folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Yaradılışçıların Usanmadan Defalarca Sorduğu Soruların Cevapları

Yaradılışçıların Usanmadan Defalarca Sorduğu Soruların Cevapları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=e1xkSzWMbG0

cem yılmaz abi ne güzel söylüyor bak  belki tapmıyorsunuz ama insanliğin ordan türediğini iddaa etmek  o maymununu yaratanı da inkar etmek

nasil bi enterasanlik oda çok ilginç geliyor bana.   

bende kimseye niye inanıyorsun inanmıyorsun diye hayatta sormam  benide ilgilendirmez ama hakikaten enterasan :/

bide şunu paylaşmadan geçemiyicem  maymuna bozuk atarsınız sonra :D

http://video.mynet.com/ezgi_metal666/CEM-YILMAZ-ILK-KABILELER/1000554/

antivirus tarafından 06/Kas/12 11:52 tarihinde düzenlenmiştir

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bu arada evrim bir teoridir diyenlere:

"Evrim teorisi" terimi türkçede sıklıkla kullanılırken istediğiniz kadar yabancı kaynak okuyun sadece evolution der. Evolution theory demezler. Evolution theory diyenler sadece evrimi reddeten yazılarda makalelerde kullanılan terimdir yoksa bilim adamları aralarında konuşurken evrim teorisi demezler.

Örneğin evolution theory diye arattığınızda önünüze gelen wiki article'ı evolution theory değil evolution başlığı taşımaktadır.

Evrime 1800 lü yıllarda sıklıkla evrim teorisi deniyordu çünkü o zaman yeniydi fikirler atılıp desteklenen kanıtlar aranıyordu. Zaten bugünkü dinci kesim de hep charles darwine saldırır adamın günahı neyse... Kendisini uzman bir bilim adamı olarak bilsek de hata yapmaya en elverişli konunun en cahili adam aslında odur çünkü konuyu ilk ortaya atandır.

bu çağda ise evrimi destekleyecek kanıt aramak yere elma bırakıp yerçekimi teorisine kanıt aramak gibi bişeydir. hiçbir bilimsel prestiji yoktur.

"Evrim teorisi" şeklinde okuduklarınız adnan oktarın, dünya görüşüne ters düşen çeşitli dinci camiaların eserleridir. Bilim dünyasında kimsenin artık bu konu üstünde düşünüp kanıt aradığı falan yok, öyle bir ihtiyaç kalmadı çünkü.

HolyOne tarafından 06/Kas/12 11:58 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bu arada evrim bir teoridir diyenlere:

"Evrim teorisi" terimi türkçede sıklıkla kullanılırken istediğiniz kadar yabancı kaynak okuyun sadece evolution der. Evolution theory demezler. Evolution theory diyenler sadece evrimi reddeten yazılarda makalelerde kullanılan terimdir yoksa bilim adamları aralarında konuşurken evrim teorisi demezler.

Örneğin evolution theory diye arattığınızda önünüze gelen wiki article'ı evolution theory değil evolution başlığı taşımaktadır.

Evrime 1800 lü yıllarda sıklıkla evrim teorisi deniyordu çünkü o zaman yeniydi fikirler atılıp desteklenen kanıtlar aranıyordu. Zaten bugünkü dinci kesim de hep charles darwine saldırır adamın günahı neyse... Kendisini uzman bir bilim adamı olarak bilsek de hata yapmaya en elverişli konunun en cahili adam aslında odur çünkü konuyu ilk ortaya atandır.

bu çağda ise evrimi destekleyecek kanıt aramak yere elma bırakıp yerçekimi teorisine kanıt aramak gibi bişeydir. hiçbir bilimsel prestiji yoktur.

"Evrim teorisi" şeklinde okuduklarınız adnan oktarın, dünya görüşüne ters düşen çeşitli dinci camiaların eserleridir. Bilim dünyasında kimsenin artık bu konu üstünde düşünüp kanıt aradığı falan yok, öyle bir ihtiyaç kalmadı çünkü.

Şeyhim Sözüm Ona Bilim Adamları, Teoriye Henüz Kanıt Bulamamışken, Teori Dememekle Teoiriyi İspatlamışmı Olduğunu Sanırlarki... Öyle Bir Söylemişsinki, Evrim Teori İzelliğini Yitirmiş Tamamen Kanıtlanmış Tüm Şüphelerden Arınmış..

