Yaradılışçıların Usanmadan Defalarca Sorduğu Soruların Cevapları
-
arşiv güzel inanmama rağmen bazen dürten şeyler oluyor. onların cevapları da mevcut ama karikatür biraz olayı baltalar gibi duruyor. kendi adıma teşekkür ederim hocam sağolasın
-
faydalı olmuş.
-
cocugun biri gitmis babasina sormus
baba biz nerden geldik
babasi baslamis aciklamaya `oglum biz bilmem kim familyasinin bilmem ne maymunundan geldik` demis
cocuk cevaptan birsey anlamayinca gitmis bide annesine sormus
+anne biz nerden geldik
annesi baslamis anlatmaya `oglum biz ademle havva dan geldik ve bunun yaradilisi su sekildedir` die aciklama yapmis.
cocuk dayanamamis ve babasinin anlattigini soylemis annesi kisa sure baktiktan sonra `oglum o babanin sulalesi bizi ilgilendirmez` demis.
-
Kutengri bunu yazdı
Erkeklerde idrar yolu, enfeksiyona ve buna bağlı olarak da şişmeye çok yatkın olan prostat bezlerinin ortasından geçer. Bu şişme nedeniyle idrar yolu tıkanır, ki bu da erkeklerde oldukça sık rastlanan tıbbi bir sorundur. Genişleyip sıvı akışını durdurabilecek bir organın orta yerinden açılır kapanır bir tüp geçirmek iyi bir tasarım değildir. Çok da zeki olmayan biri bile erkeklerin “tesisat sistemini” daha iyi tasarlayabilirdi.
eleştirmek yada yorumlamak kolay senin yaptıgınıda görelim.
-
Allura bunu yazdıNmC bunu yazdı
Bi bitmediniz amk diyerek mi bilgi aktarıyosunuz?
hayır kuran diye bi fantastik roman var hikayeci muhammed yazmış onu okuyarak aktarıyoruz
Şimdi ben sana aynı düzeyde cevap verirdim benim evrimleşmiş! kardeşim, ama işte dinim buna müsade etmiyor.
İnanmıyorsan inanma umurumda değil sen kendi tezini savun ama başkasına hakaret etme bak sen benim inancıma resmen hakaret ediyorsun yeri geliyor küfürler ediliyor, yapma!, yapmayın! iki angut çıkar derki; bilmen maymundanmı geldin sen felan diye sen niye düşüyorsun onun seviyesine maden düşündün aklını kullandın niye bir akılsızla laf ebeliği yapıyorsun.
-
Kutengri bunu yazdı
Erkeklerde idrar yolu, enfeksiyona ve buna bağlı olarak da şişmeye çok yatkın olan prostat bezlerinin ortasından geçer. Bu şişme nedeniyle idrar yolu tıkanır, ki bu da erkeklerde oldukça sık rastlanan tıbbi bir sorundur. Genişleyip sıvı akışını durdurabilecek bir organın orta yerinden açılır kapanır bir tüp geçirmek iyi bir tasarım değildir. Çok da zeki olmayan biri bile erkeklerin “tesisat sistemini” daha iyi tasarlayabilirdi.
hocam burda ne demek istedin acaba ?
-
RebelliouS_SouL bunu yazdıAllura bunu yazdıNmC bunu yazdı
Bi bitmediniz amk diyerek mi bilgi aktarıyosunuz?
hayır kuran diye bi fantastik roman var hikayeci muhammed yazmış onu okuyarak aktarıyoruz
Şimdi ben sana aynı düzeyde cevap verirdim benim evrimleşmiş! kardeşim, ama işte dinim buna müsade etmiyor.
İnanmıyorsan inanma umurumda değil sen kendi tezini savun ama başkasına hakaret etme bak sen benim inancıma resmen hakaret ediyorsun yeri geliyor küfürler ediliyor, yapma!, yapmayın! iki angut çıkar derki; bilmen maymundanmı geldin sen felan diye sen niye düşüyorsun onun seviyesine maden düşündün aklını kullandın niye bir akılsızla laf ebeliği yapıyorsun.
bırak boş insanlara laf anlatma
-
antivirus bunu yazdıKutengri bunu yazdı
hocam burda ne demek istedin acaba ?
allahın yarattıgı şeyleri kücümseyim kendisini daha iyi yapabilcegini anlatmak istemiş ama sadece teoride pratikte anca bo.... kale yapar
-
şimdi bir şeyi çok merak ediyorum ben cahilim hiç bi bilgim yok diyelim.
ve bu konuyu yeni öğrenmek istiyorum .
ama inancım da var doğru veya yanliş bi inancım var.
şimdi bu maymun veya bingbang den falan bahseden arkadaslar beni onların varsaydığı şeylere nasil inandirabilir yani neleri örnek gösterebilir ?
herhangi bir şeyin hiç bir etki olmadan kendi kendine oluşmasını nasil açıklayabilir o şeyi yapan biri olmadan oluştugunu bana nasil ıspatlayabilir.
bunu gerçekten cok merak ediyorum hani çok ciddi soruyorum bunu aydınlatabilecek bi arkadas var mi?
-
ben bazen bu konuların hakkitaten bilerek açıldığını düşünüyorum. Aslında 2. bir emre kadar DİN konuları YASAKLANMALI. hiç değilse kimse birbirine girmez. Hea kusura bakmasın bazıları site güzel olmuş olabilir güzel açıklamalar vardır İşine yarayanlar için orasını bilmem. ama tea ilk çağdan beri insanlar sırf din yüzünden birbiirne giriosa inançlar o kadar basit değildir.
Edit : daha 1. sıradakinde sıçmışınız saten
En ilkel hücreler, şans eseri bir araya gelemeyecek kadar karmaşıktır.
Cevap Yok. laf kalabalığı
Hiç kimse yaşamın kökenine ilişkin sorulara cevap vermenin zor bir sorun olduğunu inkar etmiyor. Bu sorun henüz çözülmemiş olsa da, çözülmesinin imkansız olduğu anlamına gelmez.
ben bu yazıyı bi yerden hatırlıyorum bir kaç tenesinde denk geldim :F
neyse susim laa alınmayın hea aman.
ArmadA tarafından 06/Kas/12 01:23 tarihinde düzenlenmiştir