folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder YGS 2010‘A Girecek Olan Müridler..

YGS 2010‘A Girecek Olan Müridler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------
    heyecan yapmam diyordum ama içim kıpırdamaya başladım o deilde soruları merak ediyorum lan ne tarz sorular sorcaklar çok merak ediyorum birde acaba o felsefedeki rasyonalizm empişrizm tanım sourusu çıkarmı bi 10 dk baksammı acaba tanımlarına veya bilen kısa özet geçermi sınavda çıkarsa double trible sevap kazanır

Hocam çözdüğün denemediklerle hemen hemen aynı çıkar. O felsefe soruları beni de tırstırıyor. Tanım en fazla bir tane çıkar sanırım :) Rasyonalizm; akılcılık, emprizm; gözlemcilik, pragmatizm; faydacılık bu kadar geldi aklıma :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    heyecan yapmam diyordum ama içim kıpırdamaya başladım o deilde soruları merak ediyorum lan ne tarz sorular sorcaklar çok merak ediyorum birde acaba o felsefedeki rasyonalizm empişrizm tanım sourusu çıkarmı bi 10 dk baksammı acaba tanımlarına veya bilen kısa özet geçermi sınavda çıkarsa double trible sevap kazanır

ygs = yorum ; bilgi sorularını pek takmayın hocam denemelerde cıkıyor tek tük normalde paragraf verir hangi anlam cıkar cıkmaz sorar

lys = bilgi ; adam direk bu nedir diyo :)

Cagito ergo sum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

türkçe 25 sos 20 dk sürse hadi 50 onlar için desek 110 dk falan en kötü mat fen için kalmalı.

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selfharm
    selfharm's avatar
    Erkek

antalya akdeniz üniversitesi fen edebiyat fakültesi nde gircem

I look inside my self and see my heart is back, <br> I see my red door and I want it painted black. <br> Maybe then I'll fade away and not have to face the facts, <br> it's not easy facing up when your whole world is black
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

üçüncü kez giriyorum

uşak işletmeden memnun değilim :-/

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 9523 Toplam Mesaj: 76