"Yöneticiniz Tarafından Devre Dışı Bırakıldı"
-
noname bunu yazdıRoark bunu yazdı
Musallatın en son bir ek gibi birşey ile beraber yapımcısı otomatik kendi kaldıracak bir program yapmamıs mıydı ? hatta hakkınız helal edin filan yazıyordu ? çok feci yanılıyor olabilirim.
evet hocam musallatı zaten çözdü sanırım antivirüs. musallat var olmaktan başka ne yapıyor hiç bilmiyorum yani temizlendi mi test de edemiyorum :D
bilgisayar sahibine yakınlarda kolonya ve çakmak varsa, aygıtı komple yakmasını da önerdim, reddetti.
uzak masaüstüyle bağlandığım için combofix yahut HDD sökme vs yapamıyorum. teamviewer neyse ben de o kadar.
neyse artık taksi ücretimi isteyip yerinde keşfe gideyim :P
@NoName ^^D -
RitmFarbRacourci bunu yazdınoname bunu yazdıRoark bunu yazdı
Musallatın en son bir ek gibi birşey ile beraber yapımcısı otomatik kendi kaldıracak bir program yapmamıs mıydı ? hatta hakkınız helal edin filan yazıyordu ? çok feci yanılıyor olabilirim.
evet hocam musallatı zaten çözdü sanırım antivirüs. musallat var olmaktan başka ne yapıyor hiç bilmiyorum yani temizlendi mi test de edemiyorum :D
bilgisayar sahibine yakınlarda kolonya ve çakmak varsa, aygıtı komple yakmasını da önerdim, reddetti.
uzak masaüstüyle bağlandığım için combofix yahut HDD sökme vs yapamıyorum. teamviewer neyse ben de o kadar.
neyse artık taksi ücretimi isteyip yerinde keşfe gideyim :P
@NoName ^^DAdam ondan yardım isteyerek acaba iyimi ediyor?, sanırım bilgisayarı için iyi şeyler düşünemiyorum.. :)
-
güvenli moda geçemiyorum geçersem teamviewer iptal... şimdi bu dosyaları temizleyecem diye muhasebe veritabanlarını, programlarını falan da bozarsa vay halime :D
noname tarafından 30/Nis/18 00:39 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdı
Hdd yi sökme ve tarayarak temizleme fikrine katılıyorum, önemli bir şeyi de yapmadan denememelisiniz, mutlaka Virüslü HDD nin bir imagesini almayı unutmayın.. image almanızı sağlayacak dosya bende var isterseniz veririm.. Olurda taramada dosyaları virüs temizlerken kaybederseniz virüslüde olsa bir yedeği elinizde bulunsun, böylece başa alarak başka bir anti virüs deneyebiir ve dosyalarınızı kurtarmanın bir yolunu bulabilirsiniz.. Şansınızı arttırın..!
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Hdd yi sökme ve tarayarak temizleme fikrine katılıyorum, önemli bir şeyi de yapmadan denememelisiniz, mutlaka Virüslü HDD nin bir imagesini almayı unutmayın.. image almanızı sağlayacak dosya bende var isterseniz veririm.. Olurda taramada dosyaları virüs temizlerken kaybederseniz virüslüde olsa bir yedeği elinizde bulunsun, böylece başa alarak başka bir anti virüs deneyebiir ve dosyalarınızı kurtarmanın bir yolunu bulabilirsiniz.. Şansınızı arttırın..!
valla rica ettiler teamle bağlanıp bakıyorum işte... çok çok isterseler cihazı getirirler bakımını ıvır zıvırını yaparım termal macun bile çekerim ama ne onların uğraşası var ( 2012den beri antivirüssüz kullanmak umursamamak ne demek) ne de benim vaktim var :D neyse bu da böyle bir macera.... temizletmicem virüsleri onlar yedeklerimiz tamam demeden
-
rkill, jrt, adwcleaner ve sonra olarak eset smart security demosu tara kaldiysa virus sil yoket geri kaldir eseti yenilenmis olur son olarakda denetim masasindan yeni kullanici ac diger kullanicidan yedekleri oraya al eski.kullaniciyi kaldir temiz sistem :)
-
Linux ile boot et, full yedek al sonra kurulum yap.
