Yılda Size 30 Bin Lira Kazandıran Bir Siteyi Ne Kadar Satarsınız
-
RETRET bunu yazdı
78.000
Nasıl hesapladın hocam :)
-
RETRET bunu yazdı
78.000
9000x4000=36000%2000=18000+33000=51000x2000=102000-24000=78000??
jayde tarafından 29/Ara/12 20:58 tarihinde düzenlenmiştir -
ben olsam bana bedava verirdim
-
DJ_Alper bunu yazdı
vere vere folloş oldun kanka :D
-
swordfish bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba.
Farzedelim elinizde Bir E-Ticaret sitesi var.İçinde 5000 adet ürün ekli.
Ve Düzenli olarak satış yapılıyor. Stok tutma derdiniz yok.Satıldıkca toptancıdan gidip alıyorsunuz.
Reklamsız size yıllık en az 30 bin TL Kar bırakıyor. ( Ciro Değil Temiz Kar )
Hali hazırda bu şekilde işleyen bir site ne kadar eder ne kadara satılır..( Lisans + Domain Hosting v.s herşeyi ile birlikte )
Görüşlerinizi alalım :)
Sormak istedikleriniz varsa cevaplıyım
gayrimenkulde 10 sene yatırımda 5 senede kendini amote etmesi gerekir yatırım yapan için
30*5= 150.000 fiyat olarak düşünebilirsin.
-
kulaksiz bunu yazdıswordfish bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba.
Farzedelim elinizde Bir E-Ticaret sitesi var.İçinde 5000 adet ürün ekli.
Ve Düzenli olarak satış yapılıyor. Stok tutma derdiniz yok.Satıldıkca toptancıdan gidip alıyorsunuz.
Reklamsız size yıllık en az 30 bin TL Kar bırakıyor. ( Ciro Değil Temiz Kar )
Hali hazırda bu şekilde işleyen bir site ne kadar eder ne kadara satılır..( Lisans + Domain Hosting v.s herşeyi ile birlikte )
Görüşlerinizi alalım :)
Sormak istedikleriniz varsa cevaplıyım
gayrimenkulde 10 sene yatırımda 5 senede kendini amote etmesi gerekir yatırım yapan için
30*5= 150.000 fiyat olarak düşünebilirsin.
kardeşim yapmayın ya , öyle bir piyasa yok. e-ticaret sitesi bu , hepsiburada'yı satmıyorsun ki 5 yıllık gelirine satasın. Ben bu siteyi alıcam ve 5 sene boyunca kendisini çıkarır mı cıkarmaz mı diye beklicem yani? sen beklersin de kimse beklemez. satsam ne kadar satarım diye düşünüyor adam , 25.000 e alıcı bulursan direkt sat dedim ben. fazla bile söylemişim.
-
Minimum 30.000 tl - den hesaplayacak olursak
Aylık 2500tl
Günlük 83tl
Kazancını günlük hesapladığımız da bu sitenin aslında yüksek kazanmadığını anlıyoruz.
15.000 tl den fazla etmez -
temiz kar hesabını yaparak bu fiyat alındıysa satmazdım reyiz.
-
Müşteri temsilciliği yapmışlığım var çok tahrik edici sese ve gerekli konuşma sitiline (o müşteri temsilcisine ait olan konuşma tarzı) sahibim beni işe al sen bakma siteye maaşımı ver bana kalan para durduk yere cebine girsin. Ciddiyim eleman lazımsa tecrübem var.
Düzenleme: Kendi yaptığım makale hizmeti var ama eticarete hep geri dönmek istemişimdir.
kadirozdemir tarafından 29/Ara/12 23:20 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
ben DJ_Alper olsam joe_black e verirdim 100 tlye.