folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yılda Size 30 Bin Lira Kazandıran Bir Siteyi Ne Kadar Satarsınız

Yılda Size 30 Bin Lira Kazandıran Bir Siteyi Ne Kadar Satarsınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    asa42 bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

Arkadaslar 30 bin tl yi gozunuzde buyutmeyin.bu sektorde cok dusuk bi rakam.tek siteden aylik 50 bin lira net kar yapan arkadasim var ayni sektorde :)

Aylık 50K net kar mı? Hangi site o?

facebook.com duymadın mı hiç?

ah ya aklıma gelmişti bak.

Edit: Notebookuzman.com'a da bakıyorum da, ana menüde güvenlik ve gizliliğe tıkladığımda anasayfaya yönleniyorum, logo yok, hakkımızda sayfası yok, 'alışveriş süreci hakkında detaylı bilgi alın' sadece bir görsel olarak duruyor, sitenin bir yerinde 256bitle hemen altında 128bitle korunuyorsunuz yazıyor, var demişsin ama ssl yok. Siteye nette denk gelmiş olsam asla alışveriş yapmam, bana "burdan alayım mı" diye soran olursa da "alma" derim. Buranın net karı nasıl yıllık 30Knın çok üstünde oluyor anlamış değilim.

izzmarit tarafından 04/Oca/13 04:53 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Müşteri temsilciliği yapmışlığım var çok tahrik edici sese ve gerekli konuşma sitiline (o müşteri temsilcisine ait olan konuşma tarzı) sahibim beni işe al sen bakma siteye maaşımı ver bana kalan para durduk yere cebine girsin.  Ciddiyim eleman lazımsa tecrübem var. 

Düzenleme: Kendi yaptığım makale hizmeti var ama eticarete hep geri dönmek istemişimdir. 

Bi kayıt gönderir misin hocam nasıl oluyo o özgüvenine hasta oldum :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

Müşteri temsilciliği yapmışlığım var çok tahrik edici sese ve gerekli konuşma sitiline (o müşteri temsilcisine ait olan konuşma tarzı) sahibim beni işe al sen bakma siteye maaşımı ver bana kalan para durduk yere cebine girsin.  Ciddiyim eleman lazımsa tecrübem var. 

Düzenleme: Kendi yaptığım makale hizmeti var ama eticarete hep geri dönmek istemişimdir. 

Bi kayıt gönderir misin hocam nasıl oluyo o özgüvenine hasta oldum :D

Sağolasın hocam yakında youtube ile izleyebilirsin :D. Şaka maka alaydı müşteri temsilcisi olarak iyiydi :) 

Not: Bir ara çok iyi hatırlıyorum 45 yaşındaki karı telefonda bana yavşamıştı :| Moralim bozulmuştu. Ürün hakkında konuşmayı bıraktı sohbet etmeye başlıyordu konuyu toparlayıp kapattım :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

özkan 16 bine alayım siteni :D

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

Arkadaslar 30 bin tl yi gozunuzde buyutmeyin.bu sektorde cok dusuk bi rakam.tek siteden aylik 50 bin lira net kar yapan arkadasim var ayni sektorde :)

Edit: Notebookuzman.com'a da bakıyorum da, ana menüde güvenlik ve gizliliğe tıkladığımda anasayfaya yönleniyorum, logo yok, hakkımızda sayfası yok, 'alışveriş süreci hakkında detaylı bilgi alın' sadece bir görsel olarak duruyor, sitenin bir yerinde 256bitle hemen altında 128bitle korunuyorsunuz yazıyor, var demişsin ama ssl yok. Siteye nette denk gelmiş olsam asla alışveriş yapmam, bana "burdan alayım mı" diye soran olursa da "alma" derim. Buranın net karı nasıl yıllık 30Knın çok üstünde oluyor anlamış değilim.

Bak şimdi izmarit öncelikle dediklerin konusnda haklısn kötü bir görsel ve bir kaç eksikliğimiz var.

Aslında oturup bir gün uğraşsam bunları bitiririm ve çokda güzel olur.Ayrıyetten bu eksiklikleri hatırlattığın için teşekkürler..

SSL konusuna gelince sadece ödeme ekranında ssl devreye giriyor tüm sayfalarda aktif değil.Zaten bir çok e ticaret sitesi de bu şekilde ssl kullanıyor.

Bu site nasıl 30k nın üzerinde gelir yapıyor anlamış değilim yazdın ya :) Zaten anlayabilsen sende bu işi yapardın.Herkezin işi değil bu.

Ayrıca www.notebookuzman.com satılık filan değil satmayada niyetim yok.Altın yumurtlayan tavugu neden keselim dimi :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    tbtgezgini bunu yazdı

özkan 16 bine alayım siteni :D

Banka hesap numarasını pm attım havaleyi yap bu akşam kargoya yetiştiriyorum siteyi :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    swordfish bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

Bak şimdi izmarit öncelikle dediklerin konusnda haklısn kötü bir görsel ve bir kaç eksikliğimiz var.

Aslında oturup bir gün uğraşsam bunları bitiririm ve çokda güzel olur.Ayrıyetten bu eksiklikleri hatırlattığın için teşekkürler..

SSL konusuna gelince sadece ödeme ekranında ssl devreye giriyor tüm sayfalarda aktif değil.Zaten bir çok e ticaret sitesi de bu şekilde ssl kullanıyor.

Bu site nasıl 30k nın üzerinde gelir yapıyor anlamış değilim yazdın ya :) Zaten anlayabilsen sende bu işi yapardın.Herkezin işi değil bu.

Ayrıca www.notebookuzman.com satılık filan değil satmayada niyetim yok.Altın yumurtlayan tavugu neden keselim dimi :)

Hocam umarım daha çok kazanırsın. Sadece dışardan bakınca site gerçekten güvenilir durmuyor, ben bu işlerden pek anlamam zaten ufak tefek bir şeyler biliyorum hepsi o. Ödeme ekranında da httpsye hiç geçmedi globalsignda sorgu yaptım site kayıtlı değil falan, yani uzmanlıkla uzaktan yakından ilgim olmamasına rağmen beni bile kaçırır bu site bu haldeyken, bi el atıver yahu (: 

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

hocam ssl aktif bile değil sunucuda. kapıda ödeme ile alışveriş yapanların oranı nedir?

. . .. . ... .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

hocam ssl aktif bile değil sunucuda. kapıda ödeme ile alışveriş yapanların oranı nedir?

Hocam

%40 Kredi Kartı
    %10 Banka Havale / EFT
    %50 Kapıda Ödeme

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hacı helal olsun valla bu notebookuzman.com'dan iyi sipariş geliyosa..

Toplam Hit: 8454 Toplam Mesaj: 74