Yakalandım Müridler
-
ULKUHAN bunu yazdı:
-----------------------------
hocam benım aıleme gore saygısı vardır sıgaranın bu arada o pıslıge 3 sene once basladım oda oss yuzundendıcok sukur sımdı oyle bı aıle korkumda yok ama saygı duyarım!!
3 yıl çok geç değil 8 yıl sonra her şeyi bıraktım getirisini götürüsünü düşünüp ulaştığın sonuca saygı duyabilirsen bırakabilirsin burada şu mu olur bu mu olur diye sormanın hiç bi anlamı yok he paylaşmışsın güzel ama sanmıyorum ki tahribatta medyum var saygıdan öte bu yaptığının onları üzebileceğini düşünerek hareket etmeye çalış sigara içipte içmiyomuş gibi davranarak onları aldatmak sence de onları aptal yerine koyuyomuşsun gibi bi izlenim vermiyor mu -
MaTRiXe bunu yazdı:
ULKUHAN bunu yazdı:-----------------------------
hocam benım aıleme gore saygısı vardır sıgaranın bu arada o pıslıge 3 sene once basladım oda oss yuzundendıcok sukur sımdı oyle bı aıle korkumda yok ama saygı duyarım!!
3 yıl çok geç değil 8 yıl sonra her şeyi bıraktım getirisini götürüsünü düşünüp ulaştığın sonuca saygı duyabilirsen bırakabilirsin burada şu mu olur bu mu olur diye sormanın hiç bi anlamı yok he paylaşmışsın güzel ama sanmıyorum ki tahribatta medyum var saygıdan öte bu yaptığının onları üzebileceğini düşünerek hareket etmeye çalış sigara içipte içmiyomuş gibi davranarak onları aldatmak sence de onları aptal yerine koyuyomuşsun gibi bi izlenim vermiyor mu
tamam haklsıın belkı bıyerde ama sımdı aılen bılıyor dıyede yanında babanın yuzune karsı mı ıcmen gerekır ben bundanbahsedıyorum belkı aılem bılıyordur kı bılıyorlarda yanı benım ıctıgımı ee sımdı bılıyorlar dıye gıdıp yanlarında içiim mi?
bence olmaz ve benım bahsetmek ıstedıgımde bu kımseyı kandırmak deıl!!eger bu pıslıgı ıcıyorsam zehırı kendıme!
-
git yanlarında iç demiyorum zaten bu güne kadar yaptığını yapma diyorum içiyosan içiyorum de he yemiyosa içme saygıdan bahsediyosun öle yapınca aileni aptal yerine koymuş olmuyo musun ? ikusura bakma ben böyle düşünüyorum he yanlıştır belki o ayrı mesele
-
komşuları ailene ulaşmadan önce ortadan kaldırr günün yorgunluğu üstüne yak bi sigaraa...
-
yav olan oldu bitti bizimkiler biliyorlar artık sigara içtigimi :D