Yükselişi Ve Değişimi Hissedenler
-
CodeInside bunu yazdıRatbat bunu yazdı
Bunun bir üstü Jim Jones olayı zaten. Adam yükselecez diye 900 kişiyi toplu intihara sürüklemiş. http://tr.wikipedia.org/wiki/Jim_Jones
edit: video koymuştum ama intihar anının ses kaydıtları çıktı 5 part. Bebek ağlamaları, çığlıklar falan içim el vermedi yayınlamaya. Dinlemeye dayanabilecek olanlar zaten bulur videoyu.
Sizin işin sonuda böyle olacak herhalde, yarın kafanıza sıkın birşey olmayacak yanımıza alıcaz sizi diye mesaj gelse düşünmeden sıkarsınız siz. bu zırvaları kullanarak akıllı olanlar yogadan, faldan, meditasyondan ondan bundan para kazanıyor sizde kek gibi inanıyorsunuz. Sözüm meclisten dışarı insanın karakteri bu kadar zayıf olmamalı bence.
haha. hiç beklemiyordum lan böyle bir konudan. jonestown olayına nereden zıpladın abi? o olayın toplu intihar olmadığı sonradan ortaya çıktı. yani ses kaydından falan öyle anlaşılıyor bende dinledim o kaydı dehşet bir şey ama olay toplu intihar değil. yapılan araştırmalarda yanılmıyorsam sadece 2 kişinin vücudunda siyanür izi bulunmuştu. peki nedir bu olay? diye sorarsan da; cia'nın toplu katliam araştırması derim. jim jones'un cia ile olan bağlantılarını, çocukluk arkadaşlıklarını, son görüşmelerini vs. vs. bir araştır istersen.
Çok araştırmadım konuyu daha önceden ses kaydını dinlemiştim sadece. Arkadaşın bu olaya inanç biçimini görüncede aklıma direk o geldi. Yalnız anlattığın kadar var evet, olay biraz enteresanmış. jonestown olayı ile ilgili bir sürü yazı var fakat kaynak olarak pek sağlam olana rast gelmedim belgeli döküman bulamadım, gözucuyla baktığımdandır belkide.
Cia ile bu adamın bağlantısı olabilir fakat bana olayı cia yaratmış gibi gelmedi o kadar uzun boylu olamazlar tabiki net birşey söyleyemiyorum araştırmadan. Bana mantık olarak yanlış geliyor böyle bir departmanın bu şekilde bir araştırma yapmaya yeltenmesi veya yapmış olması. -
birisi seni şarlatanlıktan mahkemeye verse 20 yıl hapis yatarsın. neyse ki kandırabileceğin insanlar buradakiler değil.
-
Ratbat bunu yazdıCodeInside bunu yazdıRatbat bunu yazdı
Bunun bir üstü Jim Jones olayı zaten. Adam yükselecez diye 900 kişiyi toplu intihara sürüklemiş. http://tr.wikipedia.org/wiki/Jim_Jones
edit: video koymuştum ama intihar anının ses kaydıtları çıktı 5 part. Bebek ağlamaları, çığlıklar falan içim el vermedi yayınlamaya. Dinlemeye dayanabilecek olanlar zaten bulur videoyu.
Sizin işin sonuda böyle olacak herhalde, yarın kafanıza sıkın birşey olmayacak yanımıza alıcaz sizi diye mesaj gelse düşünmeden sıkarsınız siz. bu zırvaları kullanarak akıllı olanlar yogadan, faldan, meditasyondan ondan bundan para kazanıyor sizde kek gibi inanıyorsunuz. Sözüm meclisten dışarı insanın karakteri bu kadar zayıf olmamalı bence.
haha. hiç beklemiyordum lan böyle bir konudan. jonestown olayına nereden zıpladın abi? o olayın toplu intihar olmadığı sonradan ortaya çıktı. yani ses kaydından falan öyle anlaşılıyor bende dinledim o kaydı dehşet bir şey ama olay toplu intihar değil. yapılan araştırmalarda yanılmıyorsam sadece 2 kişinin vücudunda siyanür izi bulunmuştu. peki nedir bu olay? diye sorarsan da; cia'nın toplu katliam araştırması derim. jim jones'un cia ile olan bağlantılarını, çocukluk arkadaşlıklarını, son görüşmelerini vs. vs. bir araştır istersen.
Çok araştırmadım konuyu daha önceden ses kaydını dinlemiştim sadece. Arkadaşın bu olaya inanç biçimini görüncede aklıma direk o geldi. Yalnız anlattığın kadar var evet, olay biraz enteresanmış. jonestown olayı ile ilgili bir sürü yazı var fakat kaynak olarak pek sağlam olana rast gelmedim belgeli döküman bulamadım, gözucuyla baktığımdandır belkide.
