Yavru Bi Kediyi Sahiplenmek İsteyen Var Mı?
-
tuxedo bulursam besleyecegim fakat bulunmuyor vede satilmiyor artik sokakta denk gelirsem .o shorir biraz gargamel geldi bana sanki onden gormedigim.icin de olabilir .bengal ler vardi didimde bi ingiliz hanim.uretim yapiyordu biz ilgileniyorduk o donem noldu bilmyrm.
kediler guzeldie iyidir icgudusel olarak temizlerdir .genelde van kedisi irki su ile hasir nesirdir onlarda bile bir cogu kacar sudan suyu sevmezler pis degildir desekte :) benim.kizi memlekete goturdugumde annanemlerin evine avluda baglamistim.ona ragmen isemiyordu oraya agliyordu hayvan .kopekleri de temiz yetistirirsen temiz giderler evi belledikleri yere sicmazlar isemezler tabi bir tahammul siniri var nasilki bir insan yemek yer yer 3 gun sicmadan duramazsa onlar da duramaz.
-
Hocam çok sevimliymiş turseng ve ekşisözlük kedi servisine yazarsanız hemen kaparlar bu miniği ^^
-
5Agustos1921 bunu yazdı
başka bir şehirde olsa nasıl göndereceksin. elden mi? civarda çok aradım
denk gelmedi bi tane. keza pederde karşı ama bi şekilde ikna ederim diye düşünüyorum.
evden atacak degilya beni. apt. dairesinde kalıyorum.
afedersin bu canlıların büyük kucuk tuvalet egitimleri nasıl oluyor? kıl ttüy yün ne sıklıkla döküyor?
sonra komşu ve aileyle pApaz olmayalım. ;)
köpekten daha çok hoşuma gidiyor bu kedı sınıfları...
dznlme; site görünümü sapıttı operada o.OBizimkilerde konu açılınca direk hayır diyordu. Önce youtube'dan kedi videolarını izlettim, yol yaptım. Sitenin birinde yavrulara yuva aranıyor ilanını görünce alıp getirdim hemen :) 1 de değil 2 tane :D Şimdi benden daha değerli durumdalar o ayrı. Bazen kıskanıyorum aq.
-
balyoz99, o daha iyi hocam .
pederin validenin radarindan kurtulmuş olurum.
bu arada, cumhuriyetin payitahtı, türkiyenin kalbindeyim; anküyra. RitmFarbRacourci tarafından 22/Nis/14 08:25 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.youtube.com/watch?v=SnaMJGsunec&list=UUzxKtHJbVhkMCGskYRuhmrA&feature=share&index=2
http://www.youtube.com/watch?v=N6he80j0Gvo&feature=share&list=UUzxKtHJbVhkMCGskYRuhmrA&index=3
Böylede manyak hayvanlar bunlar. :)
mkyb tarafından 16/Nis/14 17:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Şöyle bir söylenti var nekadar doğru yanlış bilmiyorum
kediler kendilerine verilen bakım ve yiyeceğin allahtan geldiğine inanırmış bu yüzdenmiş nankörlükleri
köpekler ise yemek ve bakımların insanlardan geldiğine inandığı için sadık olurmuş
-
Konu açıldığından beri her dakika takipteyim.
Sahiplenmeyi düşünüyorum ama her daim evde olmuyorum, bazen 2-3 hafta dışarıda olabiliyorum.
Bir de kokuya karşı alerjim var, birkaç yerde bulundukları odayı kokuttuklarını duydum. Var mıdır aslı astarı ?
-
zigor bunu yazdı
Sahiplenmeyi düşünüyorum ama her daim evde olmuyorum, bazen 2-3 hafta dışarıda olabiliyorum.
Bir de kokuya karşı alerjim var, birkaç yerde bulundukları odayı kokuttuklarını duydum. Var mıdır aslı astarı ?
ne kadar temiz bakarsan bak hayvan kokuyo hocam onu deyim.
-
zigor bunu yazdı
Hocam bebeklerin belli bir kokusu vardır biliyorsundur, kedilerin de buna benzer kendilerine has bir kokusu var. Bunu ortalığa koku bırakmak , bölge işaretlemek gibi bir şey olarak söylemiyorum. Aksine kedi sahiplerinin hoşuna bile giden bir koku diyebilirim :) Şahsen benim hoşlandığım bir kokuydu, rahatsız edici bir şey değil yani. Kedi falan bakmamış insanda bunu pek ayırt edemez zaten, dert edilecek bir durumları yok yani.
-
Up olsun...