-
noname bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıShockMan bunu yazdı
valla rica ettiler, team`le bağlanıp bakıyorum işte... çok çok isterseler cihazı getirirler, bakımını ıvır zıvırını yaparım. termal macun bile çekerim, ama ne onların uğraşası var ( 2012den beri antivirüssüz kullanmak umursamamak ne demek) ,ne de benim vaktim var :D . neyse, bu da böyle bir macera.... temizletmicem virüsleri, onlar yedeklerimiz tamam demeden.
Hâ, tamam. Bende diyorum bu neden böyle uğraşıp duruyor.
burada, bilgisayarlarına , hiç AntiVirüs kurmayan, Bilinçli kullanıcılar var. Demekki oradakilerin bilgisayarı, Her gelenin(^^D) önünde, değil.
bu arada, 1.... GÜVENLİ MOD esnasında, internet bağlantısı kurulabiliyor muydu? 2.... RAM üzerinde çalışan İşletimSistemlerinde(ki internet desteğinin de Çalıştığını(yada çalıştırılabildiğinî) de varsayıyorum), HardDisk`in Bir Partition`ı, Aynı Harddisk üzerindeki Başla bir PARTİTİON`a "İMAJ olarak" atabiliyor muyuz? (En önemli kısmı, bunu İNTERNET üzerinden yapabiliyor muyuz?)
Umarım, anlatabilmişimdir. Çünkü cümlelerim bazen, çok başka yerlere gidebiliyor. @@,) ^^/)
RitmFarbRacourci tarafından 30/Nis/18 04:43 tarihinde düzenlenmiştir -
RitmFarbRacourci bunu yazdınoname bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıShockMan bunu yazdı
valla rica ettiler, team`le bağlanıp bakıyorum işte... çok çok isterseler cihazı getirirler, bakımını ıvır zıvırını yaparım. termal macun bile çekerim, ama ne onların uğraşası var ( 2012den beri antivirüssüz kullanmak umursamamak ne demek) ,ne de benim vaktim var :D . neyse, bu da böyle bir macera.... temizletmicem virüsleri, onlar yedeklerimiz tamam demeden.
Hâ, tamam. Bende diyorum bu neden böyle uğraşıp duruyor.
burada, bilgisayarlarına , hiç AntiVirüs kurmayan, Bilinçli kullanıcılar var. Demekki oradakilerin bilgisayarı, Her gelenin(^^D) önünde, değil.
bu arada, 1.... GÜVENLİ MOD esnasında, internet bağlantısı kurulabiliyor muydu? 2.... RAM üzerinde çalışan İşletimSistemlerinde(ki internet desteğinin de Çalıştığını(yada çalıştırılabildiğinî) de varsayıyorum), HardDisk`in Bir Partition`ı, Aynı Harddisk üzerindeki Başla bir PARTİTİON`a "İMAJ olarak" atabiliyor muyuz? (En önemli kısmı, bunu İNTERNET üzerinden yapabiliyor muyuz?)
Umarım, anlatabilmişimdir. Çünkü cümlelerim bazen, çok başka yerlere gidebiliyor. @@,) ^^/)
Team veaver de, yeniden başlayınca otomatik olark masa üstüne bağla seçeneği çalıştırabilirsin, ama Ghost gibi bir programın açılan arayüzüne erişemeyeceğin için böyle bir şeyi (İmage almak)uzaktan yapamazsın... Ayrıca güvenli modda inernet bağlantısı olmuyor..! bir yöntemi varsa bilmem de normalde olmuyor..!
-
Güvenli modda internet olsa da team açılmayacaktır muhtemelen, keza imaj alabileceğini hiç sanmıyorum, çünkü zaten güvenli modun asıl varlık amacı bilgisayarı minimum servis çalıştırarak açabilmek.
Biriniz @@,,)@,,@) biriniz...!..!....! Valla çok enteresan kafalar dönüyor büyüsü bozulmasın diye anlamlarını sormuyorum iyi ki varsınız herkese günaydın size çiçek :D