Yaradılışçıların Usanmadan Defalarca Sorduğu Soruların Cevapları
-
Facebook ta liselinin birisi,insanın maymundan geldiğini yazmış.Tüm yaradılışçılar bunun üzerinden yükleniyor.Oysa ki insanın maymundan evrimleştiğini söyleyen yok.Adam ciltler dolusu kitap yazar,ömrünü bunun ispatına adar.Ak sakallı biri çıkar 'senin atan maymun mu' der.Tartışmanın içine sıçar.Şu 10 dk herşeyin özeti ;
http://www.youtube.com/watch?v=7mhIHfcJOBU -
Bi bitmediniz amq. Hala dünyada yaşamın uzaylılar tarafından oluşturulduğunu yada göktaşıyla geldiğini söyleyip duruyorsunuz.
-
Sağlam arşiv. 10/10 bir paylaşım olmuş.
-
pardon ama amacın nee.?
İnanmıyo olabilirsin tamamda en azından insanların inançlarına saygılı olmayı öğrenmelisin. Taşşak geçer gibi birde katikatür paylaşmış.. -
abi amaç tartışmak değilse sadece bilgi vermeki ya da inandığın şeyi "bak ben buna inanyıorum bi göz atın" demekse, zorlamak değilse, açılan her bu tarz konunun altına sayfalraca post kasıp nefretinizi kusmayın. yada bu tarz konular için yorum yapılamayan bi bi bölüm açılsın hepimiz rahatlayalım.
-
Konunu uçmasına son 10
ayrıca her ne kadar inandıgımdan dolayı yaratılışı kabul etsemde fizikçi olarak herşeyin mantıklı ve bilimsel bir açıklamasını aradığımdan evrim big bang vs. gibi olaylara her zaman sıcak bakmışımdır rehberi dikkatle incelicem. İnanıyorum ki bir gün bilim ve din (sadece islam değil genel olarak) ortak bir noktaya ulaşıcaklardır hemen hemen her konuda
-
Doğadaki mükemmeliği gördükçe daha da fazla Allaha yaklaşıyorum, umarım seninde gözün açılır ve sistemdeki kusursuzluğu görürsün,
Bununla ilgili hakaret ettiğin kuranda bir çok ayet var bu onlardan birisidir babanın babası dahi meydan da yokken senin gibiler için yazılmış bir ayet, bu bile kuranın ne kadar detaylı ve ileri görüşlü bir kitap olduğunun kanıtıdır,
Kuran 7:179 - Araf Suresi 179. Ayet
Onların kalbleri vardır; anlamazlar, gözleri vardır; görmezler, kulakları vardır; duymazlar. Onlar; hayvanlar gibidirler, hatta daha da sapıktırlar. İşte onlar; gafillerin kendilerdir,
Robinson_Crusoe tarafından 06/Kas/12 00:59 tarihinde düzenlenmiştir -
CEO bunu yazdı
pardon ama amacın nee.?
İnanmıyo olabilirsin tamamda en azından insanların inançlarına saygılı olmayı öğrenmelisin. Taşşak geçer gibi birde katikatür paylaşmış..haci sorunda o bişeye inanmıyorlar adamın inancı yokki hic anlamam ateistler neden hep okumuş insanlardan cıkar adamlar sorularına cevap bulamayınca daha dogrusu aramayınca kolay olanı seciyorlar inanmamak inanmaktan daha kolay aslında insanın dogasında var kolay olan varken kim zor olanı tercih eder.
-
Erkeklerde idrar yolu, enfeksiyona ve buna bağlı olarak da şişmeye çok yatkın olan prostat bezlerinin ortasından geçer. Bu şişme nedeniyle idrar yolu tıkanır, ki bu da erkeklerde oldukça sık rastlanan tıbbi bir sorundur. Genişleyip sıvı akışını durdurabilecek bir organın orta yerinden açılır kapanır bir tüp geçirmek iyi bir tasarım değildir. Çok da zeki olmayan biri bile erkeklerin “tesisat sistemini” daha iyi tasarlayabilirdi.
Edit: Siteden alıntı yazmayı unutmuşum.
Kutengri tarafından 06/Kas/12 01:11 tarihinde düzenlenmiştir -
beyinle ilgili bir yazı var mı ya ben onu merak ettim ?
bide erkeklerin tesisatı nı yapmak "Çok da zeki olmayan biri bile erkeklerin “tesisat sistemini” daha iyi tasarlayabilirdi." götü yiyen biri varsa buyursun amk. bana sıfırdan bi insan yapsında göreyim.