folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Yaradılışçıların Usanmadan Defalarca Sorduğu Soruların Cevapları

Yaradılışçıların Usanmadan Defalarca Sorduğu Soruların Cevapları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SettingZ
    SettingZ's avatar
    Homo

arşiv güzel inanmama rağmen bazen dürten şeyler oluyor. onların cevapları da mevcut ama karikatür biraz olayı baltalar gibi duruyor. kendi adıma teşekkür ederim hocam sağolasın 

Fortçu Gandalf..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek

faydalı olmuş.

Tek isteğim MiaD'ımın dolması .. cart curt.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

cocugun biri gitmis babasina sormus

baba biz nerden geldik

babasi baslamis aciklamaya `oglum biz bilmem kim familyasinin bilmem ne maymunundan geldik` demis 

cocuk cevaptan birsey anlamayinca gitmis bide annesine sormus

+anne biz nerden geldik

annesi baslamis anlatmaya `oglum biz ademle havva dan geldik ve bunun yaradilisi su sekildedir` die aciklama yapmis.

cocuk dayanamamis ve babasinin anlattigini soylemis annesi kisa sure baktiktan sonra `oglum o babanin sulalesi bizi ilgilendirmez` demis.

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı

Erkeklerde idrar yolu, enfeksiyona ve buna bağlı olarak da şişmeye çok yatkın olan prostat bezlerinin ortasından geçer. Bu şişme nedeniyle idrar yolu tıkanır, ki bu da erkeklerde oldukça sık rastlanan tıbbi bir sorundur. Genişleyip sıvı akışını durdurabilecek bir organın orta yerinden açılır kapanır bir tüp geçirmek iyi bir tasarım değildir. Çok da zeki olmayan biri bile erkeklerin “tesisat sistemini” daha iyi tasarlayabilirdi.

eleştirmek yada yorumlamak kolay senin yaptıgınıda görelim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı
    NmC bunu yazdı

Bi bitmediniz amk diyerek mi bilgi aktarıyosunuz?

hayır kuran diye bi fantastik roman var hikayeci muhammed yazmış onu okuyarak aktarıyoruz

Şimdi ben sana aynı düzeyde cevap verirdim benim evrimleşmiş! kardeşim, ama işte dinim buna müsade etmiyor.

İnanmıyorsan inanma umurumda değil sen kendi tezini savun ama başkasına hakaret etme bak sen benim inancıma resmen hakaret ediyorsun yeri geliyor küfürler ediliyor, yapma!, yapmayın! iki angut çıkar derki; bilmen maymundanmı geldin sen felan diye sen niye düşüyorsun onun seviyesine maden düşündün aklını kullandın niye bir akılsızla laf ebeliği yapıyorsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı

Erkeklerde idrar yolu, enfeksiyona ve buna bağlı olarak da şişmeye çok yatkın olan prostat bezlerinin ortasından geçer. Bu şişme nedeniyle idrar yolu tıkanır, ki bu da erkeklerde oldukça sık rastlanan tıbbi bir sorundur. Genişleyip sıvı akışını durdurabilecek bir organın orta yerinden açılır kapanır bir tüp geçirmek iyi bir tasarım değildir. Çok da zeki olmayan biri bile erkeklerin “tesisat sistemini” daha iyi tasarlayabilirdi.

hocam burda ne demek istedin acaba ?

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    RebelliouS_SouL bunu yazdı
    Allura bunu yazdı
    NmC bunu yazdı

Bi bitmediniz amk diyerek mi bilgi aktarıyosunuz?

hayır kuran diye bi fantastik roman var hikayeci muhammed yazmış onu okuyarak aktarıyoruz

Şimdi ben sana aynı düzeyde cevap verirdim benim evrimleşmiş! kardeşim, ama işte dinim buna müsade etmiyor.

İnanmıyorsan inanma umurumda değil sen kendi tezini savun ama başkasına hakaret etme bak sen benim inancıma resmen hakaret ediyorsun yeri geliyor küfürler ediliyor, yapma!, yapmayın! iki angut çıkar derki; bilmen maymundanmı geldin sen felan diye sen niye düşüyorsun onun seviyesine maden düşündün aklını kullandın niye bir akılsızla laf ebeliği yapıyorsun.

bırak boş insanlara laf anlatma

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı
    Kutengri bunu yazdı

hocam burda ne demek istedin acaba ?

allahın yarattıgı şeyleri kücümseyim kendisini daha iyi yapabilcegini anlatmak istemiş ama sadece teoride pratikte anca bo.... kale yapar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

şimdi bir şeyi çok merak ediyorum ben cahilim hiç bi bilgim yok diyelim.

ve bu konuyu yeni öğrenmek istiyorum .

ama inancım da var doğru veya yanliş  bi inancım var.

şimdi bu maymun veya bingbang  den falan  bahseden arkadaslar beni  onların varsaydığı şeylere nasil inandirabilir yani neleri örnek gösterebilir ?

herhangi bir şeyin hiç bir etki olmadan kendi kendine oluşmasını nasil açıklayabilir  o şeyi yapan biri olmadan oluştugunu bana nasil ıspatlayabilir.

bunu gerçekten cok merak ediyorum hani   çok ciddi soruyorum bunu aydınlatabilecek bi arkadas var mi?

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

ben bazen bu konuların hakkitaten bilerek açıldığını düşünüyorum. Aslında 2. bir emre kadar DİN konuları YASAKLANMALI. hiç değilse kimse birbirine girmez. Hea kusura bakmasın bazıları site güzel olmuş olabilir güzel açıklamalar vardır İşine yarayanlar için orasını bilmem. ama tea ilk çağdan beri insanlar sırf din yüzünden birbiirne giriosa inançlar o kadar basit değildir.

Edit  : daha 1. sıradakinde sıçmışınız saten

En ilkel hücreler, şans eseri bir araya gelemeyecek kadar karmaşıktır.

Cevap Yok. laf kalabalığı

Hiç kimse yaşamın kökenine ilişkin sorulara cevap vermenin zor bir sorun olduğunu inkar etmiyor. Bu sorun henüz çözülmemiş olsa da, çözülmesinin imkansız olduğu anlamına gelmez.

ben bu yazıyı bi yerden hatırlıyorum bir kaç tenesinde denk geldim :F

neyse susim laa alınmayın hea aman.

ArmadA tarafından 06/Kas/12 01:23 tarihinde düzenlenmiştir

Living Death
Toplam Hit: 12302 Toplam Mesaj: 110