folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaza Kadar Bira Göbeğini Yok Etme

Yaza Kadar Bira Göbeğini Yok Etme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TOMBLACK bunu yazdı
    yazipcikacak bunu yazdı

Söylemesi ayıp az önce yarım ekmek arasına domates, kaşar peyniri, kaymak üzerine bal serptim, yumurta, krem peyniri zeytin derken bir yedim. 

Bir de yatmadan önce bir yedim mi öyle rahat ve tatlı uyuyorum ki sormayın gitsin. 

sonra pişma olacaksın bunlar iyi günlerin

Sonunu düşünen kahraman olamaz Tombalak. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı
    TOMBLACK bunu yazdı
    yazipcikacak bunu yazdı

Söylemesi ayıp az önce yarım ekmek arasına domates, kaşar peyniri, kaymak üzerine bal serptim, yumurta, krem peyniri zeytin derken bir yedim. 

Bir de yatmadan önce bir yedim mi öyle rahat ve tatlı uyuyorum ki sormayın gitsin. 

sonra pişma olacaksın bunlar iyi günlerin

Sonunu düşünen kahraman olamaz Tombalak. 

sonunda kahraman değil dombalak olacan

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Boy: 1.90

91 kg'dan 84 kg'a düştüm 2 ayda. Hedef 80 kg. Belirli bir beslenme programım yok ama bugün sabah 4 haşlanmış yumurta yaklaşık 30 gram yulaf ezmesi + muz karışımı, öğlen bulgur pilavı ve etli patates, akşam da 300 gram haşlanmış yumurta bir miktar patates kızartması yedim. Az önce bir ölçek protein gömdüm. Haftada 3 gün antreman yapıyorum. Upper-lower split, conjugate periodization, alternating weeks şeklinde. Son zamanlarda upper günlerin ardına 10 dk HIIT kardiyo ekledim. Bu sefer sonuçlardan memnunum ama şu an kurt gibi açım. :D

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    HarmOniYaFil bunu yazdı
    :D çok hareketli insan için, kilo ALMANIN pratik ve Makul, bir yolu, yok mu ?

saat 21 de Uzak mahallenin biriyle Basket maçımız var. :p

birde vücut tipi olarak, kalem gibiyim, a.ki. söyle omuzlar arasını genişleten yada uzatan bir egzersiz yada antrenman şekli var mi? Ciddi soruyorum. ⊙_⊙
    ^^)//

en azından şu "Omuz Genişliği " konusunda yardımcı olun :D

bir egzersiz turu vardır herhalde. yok mu Spor akademisi okuyan?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

yaza kadar ancak trenbolone kürüyle verirsin baska yolu yok

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Boy: 1.90

91 kg'dan 84 kg'a düştüm 2 ayda. Hedef 80 kg. Belirli bir beslenme programım yok ama bugün sabah 4 haşlanmış yumurta yaklaşık 30 gram yulaf ezmesi + muz karışımı, öğlen bulgur pilavı ve etli patates, akşam da 300 gram haşlanmış yumurta bir miktar patates kızartması yedim. Az önce bir ölçek protein gömdüm. Haftada 3 gün antreman yapıyorum. Upper-lower split, conjugate periodization, alternating weeks şeklinde. Son zamanlarda upper günlerin ardına 10 dk HIIT kardiyo ekledim. Bu sefer sonuçlardan memnunum ama şu an kurt gibi açım. :D

Yemek ye, aç durma. Varlık içinde yokluk çekme. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    HarmOniYaFil bunu yazdı
    HarmOniYaFil bunu yazdı
    :D çok hareketli insan için, kilo ALMANIN pratik ve Makul, bir yolu, yok mu ?

saat 21 de Uzak mahallenin biriyle Basket maçımız var. :p

birde vücut tipi olarak, kalem gibiyim, a.ki. söyle omuzlar arasını genişleten yada uzatan bir egzersiz yada antrenman şekli var mi? Ciddi soruyorum. ⊙_⊙
    ^^)//

en azından şu "Omuz Genişliği " konusunda yardımcı olun :D

bir egzersiz turu vardır herhalde. yok mu Spor akademisi okuyan?

Hocam omuzları genisletemezsin maalesef. İskelet yapinla ilgili bir durum omuz genişliği. Ancak, medial deltoidleri geliştirerek bir miktar geniş görünmesini saglayabilirsin. İkinci olarak latissimus dorsi'yi gelistirip,  yağ oranını düşürerek bel çevresini de inceltip V-taper dediğimiz vücut tipine ulaşarak geniş omuzlu oldugun iluzyonunu sağlayabilirsin.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

Bira yı bıraksan daha kolay erir mi ? acaba

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

bende bira değil bildiğin kilo var masabaşı iş monoton hayat derken aldık 177 boy var 83 sanırım kilo 85te olabilir yakın zamanda tartılmadım. 1 haftadır akşamları 1 saat koşu ardından bir takım aletler eşliğinde egzersiz yapıyorum ama yeme içme konusunda nasıl davranmalıyım bilmiyorum. öneri program var mıdır nasıl yapmalıyım en azından 75e insem hazirana kadar yeter benim için.

pazartesi alışverişe gittim slim fit gömlek vs deniyorum göbek ben burdayım heyy hovvvğğğ diyor çok sinir bozucu amk

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

bira göbek yapmaz biranın yanındaki çerezler yapar yahu çerezi fındığı fıstığı bırak gunde hiç olmasa 6 biram var ama yanında hiç çerez falan yok su kahve içer gibi o niyetle içiyorum zaten ama bi göbek yok sen çerezi bırak ardından o öeşhur 8 dakikalık videoya bak karın kası örgüsü zayıf muhtemelen o yüzden kas örgüsünü az güçlendirirsen iyi olacaktır. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 5185 Toplam Mesaj: 42
yaza kadar göbek eritme