Yılda Size 30 Bin Lira Kazandıran Bir Siteyi Ne Kadar Satarsınız
-
20-25 bin demisler taksitle veriyosan 30 bin veriyim :D
-
hocam 2 yıllık gelirini topla 60 bin tl buna + olarak 30 bin tl hava parası ekle 90 bin'e sat :)
50 bin tl sini tekrar yatırıma ayır 40 bin tl sini çatır çatır ye :D
-
Arkadaslar 30 bin tl yi gozunuzde buyutmeyin.bu sektorde cok dusuk bi rakam.tek siteden aylik 50 bin lira net kar yapan arkadasim var ayni sektorde :)
-
vay ameka.
diyorum sayın seyirciler :0 öyle bir siteyi satmam heralde.. ama cash para lazımsa ve acilliği varsa nakit satılabilir fiyatı aylık gelirinden yapılabilecek en fazla gelir ile satardım -
Perfects bunu yazdı
bahsettiğin sitenin sahibi senmisin yoksa hocam ? :D
oha http://www.notebookuzman.com/ o kadar kazandırıyor mu ?hocam bu sitenin logosu dahi yokken bu sitenin geliri çok daha iyi diyosan vayss be diyorum :)
-
ya saçmalamayın ya :) neyin kafasını yaşıyorsunuz 150.000 tl diyorsunu o diyorsunuz.
Satamazsın kardeşim.
Kasma.
Öyle o bütçeye bulamazsınız bakma sen onlara heveslendiriyorlar.
Kafayımı yediniz siz ya yıllık getiriyor 30.000 TL Hemen hesapla ben adama
150.000 TL verecemde amk 5 yıl bekleyecem o parayı amörti edecem ....Hayır aylık getirse anca veririm o parayı. Ki 5 ay sonra amorti etsin.
Ayrıca site nasıl yukarı çıktı, hangi kelimedi çıktı,
Seo rekabeti ne adwords rekabeti ne, Hiçmi gideri yok.
Olduda saldırı geldi ne yapacaksın. Satışlar düştü, Google dan ceza yedi ne olacak. Adwords çıkıyorsan adwordsten yasaklandı ne olacak.
Bir sürü dert için amk 150.000 tl veren adama anca mal derim. Zaten bulamazsın öle yatırımcı anca alan heves için parası çokturda alır oda yüzde 0.02 ihtimal
Bu site gitse gitse 5.000 Tl fazlasına giderki bende 1 yıl sonra paramı geri kazanayım. Herkes böyle düşünür bilemedim 10.000TL
Toptancıdan git al bunun masrafları var benzini var mazotu var, birini çalıştırsın bunun masrafı var.
Yapmayın hacılar adsense hesabından bahseymiyoruz burda. Dışarıya seo yaptırırsın milyarların gider.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz amk .... Hiç mi ticaret yapmadınız yada bilmiyorsunuz anlamıyorum.
Sağdan soldan yok adsense ayda ne getiriyorsa 5 katına satılır diyorsunuz eyw ama bu adsens mi amk ...
Verigisi var cezası olur bir sürü otu boku presedürü olur, ameleliği olur.
Bunların hepsi kendi düşüncemdir tabiki ama gidin istediğiniz yatırımcıyla görüşünüz yırtının 150.000 TL ye satamazsınız.
Satarsanız ben seo sunu yapacam ücretsiz istediği 1 anahtar kelimede. Buyrun satabilirsen kardeşim yanında hediye et.
Gel konu aç yapmazsam ibneyim....
Akşam akşam uçmuş millet amk ya sen bakma onlara.
Senin satma amacın para kazanmaksa kazanamazsın. Tek amacın 1 sene beklemeden o parayı almak olabilir ve alacağın parayıda ayda 80 milyar kazanan bir sisteme yatıracaksan o zaman yapılır.
Yoksa kendin yap hacı ama umarım müşteri bulursun
-
hocam ayıp olmazsa notebookun aylık net karı kaç
-
Hocam inanki 6 aylık gelirine falan bile alıcı zor bulursun. Alıcı adam şöyle düşünür , kaç ayda ödediğim parayı amorti edecek ? Şunu düşünmez , alsam 6 ay kullansam , hem kendini amorti edecek hem de elimde o site hala duruyor olacak , onu da satabilicem diye düşünmez. En kötü durumu düşünerek alır. Yani 25.000 liraya alıcı bulursan helal derim kısaca. Burada 150.000 e falan sat diyenlere sakın aldanma. Sen daha iyi anlıyosun benim dediğimi , ticaretle ugrastıgın için.
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat : 8 No:1244 Okmeydanı Şişli İstanbul
RootB tarafından 28/Ara/12 23:50 tarihinde düzenlenmiştir
yazıyor adres. İşim düşerse gelirim hocam artık :) -
internet sitelerini siz gayri menkülle kıyaslıyorsunuz sanırım beyler aylık 2.500 lira para kazandırıyor site bu sitenin 1 yıl boyunca gümlemiycegi ne malum 15 bin eder daha fazla verende çıkmaz kanımca
-
sitenin hit durumu nedir şimdi siteye aylık 100 kişide giriyo olabilir 1 tlden aldıgın şeyi 50 tlden satıyosundur aynı karı elde edersn :D