YGS 2010‘A Girecek Olan Müridler..
-
Bizim takım el ele hep beraber tribüne moduyla..Girenler olacaktır muhakkak,
Naptılar ne ettiler ?
Şu an napıyorlar ?
nerde giriyorlar....
Elleri görelim :))
edit :
istanbul üni - bahçeköy kampüsü - orman fakultesi'nde girecek olan varsa bende ordayım :/ -
ist. üni. yabancı dil kampüsü
sınava gircek herkese başarılar hayırlısı olsun (:
-
şimdi gircegim okula bakmaya gidiyorum
hadi görüşrüz :D
-
hepinize başarılar arkadaşlar :)) hadin bakim kaleminizin 07 ucuna kuvvet :))
-
Ölümüne kastığım söylenemez istemediğim zaman ders çalışmadım istediğim zaman çalıştım. Herkes gibi abartmadım. Az ve öz.
Şuan öyle takılıyorum ne heycan var ne bişi tüm arkadaşlarım heycandan titriyolar korkuyolar bende aksine bişey yok mal mal orutuyorum müzik dinliyorum.
Bursada giriyorum, Hürriyet Anadolu Lisesinde.
-
:D Bursa İmam Hatip.. Sınav için bayaa kastık gece yarılarına kadar pazar günü artık voleyi vurucaz...
-
ahh canlarım benım 3 kez gırdım cıktım bu sınava girdğim sınavların haddı hesabı yok bunun haricinde tecrubelı bırı olaraktan fazla kasmayın kendıınzı :|
-
dersimlihacker bunu yazdı:
-----------------------------
:D Bursa İmam Hatip.. Sınav için bayaa kastık gece yarılarına kadar pazar günü artık voleyi vurucaz...
-----------------------------Nilüfer İmam hatip :) hocam seni ilk kez görüyorum Bursalı olarak buluşma konularında kendini göstermemiştin
-
Kısmet artık bidahaki buluşmalara sitede pek aktif olamıyorum inş zamanla daha aktifleşiriz...
-
ben
İ.Ü Edebiyat Fakültesi Beyazıt Eminönü 4.kat A-01editcan: lost, flashforward izledim, hiphoplifedaki underground albüm takibi, weble ilgilii işler, staj, feysbuk, ekşi sözlük 'deydim.haftasonları dersaneye gittim :| > 5-6 tane deneme çözdüm yeterli.meslek lisesi memleket meselesi :Ç -
Bartın orman fakültesi 2 nolu anfi.