folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yavru Bi Kediyi Sahiplenmek İsteyen Var Mı?

Yavru Bi Kediyi Sahiplenmek İsteyen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

tuxedo bulursam besleyecegim fakat bulunmuyor vede satilmiyor artik sokakta denk gelirsem .o shorir biraz gargamel geldi bana sanki onden gormedigim.icin de olabilir .bengal ler vardi didimde bi ingiliz hanim.uretim yapiyordu biz ilgileniyorduk o donem noldu bilmyrm.

kediler guzeldie iyidir icgudusel olarak temizlerdir .genelde van kedisi irki su ile hasir nesirdir onlarda bile bir cogu kacar sudan suyu sevmezler pis degildir desekte :) benim.kizi memlekete goturdugumde annanemlerin evine avluda baglamistim.ona ragmen isemiyordu oraya agliyordu hayvan .kopekleri de temiz yetistirirsen temiz giderler evi belledikleri yere sicmazlar isemezler tabi bir tahammul siniri var nasilki bir insan yemek yer yer 3 gun sicmadan duramazsa onlar da duramaz.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Hocam çok sevimliymiş turseng ve ekşisözlük kedi servisine yazarsanız hemen kaparlar bu miniği ^^

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı

başka bir şehirde olsa nasıl göndereceksin. elden mi? civarda çok aradım
    denk gelmedi bi tane. keza pederde karşı ama bi şekilde ikna ederim diye düşünüyorum.
    evden atacak degilya beni. apt. dairesinde kalıyorum.

afedersin bu canlıların büyük kucuk tuvalet egitimleri nasıl oluyor? kıl ttüy yün ne sıklıkla döküyor?
    sonra komşu ve aileyle pApaz olmayalım. ;)

köpekten daha çok hoşuma gidiyor bu kedı sınıfları...

dznlme; site görünümü sapıttı operada o.O

Bizimkilerde konu açılınca direk hayır diyordu. Önce youtube'dan kedi videolarını izlettim, yol yaptım. Sitenin birinde yavrulara yuva aranıyor ilanını görünce alıp getirdim hemen :) 1 de değil 2 tane :D Şimdi benden daha değerli durumdalar o ayrı. Bazen kıskanıyorum aq.

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    balyoz99, o daha iyi hocam .
    pederin validenin radarindan kurtulmuş olurum.

bu arada, cumhuriyetin payitahtı, türkiyenin kalbindeyim; anküyra. RitmFarbRacourci tarafından 22/Nis/14 08:25 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=SnaMJGsunec&list=UUzxKtHJbVhkMCGskYRuhmrA&feature=share&index=2

http://www.youtube.com/watch?v=N6he80j0Gvo&feature=share&list=UUzxKtHJbVhkMCGskYRuhmrA&index=3

Böylede manyak hayvanlar bunlar. :)

mkyb tarafından 16/Nis/14 17:19 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şöyle bir söylenti var nekadar doğru yanlış bilmiyorum

kediler kendilerine verilen bakım ve yiyeceğin allahtan geldiğine inanırmış bu yüzdenmiş nankörlükleri

köpekler ise yemek ve bakımların insanlardan geldiğine inandığı için sadık olurmuş

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Konu açıldığından beri her dakika takipteyim. 

Sahiplenmeyi düşünüyorum ama her daim evde olmuyorum, bazen 2-3 hafta dışarıda olabiliyorum.

Bir de kokuya karşı alerjim var, birkaç yerde bulundukları odayı kokuttuklarını duydum. Var mıdır aslı astarı ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    zigor bunu yazdı

Sahiplenmeyi düşünüyorum ama her daim evde olmuyorum, bazen 2-3 hafta dışarıda olabiliyorum.

Bir de kokuya karşı alerjim var, birkaç yerde bulundukları odayı kokuttuklarını duydum. Var mıdır aslı astarı ?

ne kadar temiz bakarsan bak hayvan kokuyo hocam onu deyim.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    zigor bunu yazdı

Hocam bebeklerin belli bir kokusu vardır biliyorsundur, kedilerin de buna benzer kendilerine has bir kokusu var. Bunu ortalığa koku bırakmak , bölge işaretlemek gibi bir şey olarak söylemiyorum. Aksine kedi sahiplerinin hoşuna bile giden bir koku diyebilirim :) Şahsen benim hoşlandığım bir kokuydu, rahatsız edici bir şey değil yani. Kedi falan bakmamış insanda bunu pek ayırt edemez zaten, dert edilecek bir durumları yok yani.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Up olsun...

Toplam Hit: 6247 Toplam Mesaj: 51