folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaza Kadar Bira Göbeğini Yok Etme

Yaza Kadar Bira Göbeğini Yok Etme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

bira göbek yapmaz biranın yanındaki çerezler yapar yahu çerezi fındığı fıstığı bırak gunde hiç olmasa 6 biram var ama yanında hiç çerez falan yok su kahve içer gibi o niyetle içiyorum zaten ama bi göbek yok sen çerezi bırak ardından o öeşhur 8 dakikalık videoya bak karın kası örgüsü zayıf muhtemelen o yüzden kas örgüsünü az güçlendirirsen iyi olacaktır. 

6 bira x 215 kalori= 1300 kalori

normal bir insanın alması gereken yaklaşık 2500 desek yarısını biradan almış oluyorsun. yani sadece çerezz değil bira da kilo yapar.

200 gram da çerez yesen 1200 de o yapar :)

O hesap o şekilde yapılmıyor ama hocam :D

Aldığın kalorinin hangi bakımdan zengin olduğu önemlidir. Bira ile çikolatayı bir tutamazsın mesela. Aynı şekilde kuru yemiş ile bir cips de aynı şekilde değerlendirilmez. Neyse :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 5177 Toplam Mesaj: 42
yaza kadar göbek eritme