ve mesut geçinirsiniz.
sana bi iki dipnot vereyim.sigara içme demiyorum, iç ama yakalanma.yakalanırsanda yalan söyle, ortaya çıkarsada "napıyım doğruları yüzüne karşı söylemekten utandım."dersin:D
en önemliside rahat ol.felsefe şu :"olmuş bitmiş a.k elden ne gelir." "ne olucaksa olsun lan yeter artık!!" :)
-
oldu bir kere komşu zaten kadın dı direk gidip ispiklemiş anneme aslında bir yandan iyi oldu rahat rahat içerim artık ama saygı çerçevesinde bizimkilerin yanında içmem
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=65699
bu konuyu acanda senmisin ?
-----------------------------hocam o benim.ben daha yakalanmadım pafur pufur içiyorum
-
ULKUHAN bunu yazdı:
media_center bunu yazdı:
korkmak değil mürit kardeşim saygı çercevesi içerisinde düşünce:):)
sigarayla da saygının ne alakası var bilmiyorum sen de içiceksen korkmuycan korkucaksan içmiycen en güzeli hiç bulaşma henüz erkenken -
affetmez bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=65699
bu konuyu acanda senmisin ?
-----------------------------hocam o benim.ben daha yakalanmadım pafur pufur içiyorum
-----------------------------pafur pufur :D koptum ayrıca yaş 17 herkes erkenken bırak filan dio forumda yaş oranı bayagı büyük galiba
-
MaTRiXe bunu yazdı:
ULKUHAN bunu yazdı:
media_center bunu yazdı:
korkmak değil mürit kardeşim saygı çercevesi içerisinde düşünce:):)
sigarayla da saygının ne alakası var bilmiyorum sen de içiceksen korkmuycan korkucaksan içmiycen en güzeli hiç bulaşma henüz erkenken
hocam benım aıleme gore saygısı vardır sıgaranın bu arada o pıslıge 3 sene once basladım oda oss yuzundendıcok sukur sımdı oyle bı aıle korkumda yok ama saygı duyarım!!
-
kardeş dürüstolmak en iisi yok olamam öttürürler diyorsan komşudil kendi gözleriylede görseler yapıcağıiş sonunakadar inkar kabullenme ve çelişkili laflar etmemeyede dikkatet hatta biraz komşuyada hakaretet nerelerinden bakıyorbunlar..... felan filan kader kısmet felek vs vs vs
-
hocam kendini aşka ver..birini bul çık mesgul olabilceğin bişileri bul ilgilenicek bir şeyler bull..elektroniğe kafa yor..pc oyunu oynama..pc de uzun süreli takılma sosyal ol..inan bu yöntem ile bir arkadası kurtardım ve o sigara deil alkolikdi ;) dediklerimi uygula ve içme hea şunuda söylim ben 2 yıl sigara kullandım ve son 1 yıldır kullanmıyorum..
-
dün yemekte balık kızartması wardı onu yedim... iki gün önce yeni bi kızla tanıştım...1 ay önce bir kadın bana para verdi...az önce gaz çıkardım...su içerken babama yakalandım... ::SS:S: