YGS 2010‘A Girecek Olan Müridler..
-
Ankara - Hacettepe Beytepe kampüsü, bilmemkaç nolu amfi
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------hocam 1. bölüm 2. bölüm diye ayırmadım =) yoksa o mat1ler, fen1ler çerez niyetine yenilecek sorulardı yani, genel baktım
-----------------------------ygs den bahsediyoruz ama
-
geçen senenin birinci bölüm soruları çok basit..
2 grubu topladım 60 sorudan 10 yanlısım falan cıktı 48 tane de dogru mu ne vardı.. türkçe de sadece
matematik biraz zroaldı fende bildiklerim falan vardı..
şu ygs yi bi atlatıp arele kapak atalım da başka bi isteğim yok :D
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
geçen senenin birinci bölüm soruları çok basit..
2 grubu topladım 60 sorudan 10 yanlısım falan cıktı 48 tane de dogru mu ne vardı.. türkçe de sadece
matematik biraz zroaldı fende bildiklerim falan vardı..
şu ygs yi bi atlatıp arele kapak atalım da başka bi isteğim yok :D
-----------------------------denemelerden kötü aldıkca acıyorum 2009 birinci bölümünü :) çözüyorum ezberledim soruları :D
-
MrAmor bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------hocam 1. bölüm 2. bölüm diye ayırmadım =) yoksa o mat1ler, fen1ler çerez niyetine yenilecek sorulardı yani, genel baktım
-----------------------------ygs den bahsediyoruz ama
-----------------------------ben de her sene "kolay olacak, zor olacak" gibi geyiklerin çıktığından, itibar edilmemesi gerektiğinden bahsediyordum hocam başka bir konuya atladık =)
-
Kütahya İmam Hatipte giriyorum. 2. girişim bu. Tarih soruları kolay olsun daha da bişey istemem :D
-
Nurky hocam arel marel diyor onun gözünün yağını yiyem.
Özel bi ünide buluşalım.
-
derece felan varmı sanmıyorum ama yani 460-470 üzeri varmı ? :D
edit: anlatım bozukluğu yaptım :D
-
450 var hocam (: 1 haftadır full taşk keyfiii.. YGS bittiği gibi 12 Nisan itibariyle LYS asılcam :/ Kimyasından tut, Biyolojisine.. Her birini "nah" bitirebiliriz herhalde.
-
mustaphachan bunu yazdı:
450 var hocam (: 1 haftadır full taşk keyfiii.. YGS bittiği gibi 12 Nisan itibariyle LYS asılcam :/ Kimyasından tut, Biyolojisine.. Her birini "nah" bitirebiliriz herhalde.
-----------------------------ben 1 hafta yatıcam ya dersle alakalı birşeye bakmıcam :D