YGS 2010‘A Girecek Olan Müridler..
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
Ölümüne kastığım söylenemez istemediğim zaman ders çalışmadım istediğim zaman çalıştım. Herkes gibi abartmadım. Az ve öz.
Şuan öyle takılıyorum ne heycan var ne bişi tüm arkadaşlarım heycandan titriyolar korkuyolar bende aksine bişey yok mal mal orutuyorum müzik dinliyorum.
Bursada giriyorum, Hürriyet Anadolu Lisesinde.
-----------------------------aynen..
aynı sorun bende de var :/ ben de dizi izliyorum :D
-
kerim bunu yazdı:
ben
İ.Ü Edebiyat Fakültesi Beyazıt Eminönü 4.kat A-01
-----------------------------vaaay benim mekan :D
arkadaşlar ygs midir lys midir her ne zıkkımsa bütün girecek arkadaşlara müridlere, müridlerin yakınlarına kısacası herkese başarılar diliyorum -
bende bende bende :W
kadir rezan has ilköğretimde gireceğim. başarılar beni geçmeyin ha :W
-
zevkine giricem bu sene eger olursa besyo hedefim
neyse sınav yerım:
Adana yurt mahallesi
bilmem ne ilköğretim okulu (okul adını hatırlayamadım)
hadı hayırlısı
-
haci zaten sen elinden geleni yaptıysan heycanlanacak bişe yok ...
Bendede hiç heycan yok bütün sene pc de açtık gezdikte tv de izledik derste çalıştık vs kasmayın kendinizi ... :)
Size Bi hikaye yazayım ...
"Bir gün bir kelebek ve kırkayak varmış Kırkayak öylesine mükemmel dans ediyormuşki ayaklarının ihtişamı fevkaledeymiş bir gün kelebek ona hayranlıkla sormuş
Önce hangi ayağınla dansa başlıyorsun kırkayak o anda afallamış ve ilk önce hangi ayağımı atıyım derken bütün ihtişam bozulmuş....... O yüzden derki mustafa
oğlan der herşeyi oluruna bırakın pazar günü kendinizi kasmayın :D " xD
-
Bende gircem bu sene aslında hedeflerim vardı ama planlar değişti belki girerim belki girmem hiç çalışmadım zaten :/
Yer olarak Bakırköyde bi ilkögretim okulu adını hatırlamıyorm :)
-
istanbul üsküdar cumhuriyet lisesi...
burda giren varsa pm atsın :P -
Bende girecem ama ne biliyim pekte heycan yok.Fazla zor olucağını sanmıyorum bu sistemdeki ilk sınav keklikleri ürkütmek istemezler.
-
Şevket Pozcu Lisesi / Mersin
aynı yerde olanları beklerimm çıkıştada mini buluşma olur.. (:
-
bence zorluğu hakkında pek yorum yapmak dorğu değil basit diye bir söylenti dolaşıyor ama geçmiş össlerde de şok sınavlar olmuştu bunun da onlarda biri olmaması için ne neden war..
suKo bunu yazdı:
Bende girecem ama ne biliyim pekte heycan yok.Fazla zor olucağını sanmıyorum bu sistemdeki ilk sınav keklikleri ürkütmek istemezler.