Yükselişi Ve Değişimi Hissedenler
-
Dj_DooM3 bunu yazdıMx0TBT bunu yazdı
genemi geliyolar
biz uzun zamandir burdayiz kardesim. ve yukselis icin birbirimize yardim ederek dunyayla beraber yukselicez.Kurban olam ne kullanıyorsan söyle bizde ondan kullanak bu kafayı hiçbir madde veremedi
-
doom nerede toplanıyorsunuz müdür siz site falan var mı merak ettim muhabbetleri hakikaten
-
hacı aman dikkat; kaz gibi yükselirken tavuk gibi yere çakılma :D
-
Yükseliyorum mübarekler, eteğimi tutun :)
Sizi bilmem ama benim için yarın kıyamet kopacak amk. KDV ve BA BS faturaları var, 2000 dolayında...
-
Adam meditasyonun kralını yapıyor. İşe yarıyorsa ne alâ, legal yoldan ve vücuda zarar vermeden kafayı bi milyon yapma yöntemi
GusFring tarafından 20/Ara/12 22:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Her yükselişin bir düşüşü vardır. Allah düşüşleri yaşattırmasın :)
-
Yazdım, sildim, yazdım, sildim.
Alay etmek de, ciddi bir şeyler karalamak da fayda etmeyecek belli ki. Salusa vs konusunu da takip etmiş birisi olarak sen ve seninle aynı kafayı yaşayan kişilere üzülüyorum gerçekten. Doğal yollardan, underclockla beyni -50 IQ aşağı çekmek de bir marifet tabi, yıpratmadan özenle kullanmak gerek.
Sevgiyle kalın ak :)
-
Çok Güzel Kırlarda Kelebekte Kovalayacakmıyız... Bir Zamanlarki Tartışmalarda Çokca Havada Uçan Bir Cümledir Bu.. :)))
Bakın Dünya Benim İstediğim Gibi Olacakmış Ne Haber Köftehorlar.. :)
-
Halı saha maçından yeni geldim yorgunum. Biraz dinlendikten sonra yükselsem olur mu?
-
manita yaptım beyler bugün yükselişe geçtim ben 21 yılın patlaması nihahah