Yaza Kadar Bira Göbeğini Yok Etme
-
RimPalace bunu yazdıPhYtOn bunu yazdıRimPalace bunu yazdıPhYtOn bunu yazdı
Spor salonuna gidebilecek misin?
hocam vakit yok + 100 lira öğrenci adama koyuyor ya amaç kilo vermek ya arkadaşım gitti bi beslenme programı birde koşu bandında bir program verdile çocuğa o kadar
beslenme programını aldım ondan 100 lira verip kapalı yerde koşacağıma vermeyip dışarda koşarım daha iyi çocukta zaten kilo veremedi :)
Tamam o zaman, beslenme programını yolla bi bakayım.
ekledim konuya
Hocam öncelikle bu programı ne zamandandır uyguluyorsun? Aldığın protein miktarını artırman gerekiyor, sabahla öğle arasına bir ara öğün eklemen gerektiğini düşünüyorum. Akşam öğününde salata yanına tavuk / kırmızı eti eklemen yararına. Aslında beslenme programını çok beğendiğimi söyleyemem. Spor salonuna gidemeyeceğini söylüyorsun, dışarıda yapabileceğin şekilde interval şeklinde yürüyüşler ayarlamaya çalış ve düzgün bir plan içinde uygula bu yürüyüşe ek olarak;
https://www.youtube.com/results?search_query=home+exercises+for+men+without+equipments&spfreload=10
bu videolardan faydalanabilirsin. -
bende dün akşam işeyim dedim aleti göremedim göbekten. Sigarayı bırakalı 4,5 ay oldu 13 kilo almışım bile. İşin bok yanı hiç doymuyom. Birde işte gıcık 2 bebe var sürekli eti cin çokolat felan ben şiştikçe keyif alıyor zaar :Pp..
-
PhYtOn bunu yazdıRimPalace bunu yazdıPhYtOn bunu yazdıRimPalace bunu yazdıPhYtOn bunu yazdı
hocam vakit yok + 100 lira öğrenci adama koyuyor ya amaç kilo vermek ya arkadaşım gitti bi beslenme programı birde koşu bandında bir program verdile çocuğa o kadar
beslenme programını aldım ondan 100 lira verip kapalı yerde koşacağıma vermeyip dışarda koşarım daha iyi çocukta zaten kilo veremedi :)
ekledim konuya
Hocam öncelikle bu programı ne zamandandır uyguluyorsun? Aldığın protein miktarını artırman gerekiyor, sabahla öğle arasına bir ara öğün eklemen gerektiğini düşünüyorum. Akşam öğününde salata yanına tavuk / kırmızı eti eklemen yararına. Aslında beslenme programını çok beğendiğimi söyleyemem. Spor salonuna gidemeyeceğini söylüyorsun, dışarıda yapabileceğin şekilde interval şeklinde yürüyüşler ayarlamaya çalış ve düzgün bir plan içinde uygula bu yürüyüşe ek olarak;
https://www.youtube.com/results?search_query=home+exercises+for+men+without+equipments&spfreload=10
bu videolardan faydalanabilirsin.hocam dediğim gibi sadece programramı aldım banada öyle geliyordu zaten hep protein tek öğle arasıeksik diye sizin dedikleriniz mantıklı teşekkür ederim
peki sabah ile öğle arasına 100gr yoğurt eklesek nasıl olur sizce ?
-
Birayı bırakmadan nasıl bira göbeğinden kurtuluruz ?
-
RimPalace bunu yazdıPhYtOn bunu yazdıRimPalace bunu yazdıPhYtOn bunu yazdıRimPalace bunu yazdıPhYtOn bunu yazdı
ekledim konuya
bu videolardan faydalanabilirsin.hocam dediğim gibi sadece programramı aldım banada öyle geliyordu zaten hep protein tek öğle arasıeksik diye sizin dedikleriniz mantıklı teşekkür ederim
peki sabah ile öğle arasına 100gr yoğurt eklesek nasıl olur sizce ?
Programı sana kim sattı veya yaptı bilmiyorum ama beslenme işinde kan grubunun bile etkisi olduğunu düşünüyorum ayrıca bahsettiğimiz ara öğüne yoğurt ekleyebilirsin. Arada bir 200 gr tavuk yerine 150-200 gr tavuk göğsü ekleyebilirsen fena olmaz.
PhYtOn tarafından 19/Nis/16 19:10 tarihinde düzenlenmiştir -
2 ayda 95 den 85 e dustum hedef 78 :D
Program yok, yenek yok. Fotosentez yapiyorum sanirim :D
Saka bi yana sabah 1 haslanmis yumurta aksam 200 gr et yiyorum hergun boyle. Spor yapacak vaktim olmuyor ama su 8 dklik karin kasi videosundaki hareketleri uyguluyorum. Bence ayda 5 kilo iyibir rakam.
Not:boy 1.84
oksijen tarafından 19/Nis/16 19:17 tarihinde düzenlenmiştir -
oksijen bunu yazdı
Saka bi yana sabah 1 haslanmis yumurta aksam 200 gr et yiyorum hergun boyle. Spor yapacak vaktim olmuyor ama su 8 dklik karin kasi videosundaki hareketleri uyguluyorum. Bence ayda 5 kilo iyibir rakam.
çok iyi hocam ayda 5 kilo peki sabah yumurta akşam et diğer öğünler ? birde 8dklık dediğiniz video ?
-
RimPalace bunu yazdıoksijen bunu yazdı
çok iyi hocam ayda 5 kilo peki sabah yumurta akşam et diğer öğünler ? birde 8dklık dediğiniz video ?
Baska ogun yok iste hocam hepsi o :D arada 3 litreye yakin su iciyorum o kadar :D. 8dk karin kasi yazin google amcaya her yerde var o videodan.
-
Söylemesi ayıp az önce yarım ekmek arasına domates, kaşar peyniri, kaymak üzerine bal serptim, yumurta, krem peyniri zeytin derken bir yedim.
Bir de yatmadan önce bir yedim mi öyle rahat ve tatlı uyuyorum ki sormayın gitsin.
-
yazipcikacak bunu yazdı
Söylemesi ayıp az önce yarım ekmek arasına domates, kaşar peyniri, kaymak üzerine bal serptim, yumurta, krem peyniri zeytin derken bir yedim.
Bir de yatmadan önce bir yedim mi öyle rahat ve tatlı uyuyorum ki sormayın gitsin.
sonra pişma olacaksın bunlar iyi günlerin
TOMBLACK tarafından 19/Nis/16 23:22 tarihinde düzenlenmiştir