Youtube ZGC Network Türkiye
-
murdery bunu yazdı
kanal awesomeness'ta geçsem mi ki
Bence geçin awesomenesin dashboardı bile yok
-
bende bir bakarımda :)
hocam tarikatta tel numarası yazmak yasak yalnız.: http://www.tahribat.com/Uyulmasi-Gereken-Kurallar/Yeni-Konu-Ve-Mesaj-2/Kural-74
-
Moderatörden düzenlemesini rica ediyorum numaramı ifşa ettiğim için düzenlerlerse sevinirim
-
4-5 kanala aynı panelden bakabiliyormuyuz...
-
murdery bunu yazdı
Awesomenessten hiç 4 rakamlı ödeme aldın mı hocam ? 3 rakamlı alıp 4 rakamlı kazancını alamayan çok var da...
-
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Baltalamak kesinlikle istemiyorum ama benim mn de 2 kanalım vardı. Ana networkte, alt mcnlerde değil. İki kanalımın hiçbir videosunda izlenim olarak artış görmedim. Diyosun ya daha fazla kitleye öneriliyor falan. Ben hiçbir artısını görmedim.
Görmediğim için de çıktım networkten.
Ayrıca spam çalışanları da bilgilendirelim hocam ileride kimsenin canı yanmasın. Artık mn spam çalışanların neredeyse %80ine bloke koyuyor parasını ödemiyor. Bunları keşke belirtseydin, sonradan hem sana hem networke güvenip gireceklere sıkıntı olmasın diye.
-
Yaklaşık 1000$ bloke oldu alamadım parayı.
-
BeyinAdam bunu yazdı
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Baltalamak kesinlikle istemiyorum ama benim mn de 2 kanalım vardı. Ana networkte, alt mcnlerde değil. İki kanalımın hiçbir videosunda izlenim olarak artış görmedim. Diyosun ya daha fazla kitleye öneriliyor falan. Ben hiçbir artısını görmedim.
Görmediğim için de çıktım networkten.
Ayrıca spam çalışanları da bilgilendirelim hocam ileride kimsenin canı yanmasın. Artık mn spam çalışanların neredeyse %80ine bloke koyuyor parasını ödemiyor. Bunları keşke belirtseydin, sonradan hem sana hem networke güvenip gireceklere sıkıntı olmasın diye.
önerdiğin varmı hocam
-
BeyinAdam bunu yazdımurdery bunu yazdı
Awesomenessten hiç 4 rakamlı ödeme aldın mı hocam ? 3 rakamlı alıp 4 rakamlı kazancını alamayan çok var da...
kanalı açalı 3 hafta oldu hocam 4 haneye malesef ulaşamadım daha
-
http://www.musicnationsnetwork.com/apply
Bu temiz linkteki formla senin formun arasındaki tek fark ref gibi duruyor hocam?
Alt bayilik demişsin de sonuçta aynı site üzerinden işlem oluyor burdan kaydolunca ne farkediyor senin linkten ne farkı var?