folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Yaradılışçıların Usanmadan Defalarca Sorduğu Soruların Cevapları

Yaradılışçıların Usanmadan Defalarca Sorduğu Soruların Cevapları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

Ruh diye birsey yok!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Prometyus Filminde Aslında İlginç Değinmeler Var, Seyredilmesini Tavsiye Ederim.. Kimbilir Belkide Yaratıcılarımız Bizim Gibi Zeki Bir Tür Canlılardır...

Ve Onlarda Kendilerini Yapan Canlıları Arıyorlarken Bizi Yaptılar, Ve Bizde Onları Ararken Başka Canlı Türünü Yapacağız.. 

Sanırım Yaratılış Bir Tür İç İçe Girmiş Kesişmeler Gibi Bişey...

Evet Yukardaki Düşüncelerim Tamamen Materyalist Düşünce Kuramına Bağlı Düşüncelerdir... Görüldüğü Üzere Şakirtlikle Suçlanan Ben, Bir Ateist Gibi, Yada Her Hangi Bir Materyalist Gibi Düşünebiliyorum.. 

Görülüyorki Mevcut Konu Hakkında Tamamen Çaresiz Bir Durumdayız... Ve Araştırmalarımızın Bizi Neye Yada Nereye Götüreceğide Belirsizlikler İçeriyor...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

toprak , su , oksijen , demir , altın , elementler v.s onlar nasıl olmuş

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

sağlam arşivmiş bunları keşke pdf olarak alabiilsek 

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı

toprak , su , oksijen , demir , altın , elementler v.s onlar nasıl olmuş

Altın Gibi Saf Bir Madde Saf Saf Olmuş İşte,,,,  Ne Etsende Bu Evrimciler, Darvinciler, Materyalistler, Birbirine Kuşak Kuşak, Bölüm Bölüm Bağlı Bu Zümre İnsanları Asla Bu Sorulara Yanıt Veremeyecek...

Getiriyorlar, 5000 Yıl Öncesine Ait Bir İnsanın İskeletini Delil Olarak Gösteriyorlar, İskeletten Nasıl Binbir Sonuca Gidebiliyorlar Anlıyamıyorum..

Şimdi Diyeceklerki Sende Kuran Adındaki Bir Kitaptan Atıp tutuyorsun, Yahu En Azından O Kitapta Yazanlar Hayattaki Gerçekler, Senin Benim Ve Her kesin Her Gün Burun Buruna Geldiği Hayatın Gerçekleri, Ve En Azından Bilimselde Olsa Zırvalamıyor... Bir Kemikten Oluşturduğu Yorumu Kanıta Dönüştürmüyor...

ShockMan tarafından 06/Kas/12 18:08 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Prometyus Filminde Aslında İlginç Değinmeler Var, Seyredilmesini Tavsiye Ederim.. Kimbilir Belkide Yaratıcılarımız Bizim Gibi Zeki Bir Tür Canlılardır...

Ve Onlarda Kendilerini Yapan Canlıları Arıyorlarken Bizi Yaptılar, Ve Bizde Onları Ararken Başka Canlı Türünü Yapacağız.. 

Evet Yukardaki Düşüncelerim Tamamen Materyalist Düşünce Kuramına Bağlı Düşüncelerdir... Görüldüğü Üzere Şakirtlikle Suçlanan Ben, Bir Ateist Gibi, Yada Her Hangi Bir Materyalist Gibi Düşünebiliyorum.. 

Görülüyorki Mevcut Konu Hakkında Tamamen Çaresiz Bir Durumdayız... Ve Araştırmalarımızın Bizi Neye Yada Nereye Götüreceğide Belirsizlikler İçeriyor...

hahaha :D :D

Ateist gibi düşündüğünü kanıtlamak için film senaryosunun üstüne bir iki satır daha eklemişsin :D Çok başarılı bir çalışma.Hadi şimdi mikroskopla soğan zarına bakda bilim adamı gibi hisset.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

hahaha :D :D

Ateist gibi düşündüğünü kanıtlamak için film senaryosunun üstüne bir iki satır daha eklemişsin :D Çok başarılı bir çalışma.Hadi şimdi mikroskopla soğan zarına bakda bilim adamı gibi hisset.

Ben Zaten Bir Bilim Adamıyım.. :) Aybettin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=flHugdGNUKQ

kahrolsun bağzı şeyler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek

Şimdi siz primat soyundan geldiğini iddia edenler demişsiniz ki neden bize bu sorular soruluyor.İnananlar size bunları sormak zorunda sizi doğruya yöneltmek için bu cihadı yapmak zorundalar.tamam hepsine cevap verin ama hakaret etmeden cevap verin. İnsan olun dicem neyse ....

Gemiler mi batacak??O zaman batsın!!!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

vize sonrası hepsine bakmak dileğiyle eyw.

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
Toplam Hit: 12306 Toplam Mesaj: 110