Youtube ZGC Network Türkiye
-
murdery bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdımurdery bunu yazdı
kanal awesomeness'ta geçsem mi ki
Awesomenessten hiç 4 rakamlı ödeme aldın mı hocam ? 3 rakamlı alıp 4 rakamlı kazancını alamayan çok var da...
kanalı açalı 3 hafta oldu hocam 4 haneye malesef ulaşamadım daha
Oldugundada muhtemelen alamaycaksin hocam o networkte sıkıntılı bu arkadasinkide
-
Size sadece şunu söyleyebilirim ; Bu adamla iş yapılır güvenin.
-
@mrkps özgünsen adsensede kal hocam, spam yapıyosan maalesef önerebileceğim network bulunmamakta.
@murdery aynen olduğunda büyük ihtimal alamayacaksın hocam. Kaldı ki awesomeness o akdar berbat bir network ki özgün çalışanların parasını bile iç etti. Kurunun yanında yaş ta yandı anlicağın.
@Maddox benim Designers hocama lafım yok zaten tanımam etmem, network hakkında konuşuyorum hocam ana network paraya bloke koyarsa Designers mn nin babasının oğlu değilse o para içeride kalır, ödemezler. Çok kişinin parasına bloke koyuldu spam çalışanların. Bunun acısını bilirim parayı alamamanın, o yüzden girecek arkadaşları bilgilendireyim istedim. Yanlış anlaşılma olmasın kimseye lafım yok konu sahibi isterse editlerim benim için sorun değil.
-
by_Tet bunu yazdı
http://www.musicnationsnetwork.com/apply
Bu temiz linkteki formla senin formun arasındaki tek fark ref gibi duruyor hocam?
Alt bayilik demişsin de sonuçta aynı site üzerinden işlem oluyor burdan kaydolunca ne farkediyor senin linkten ne farkı var?
farkı yok gibi biz türkce destek veriyoruz ve mn yönetimiyle irtibata geçebiliyoruz alt bayileri olduğumuz için . tabi dilerseniz sizde mn nin sitesinden canlı ingilizce destek alabiliyorsunuz. pek fark yok
-
Siz söleyeyim spam calısan arkadaslar paranıza bloke konulabiliyor bu mnye özgü değil diğer networklerdede oluyor. benim zoomin networke 3 kanalım baglı idi aynı kategoride 3 farklı videolar attım 2 kanalıma bloke konuldu diğer hesabımda 4 haneli kazanclarım ödendi 4 aydır ödeniyor benim tespitim. içerik condent ıd si ile ilgili oldugunu sanıyorum. bazı condent ıdye sahip nimlenmiş yapıtlar var hangi networke baglı kanala atarsan at ödenmiyor... bu tespit kesin olmamakla beraber tecrübelerime dayanarak yaptım. 2.5 senedir yt işi yapıyorum. Mn kaliteli network olmayabilir ama bi videoya bloke konacaksa mn yede atsan baska networkede atsan koyuyor (denedim) 1 videonun kazancını farklı networklere baglı kanala attım hepsinde bloke yedi.
-
BeyinAdam bunu yazdı
@mrkps özgünsen adsensede kal hocam, spam yapıyosan maalesef önerebileceğim network bulunmamakta.
@murdery aynen olduğunda büyük ihtimal alamayacaksın hocam. Kaldı ki awesomeness o akdar berbat bir network ki özgün çalışanların parasını bile iç etti. Kurunun yanında yaş ta yandı anlicağın.
@Maddox benim Designers hocama lafım yok zaten tanımam etmem, network hakkında konuşuyorum hocam ana network paraya bloke koyarsa Designers mn nin babasının oğlu değilse o para içeride kalır, ödemezler. Çok kişinin parasına bloke koyuldu spam çalışanların. Bunun acısını bilirim parayı alamamanın, o yüzden girecek arkadaşları bilgilendireyim istedim. Yanlış anlaşılma olmasın kimseye lafım yok konu sahibi isterse editlerim benim için sorun değil.
hocam dediğim gibi kanalı daha yeni açtım ve drexler 'in kendi konusunda önerdiği iyi network ler belirli kriterler sunuyorlar
değiştirmeyi düşünüyorum.hitler belirli yere gelsin şimdi baktım da günlük 8k hit var sadece ..
hangi network en uygun olur ki? ödeme konusunda ve spam konusunda özellikle sorun çıkarmaya network hangisidir?
-
murdery bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
hocam dediğim gibi kanalı daha yeni açtım ve drexler 'in kendi konusunda önerdiği iyi network ler belirli kriterler sunuyorlar
değiştirmeyi düşünüyorum.hitler belirli yere gelsin şimdi baktım da günlük 8k hit var sadece ..
hangi network en uygun olur ki? ödeme konusunda ve spam konusunda özellikle sorun çıkarmaya network hangisidir?
ufaktan zamanında küfür yedım konumda anlattıklarımdan dolayı senın yuzunden kategorılerımız baltalanıyor dedıler konuyu durdurdum pm lere dönmedim kusura bakmayın beyler ama bunaltıldım bulaşmıyorum olabildiğince artık önce onu söylemek istedim adım geçmişken.
gunluk 8k hıtı almayacak network yok neredeyse (spam oldugu ıcın alınmama ıhtımalı var yalnızca yoksa hıt gayet yeterli ) network kım alır musıc natıon life quiz freedom machinima vsvs alır da alır dedıgın halını. sorun çıkarmayan network ucu açık soru hepsı bazı zorluklar cıkarıyor adsense dahıl yerine zamanına göre detaylı mesele o.
-
BeyinAdam bunu yazdı
özgün adsense de kalmamalı asla ve asla adsense ameleliktir nedenı uzun hıkaye net dıyorum özgun adam adsense de kalmaz.
4 haneli awesomeness http://i.hizliresim.com/0bDd0V.jpg öyle bir durum yok gördugunuz üzere paypal hesabımdan görüntü
bloke meselesı sıkıntılı mesele ciddi ciddi içeride çok param kaldı ama bloke konan kanal kesın ödenmeyecek dıye bır seyde yok beklıyoruz sabırla
-
Prometheus bunu yazdı
alt bayiliği değil de referans linki gibi görünüyor
alt bayi olsa ya da referans linki werse farkı senın ıcın yok. takılmaya değer mesele değil
-
Prometheus bunu yazdı
MN sıkıntılı bi networktür. eşantiyon niyetine referans ve bayilik dağıtır. referans zaten üye olduğunuzda otomatik çalışır. başkasının referansına gireceğinize bi kanalınızı sokun diğer kanallarınızı onun referansıyla sokun. kazancınız katlansın.
freedom da aynı şekilde. fakat freedom ödeme konusunda daha güvenilir bir yer.
tartışmalı bir konu bu freedom dan alamadığım ödemeler de var