Yılda Size 30 Bin Lira Kazandıran Bir Siteyi Ne Kadar Satarsınız
-
ben olsam satmam..yani 50 bin e satıp nakit parayı çat diye cebine koymak iyi güzelde, zaten yılda 30 bin kazandırıyosa bırak kazandırsın işte, acil paraya ihtiyacın yoksa uzun vadeli düşün, 50 bine satıp 5 senede 50 bin kazanmaktansa, 150 bin kazanmak daha mantıklı.. tabi yarın bigün işler kesilir mi bilememdei aynı şekilde devam edeceğini düşünerek söyledim
-
ibrahimeren bunu yazdı
ortalama bir site aylık gelirinin 6-15 katına satılır sitesine göre ve satacağın insana göre değişir
doğru bilgi budur. bunu etkileye çeşitli etkenler vardır.siteden siteye,satacağın insana,sermayeye,siteye yapılmış giderlere,sitenin gelecekte gelicegi notkaya vs..
-
Yıllık gelir üzerinden hesap yapma hocam. Aylık net ne kadar gelir ortalama 2500 Tl olarak hesapladım ben. 20000 TL ye alıcı bulursun diye düşünüyorum. 45 ler 100 ler kafanı karıştırmasın. Teknolojini sürekli götünün başının oynadığı bir dönemde uzun soluklu projeler elinde patlayabilir. 20 bin e ver gitsin. Yada r10.net e ilan ver. Bırak alıcılar tekliflerini versinler.
-
Net 30 bin tl kalıyorsa en az 150 bin tl ye satman gerek,
-
site satışında fiyat aylık gelire göre belirlenir.
genelde 10 katına filan satılır. 25 - 28 bin fiyat eder.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
höyk :/
-
arkadaş hazır düzen kurulmuş.yılda 30.000 tl geliyor.neden 45 bine satıcan.1 yıl bekle.aldığın parayı reklama yatır.2.sene yıllık en az 60bin para basarsın
-
Ben Olsam Satmazdım, Kendi Fikrim Tabiki....
Sorunada Gelince Evet 6 Katından Aşşağıya Satacak Olsam Satmazdım.. Cazip Bir Noktası Yoksa Satmanın Bir Manası Kalmıyor.
Sıkıştım Felan Davaları İçinde Böyle Bir Site Satılmaz... Çünkü Mal Değil Bu, Altın Yumurtlayan Tavuk.. Daha İyi Bir Yatırım Var Ve Cazip Bir Fiyattan Yeni Yatırıma Katkı Edecekse Satarsın..
Sıkıştım Satıyorum, Yada Sıkıldım Satıyorum Saçma Olur... Cazip Fiyattan Satardım Ve Daha İyi Bir Yatırım Var İse Bunu Yapardım.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Hocam 5 senelik yatırım olmaz bir web sitesinde ne yaptın gayrimenkul mü bu :D
-
FOXXLY bunu yazdı
site satışında fiyat aylık gelire göre belirlenir.
genelde 10 katına filan satılır. 25 - 28 bin fiyat eder.
aynen oyle yoksa adam parayı cıkarmak için en az 6 yıl bekleyecek, oyle bi dunya yok o parayı altına, gayrimenkule yatırırım 6 yıl bekliceksem...