Yükselişi Ve Değişimi Hissedenler
-
Bir ara diyordun bunlarla uğraşmak hoşuma gidiyor, zevkli vs diye. Bakıyorum da baya inanmaya başlamış, kopma noktasına gelmişsin.
Kendi kendini becermeyi bırak, sıradan olduğunu kabul edip somut şeylerle değişimi yakalamaya çalış müdür.
-
Saat 1 de uyandım kulaklarım burnum boğazım tıkalı, yükselirken bokunu çıkardım galiba ters tepti :|
-

-
Rüyamda İrem isimli bi kızla zorla evlendiriliyordum.Bu bi mesaj mı?
-
japonya prensesi açıklama yapmştı yok elektrik olmayacak 3 gün de yok uzaylıla bilmem ne yapacak da.. hocam senin gidişat da iyi değil, bilim
kurgu filmlrineki izlediğim gibi hal harketlerin var, kendinizce grup kurmuşsunzu ve kendinize aydınlananlar diyorsun. içindeki sevgiyi bulun blmm ne
tipik budist felsefesi, yakında budaya da taparsan şaşırmam. ve sanırm artık tahirbatta kimse sana ne inanıyr ne güveniyor. söylediğin yazdığın hiç
bir şey gerçekleşmediği için artık doğru da söylesen kimse takmaz, maalesef kaybeden sen, salusa ve çakraların oldu
-
bi saatliğine elektriği kesip milleti sıçırtsalar baya komik olaiblirdi :D
-
bsg ya ne uyanışı ne değişimi amk
sanarsın ülkede terör bitti...
ülke zaten ayvalarda
siz uyanış diyonuz... -
DaReSeLaM bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Uzaylı bi yavşak vardı en son ertlemişti dünyaya inmeyi bi haber yokmu artık ondan, bu sefer de bu ayakmı gidiyor şimdi aydınlanma parlama arınma filan gibi,
okudum ben o işi .... onlar tamamen ucmustu abi.malın birine inanılıp herşeyini sattı adamlar.
sana yükselen bir şey var -
Bonibon bunu yazdı
bi saatliğine elektriği kesip milleti sıçırtsalar baya komik olaiblirdi :D
Baya da zarara sebep olurlardı. Olm şaka için koca şehrin elektriği kesilir mi bir saatliğine?
-
Ya hacı ne yükselişi ne değişimi allah aşkına.
Konuya 4 tane post atıp kaybolmuşun, ne seLusa'n geliyor ne ulusal yayının.
Bırakın şu konuları allahına.