Youtube ZGC Network Türkiye
-
mstfcn bunu yazdıDesingers bunu yazdımstfcn bunu yazdı
Hocam benim adsense bağlı kanalım var onu nasıl sizin network e bağlayabilirim ?
Bu formu doldurun ancak doldurmadan önce youtube ayarlarına girin ordan gelişmiş secenegine tıklayarak özel url olusturun özel url ye yazdıgınız sizin chanel name yanı kanal url adınız olacaktır o ismi formda your youtube chanel kısmına yazınız formu doldurunuz 48 saat içinde size teklifinize geri dönüş teklifi gelecektir kanal özelliği kısmından girip onay verdiğinizde bizim networke gireceksiniz sonra size kazanclarınızı takip için dashboard olusturmanız için mailinize link atacagız dashboardunuzu actıktan sonra dashboarda ödeme ayarlarını yapacaksınız olay bitecek...
sizin network e katıldığımda otomatikmen adsense çıkmış mı olacağım?
Çıktıgınız ana kadar olan kazancı alırsınız
-
uppppp
-
uppppppppppp lütfen
-
alt bayiliği değil de referans linki gibi görünüyor
-
Prometheus bunu yazdı
-
Mustafa bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
Hocam Alt bayilik
-
MN sıkıntılı bi networktür. eşantiyon niyetine referans ve bayilik dağıtır. referans zaten üye olduğunuzda otomatik çalışır. başkasının referansına gireceğinize bi kanalınızı sokun diğer kanallarınızı onun referansıyla sokun. kazancınız katlansın.
freedom da aynı şekilde. fakat freedom ödeme konusunda daha güvenilir bir yer.
-
Desingers bunu yazdıMustafa bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
Hocam Alt bayilik
anladım hocam o zaman daha iyi. ne derece müdahale imkanın oluyor?
-
kanal awesomeness'ta geçsem mi ki
-
Prometheus bunu yazdıDesingers bunu yazdıMustafa bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
Hocam Alt bayilik
anladım hocam o zaman daha iyi. ne derece müdahale imkanın oluyor?
Hocam müdahalem yok işin açıgı ama bayimize sözümüz geçiyor . benim referansımla gelen tüm herkesi kabul ediyorlar. onun dısında mümkün oldugunca yardımcı olmaya calısıyoruz. gerek mn ile irtibata geçerek vb. Freedom %60 ödeme yapıyor mn %70 ini ödüyor Freedomda dasboard sorunu sık sık yasanıyor mn de yasanmıyor, ödeme konusunda ise blok olaylarından haberiniz var sanırım en sağlam networkler bile blok koyabiliyor...