Evrimcilerin Türlerin Tek Yerden Çıktığına Dair Tezlerini Destekler Kanıtları Malesef Yok... Türden Türler Oluşması Ve Bunun Rastlantısal Sonuçların Ürünü Olduğunu Savunmalarının Temel Hiç Bir Dayanağı Yoktur.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cecenya
    cecenya's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?v=e1xkSzWMbG0

cem yılmaz abi ne güzel söylüyor bak  belki tapmıyorsunuz ama insanliğin ordan türediğini iddaa etmek  o maymununu yaratanı da inkar etmek

nasil bi enterasanlik oda çok ilginç geliyor bana.   

bende kimseye niye inanıyorsun inanmıyorsun diye hayatta sormam  benide ilgilendirmez ama hakikaten enterasan :/

bide şunu paylaşmadan geçemiyicem  maymuna bozuk atarsınız sonra :D

http://video.mynet.com/ezgi_metal666/CEM-YILMAZ-ILK-KABILELER/1000554/

:D hacı saygılar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

evrim yok beyler tamam lütfen konuşmayın amk.

Evrim veya diğer bilimsel olguları anlatmaya çalışanda gerizekalı benim gözümde, bende dahil.

Evrimi madem çok iyi biliyoruz bir gerçeği nasıl gözden kaçırıyoruz, bu dünya üzerinde siyaset bağımlısı okumaktan aciz duyduğu yetinen gerizekalılar var, gerizekalı hakaret değil yetersizliği temsilen yazılmıştır, bunu idrak edemeyip hala bilimsel gerçek anlatanda gerizekalıdır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

evrim yok beyler tamam lütfen konuşmayın amk.

Evrim veya diğer bilimsel olguları anlatmaya çalışanda gerizekalı benim gözümde, bende dahil.

Evrimi madem çok iyi biliyoruz bir gerçeği nasıl gözden kaçırıyoruz, bu dünya üzerinde siyaset bağımlısı okumaktan aciz duyduğu yetinen gerizekalılar var, gerizekalı hakaret değil yetersizliği temsilen yazılmıştır, bunu idrak edemeyip hala bilimsel gerçek anlatanda gerizekalıdır.

Valla Kökten Çözüm, Sunmuşsun, Hepimiz Gerizekalıyız... :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Discovery channel'in "Evren" adlı belgeseli var arkadaşlar. 

elinde olan varsa bir zahmet bu belgeseli paylaşsın. 

böylece cehalete karşı sabırdan yoksun değerli müridlerimiz de sakin başladığı güne toplumdan her ne kadar umutsuz da olsa, yine de sakin

olarak yaşamaya devam edebilme şansı yakalamalılar. en azından günün ilerleyen saatlerine kadar.

tabi lan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

İnsan maymundan geldiyse maymun neden var ?

her canlı farklı şekilde ortama uyum sağlar ve ona göre evrim geçirir, her canlının yaşadığı ortam farklıdır 

ayrıca türlere göre de bu hız değişkendir. hepimiz tek hücreden geldik , geliştik maymun olan maymun oldu balık olan balık.

bizde şartlar bunu gerektirdiği için insanız. :)

2 tane zar attın 5-2 geldi sen diyorsun ki biri neden 5 diğeri neden 2 geldi halbuki ikisini beraber attım :)

hmm o zaman ben bi soda alayım :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

O soruyu sorana en iyi cevap şu olabilir sen babandan geldiysen baban niye var ölsün amq

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

O soruyu sorana en iyi cevap şu olabilir sen babandan geldiysen baban niye var ölsün amq

Şeyhim Ana Temayı Anlıyoruz, Tamam Evrimci Kimselerin Söylediği Şeyi Biliyoruz, Bilmeden Konuşmuyoruz Yani, Ama Tüm Türlerin Bir Tek Canlı Formundan Varolabileceğinin İnan Kanıtını Bende Çok İstiyorum, Çünkü Yaratılış Gerçeğini Çözmek Bizi Yaratanı Bulmak, Ve Bir Zeka Sahibi Varlık İse Ona Sormak İstediğim Sorularım Var... :)

Nemi Soracam Bu Onunla Benim Aramda Kalsın Lütfen... :)

Yani Şeyhim Filanca Bilim Adamı Böyle Dedi Diye Bir Kanıtlanmış Durum Olamaz Bu.. İllaki Bunu Düşünmesine Yada Böyle Kabullenmesine Sebep Olan, Kanıtı Ne İse Ben Onu Bilmek İstiyorum.. Anlatabildim Umarım.. 

Böyle Bir Şeyin Varlığına Karşı Değlim, Yani Şakirtlik Yapmıyorum.. Sadece Derdim Kanıt..

ShockMan tarafından 06/Kas/12 14:04 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 11363 Toplam Mesaj: 110