Yavru Bi Kediyi Sahiplenmek İsteyen Var Mı?
-
Öncelikle modlar kusura bakmasın uygun bi bölüm bulamadım burası değilse en azından silmeden taşırsanız sevinirim.
Tanıdığım biri kedi bakıyor evinde british shorthair tabby cinsi. Bi gün mahallede ufacık bi kedi bulmuş aşağıda resimleri.
Sonra buna süt anne bulundu büyüdü biraz kendine geldi hayvan. Şimdi diğer kediye baktığı için buna bakamayacak. O yüzden sahiplenecek birini arıyor.
İstanbul/Yenibosna'da ikamet ediyor.
Varsa çevrenizde almak isteyen iletişime geçebilirsiniz benimle PM ile. Size irtibat numarasını veririm.
Bu ilk bulunduğunda:
bu da şimdi ki hali:
-
çok tatlı yaaa... istanbulda olsam kesinlikle sahiplenmek isterdim
-
yunusdogan bunu yazdı
nerdesin?
-
1 haftaya kadar ev tutuyorum ev tuttuktan sonra alabilirim belki. Dükkana almak isterdim ama bizim üst katta malzemler var karışık olabiliyor biraz. Malzemelerin arasına girip çıkmıyorlar sonra :)
DarkSkull tarafından 15/Nis/14 11:32 tarihinde düzenlenmiştir -
DarkSkull bunu yazdı
1 haftaya kadar ev tutuyorum ev tuttuktan sonra alabilirim. Dükkana almak isterdim ama bizim üst katta malzemler var karışık olabiliyor biraz. Malzemelerin arasına girip çıkmıyorlar sonra :)
Birileri almazsa senin olur hocam :)
-
çok içim kaynadı maalesef tavşandan bile korkuyorum yani uzaktan sevebilirim :(
-
Daniel-Koo bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
nerdesin?
başka bir şehirde olsa nasıl göndereceksin. elden mi? civarda çok aradım
denk gelmedi bi tane. keza pederde karşı ama bi şekilde ikna ederim diye düşünüyorum.
evden atacak degilya beni. apt. dairesinde kalıyorum.
afedersin bu canlıların büyük kucuk tuvalet egitimleri nasıl oluyor? kıl ttüy yün ne sıklıkla döküyor?
sonra komşu ve aileyle pApaz olmayalım. ;)
köpekten daha çok hoşuma gidiyor bu kedı sınıfları...
dznlme; site görünümü sapıttı operada o.O RitmFarbRacourci tarafından 15/Nis/14 12:58 tarihinde düzenlenmiştir -
5Agustos1921 bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
nerdesin?
başka bir şehirde olsa nasıl göndereceksin. elden mi? civarda çok aradım
denk gelmedi bi tane. keza pederde karşı ama bi şekilde ikna ederim diye düşünüyorum.
evden atacak degilya beni. apt. dairesinde kalıyorum.
afedersin bu canlıların büyük kucuk tuvalet egitimleri nasıl oluyor? kıl ttüy yün ne sıklıkla döküyor?
sonra komşu ve aileyle pApaz olmayalım. ;)
köpekte daha çok hoşuma gidiyor bu kedı sınıfları...
hacı abi, maltepede oturan orayı istanbuldan ayrı gibi görebiliyor kişinin aracı var, ortak noktalarda görüşülüp verilebilir yani o nedenle sormuştum.
eğitimi hakkında bilgim yokta yaza girerken tüy döküyorlar.
-
Yaza ve kışa girerken tüy döküyorlar. Belirli aralıklarla parazit aşıları yapılıyor. Tuvalet eğitimleri de zor değil. Sokak kedisini dükkanda besliyordum kedi kumu aldım kendi gitti kuma yaptı üstünü de iyice kapattı. Kediler temiz hayvanlar kumu iyice eşelemeden kakasını yapmıyor. Kedi kumu alıp 1-2 günde bir poşetle içindeki dışkıları atmak yeterli olur. Büyük ihtimalle eğitim vermeye gerek olmadan tuvaletini gidip kuma yapacaktır. Köpek yer bulamazsa evin ortasına işiyor sıçıyor ama kedi yer bulamasa bile gidip en dip köşe neredeyse oraya yapar.
-
istanbul dışındayım şu sıralar sabit olarak ikamet ettiğim biryer yok sürekli seyahat halindeyim diyebilirim.
-
Kedi alasım varda bende köpek de var. Depişirler diye tırsıyorum.