YGS 2010‘A Girecek Olan Müridler..
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
heyecan yapmam diyordum ama içim kıpırdamaya başladım o deilde soruları merak ediyorum lan ne tarz sorular sorcaklar çok merak ediyorum birde acaba o felsefedeki rasyonalizm empişrizm tanım sourusu çıkarmı bi 10 dk baksammı acaba tanımlarına veya bilen kısa özet geçermi sınavda çıkarsa double trible sevap kazanır
-----------------------------Hocam çözdüğün denemediklerle hemen hemen aynı çıkar. O felsefe soruları beni de tırstırıyor. Tanım en fazla bir tane çıkar sanırım :) Rasyonalizm; akılcılık, emprizm; gözlemcilik, pragmatizm; faydacılık bu kadar geldi aklıma :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
heyecan yapmam diyordum ama içim kıpırdamaya başladım o deilde soruları merak ediyorum lan ne tarz sorular sorcaklar çok merak ediyorum birde acaba o felsefedeki rasyonalizm empişrizm tanım sourusu çıkarmı bi 10 dk baksammı acaba tanımlarına veya bilen kısa özet geçermi sınavda çıkarsa double trible sevap kazanır
-----------------------------ygs = yorum ; bilgi sorularını pek takmayın hocam denemelerde cıkıyor tek tük normalde paragraf verir hangi anlam cıkar cıkmaz sorar
lys = bilgi ; adam direk bu nedir diyo :)
-
türkçe 25 sos 20 dk sürse hadi 50 onlar için desek 110 dk falan en kötü mat fen için kalmalı.
-
antalya akdeniz üniversitesi fen edebiyat fakültesi nde gircem
-
üçüncü kez giriyorum
uşak işletmeden memnun değilim :-/