folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yavru Bi Kediyi Sahiplenmek İsteyen Var Mı?

Yavru Bi Kediyi Sahiplenmek İsteyen Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yokmu kimse yahu ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

hocam sahibinden.com a koydunmu bu ilanı?

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

hocam sahibinden.com a koydunmu bu ilanı?

Bide sansimi orada deneyeyim. ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

çok tatlı diyorsunuzda sanki hiç sokağa çıkmadınız bu tip sokak kedileri her köşe başında var hemde mevsimi şimdi :D bir kedim vardı bir deri bir kemikken alıp besleyip tıknaz birşey haline getirmiştim bir gün bana siktiri çekti kaçtı ve bir gün sokakta benim kediyi gördüm gel dedim kaçtı gitti o gün bugündür kedilerden haz etmem :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plA
    plA's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı

çok tatlı diyorsunuzda sanki hiç sokağa çıkmadınız bu tip sokak kedileri her köşe başında var hemde mevsimi şimdi :D bir kedim vardı bir deri bir kemikken alıp besleyip tıknaz birşey haline getirmiştim bir gün bana siktiri çekti kaçtı ve bir gün sokakta benim kediyi gördüm gel dedim kaçtı gitti o gün bugündür kedilerden haz etmem :D

Aradan uzun zaman geçmişse unutmuş olması şaşılacak birşey değil + Kaçması, dışarda gördüğü orospu cocuklarının eseridir + Senin nasıl davrandığını bilemiyoruz,kediler,köpeklere göre daha hassas hayvanlardır,bir gün sinirini bastıramayıp ona vurdugun an,kafaya koyar bir daha da gelmez.Ve görüyoruz ki böyle olmuş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    plA bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı

Aradan uzun zaman geçmişse unutmuş olması şaşılacak birşey değil + Kaçması, dışarda gördüğü orospu cocuklarının eseridir + Senin nasıl davrandığını bilemiyoruz,kediler,köpeklere göre daha hassas hayvanlardır,bir gün sinirini bastıramayıp ona vurdugun an,kafaya koyar bir daha da gelmez.Ve görüyoruz ki böyle olmuş.

yok ya hocam zaten kendisi peşime takılıp gelmişti ve süper şekilde baktım öyle hayvana şiddet olmaz bizde. Kediye önceden dayak felan atmışlar sanırım çünki hareketleri biraz garipti bide dili çataldı sanırım kesmişler :S kaçtıktan 1-2 ay sonra gördüm gelmedi işte :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plA
    plA's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı
    plA bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı

yok ya hocam zaten kendisi peşime takılıp gelmişti ve süper şekilde baktım öyle hayvana şiddet olmaz bizde. Kediye önceden dayak felan atmışlar sanırım çünki hareketleri biraz garipti bide dili çataldı sanırım kesmişler :S kaçtıktan 1-2 ay sonra gördüm gelmedi işte :D

Benim de dilimi kesen bi canlı türüne güvenim kalmaz ki zaten,akıllı kediymiş.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

yeni eve cikiyorum evlenme dolayisi ile. eve bi kedi dusunuyorum ama evdeki kediler koltulara vs tirmik atarmi ? kedikumundan basska yere iser mi sicar mi bilemedigimden tedirginim. Van'da bir arkadas getiririm ben sana dedi burdan ama bakmsi senin sorumlulugunda diyor :/

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

yeni eve cikiyorum evlenme dolayisi ile. eve bi kedi dusunuyorum ama evdeki kediler koltulara vs tirmik atarmi ? kedikumundan basska yere iser mi sicar mi bilemedigimden tedirginim. Van'da bir arkadas getiririm ben sana dedi burdan ama bakmsi senin sorumlulugunda diyor :/

işemez sıçmazda yeni evli adamın ne işi olur kediyle maksat hatun çocuk istemesin filanse bence  gerek yok. 

kedilerın tırnakları kasınır kedı merdıvenı yapacaksın kedıde gıdıp duvara koltuga patilerini sürmeyecek.se otur düzenini kur 1 2 sene sonra bak derim kedi için .

hipokondriyak tarafından 23/Nis/14 13:53 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    hipokondri, bu kedilerin tirnaklarini torpulesek yada kisaltsak tirnak mak. ile cozum olmaz mi?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 6242 Toplam Mesaj: 51