Yılda Size 30 Bin Lira Kazandıran Bir Siteyi Ne Kadar Satarsınız
-
Arkadaşlar merhaba.
Farzedelim elinizde Bir E-Ticaret sitesi var.İçinde 5000 adet ürün ekli.
Ve Düzenli olarak satış yapılıyor. Stok tutma derdiniz yok.Satıldıkca toptancıdan gidip alıyorsunuz.
Reklamsız size yıllık en az 30 bin TL Kar bırakıyor. ( Ciro Değil Temiz Kar )
Hali hazırda bu şekilde işleyen bir site ne kadar eder ne kadara satılır..( Lisans + Domain Hosting v.s herşeyi ile birlikte )
Görüşlerinizi alalım :)
Sormak istedikleriniz varsa cevaplıyım
-
satmam hazır geliri varken
-
ortalama bir site aylık gelirinin 6-15 katına satılır sitesine göre ve satacağın insana göre değişir
-
Perfects bunu yazdı
bahsettiğin sitenin sahibi senmisin yoksa hocam ? :D
oha http://www.notebookuzman.com/ o kadar kazandırıyor mu ?hocam bu siteyi satmıyorum başka site :) bunu imkanı yok satmam :) Bunun getirisi çok daha yüksek yani 30 bin hiç kalır...
aslında satmaya niyetim yokda birisi sürekli sat diyor ondan..
-
Allah daha çok kazanç versin hocam :))
-
müdür bence satma. siteden nasıl daha fazla para kazanabilirim bunun hesabını yap :) sende 30 bin tl kılçıksız valla iyi
-
yıllık 30 bin tl kar bırakan bir siteyi minimum 45 bin tl'ye satardım ben olsam..
-
Hocam borak ALLAH aşkına ne yaptın yılda 30.000 TL. Öyle bi site var mı? Yanı en azından ötle bir sitesı olan aramızda var mı? :D
-
CEO bunu yazdı
yıllık 30 bin tl kar bırakan bir siteyi minimum 45 bin tl'ye satardım ben olsam..
EN AZ 4-5 KATINA SATMALI Kİ CAZİP TARAFI OLSUN. YOKSA 45 BİN BEDAVA...
-
noluyo la burda :)
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıCEO bunu yazdı
EN AZ 4-5 KATINA SATMALI Kİ CAZİP TARAFI OLSUN. YOKSA 45 BİN BEDAVA...
sandboxa girme ihtimali hitin düşme ihtimali vs vs. gibi konularda göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum ben.
Hea bana sorarsan değil 45 bin tl 100 bin tl'ye de satmazdım hazır kurulu düzeni o ayrı bir mesele tabii..
Bu arada bolindir.net ayda ortalama 1500 dolar civarı reklam geliriyle 17 bin tl'ye üç ay önce falan r10'da satıldı hoca :)
CEO tarafından 28/Ara/12 19:14 tarihinde düzenlenmiştir