Cia ile bu adamın bağlantısı olabilir fakat bana olayı cia yaratmış gibi gelmedi o kadar uzun boylu olamazlar tabiki net birşey söyleyemiyorum araştırmadan. Bana mantık olarak yanlış geliyor böyle bir departmanın bu şekilde bir araştırma yapmaya yeltenmesi veya yapmış olması.Bu olayın başka bir açıklaması yok bence. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bu katliam gerçekleşmeden önce olay yerinde cia elemanları falan görülüyordu bazı yerlerde. Yani evet, düşününce böyle bir şey nasıl olur? diyesi geliyor insanın ama 900 kişinin toplu intiharı -ki tüm incelemeler neticesinde intihardan bahsetmek imkansıza yakın- mı daha mantıklı yoksa bir zihin kontrol deneyi mi?
Üstelik Cia tarafından yürütülen mkultra mind control çalışmaları 1950'lerde dahi tüm hızıyla devam ederken. Şu video'yu izledikten sonra ciddi ciddi hayattan soğudum. Biz bu dünyada mı yaşıyoruz?
-
CodeInside bunu yazdı
Bu olayın başka bir açıklaması yok bence. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bu katliam gerçekleşmeden önce olay yerinde cia elemanları falan görülüyordu bazı yerlerde. Yani evet, düşününce böyle bir şey nasıl olur? diyesi geliyor insanın ama 900 kişinin toplu intiharı -ki tüm incelemeler neticesinde intihardan bahsetmek imkansıza yakın- mı daha mantıklı yoksa bir zihin kontrol deneyi mi?
Üstelik Cia tarafından yürütülen mkultra mind control çalışmaları 1950'lerde dahi tüm hızıyla devam ederken. Şu video'yu izledikten sonra ciddi ciddi hayattan soğudum. Biz bu dünyada mı yaşıyoruz?
Geçenlerde denk geldim historydemi natgeo damı ne insanlar üzerinde zihin kontrol deneyleri yapıyorlardı elektro manyetik aletler ve kimyasallar ile fakat istenilen sonuç alınamıyormuş yani tam kontrol hiçbir zaman sağlanamıyor belgesele göre. Bende bu başarısızlığın doğruluğuna katılıyorum, henüz insan beyni tam anlamıyla analiz edilebilir değil ki buda bana göre tam kontrol sağlanmasını şimdiki zamanda imkansızlaştırır.
Zihin kontrolünde inandığım tek şey inanç, inanç ile kontrol edilen zihinlerde kontrol daha üst seviyelerde oluyor bknz: kendine şiş sokanlar, şeyhin dokunmadan müritleri düşürmesi, intihar bombacıları vs. vs..
malesefki sadece zihin kontrolü meselesinde değil bir çok konuda bu adaletsiz dünyada yaşıyoruz. Umarım vaktim olurda bahsettiğin şeyler üstünde birkaç şey okuyabilirim.
-
Andrei bunu yazdı
hocam saLusa'dan neden haber yok ben en cok onu merak ediyorum.
artık mesaj yollamayı bıraktılar mı nedir ?
smsi bitmiş askdjhadkjasşdk
-
konuyu açan adamdan haber varmı
-
umit bunu yazdı
Boyut değiştirdi artık aramızda değil
-
CAgAtAy bunu yazdıumit bunu yazdı
Boyut değiştirdi artık aramızda değil
Fazla yükseldi görüş alanımızdan çıktı. -
Dj_DooM3 bunu yazdı
Merhaba arkadaslar, uzuun bir zaman aradan sonra sizlerle tavsiye etmek istedigim bir konu var. uzun zamandir bu sitede sizlerle birlikte bircok sey icin heycanlandik, hayal kirikligi yasadik ve bir cok sey paylastik. Dunyamiz yeni enerjinin etkisi altina girdi ve 21 aralik 2012 de baslayacak olan yukselis ve bilinc degisiklikleri hakkinda size biraz tavsiye vermek istiyorum. Bende dahil olamk uzere bir cok insan uyanisi yasadi ve gerekli olan bilgiyi kendi yuksek benliklerinden almaya devam ediyor. bir cogunuz insanligin yukselmesinde farkinda olmasalar bile yardimci olacaklar ve bircogunuz da suanda bilincli bir sekilde calisiyorlar.
Size verebilecegim ufak efek tavsiyeler var;
Kosulsuz sevgi icin hicbirzaman gec olmamistir ve olamaycaktir, dunya uzerindeki her varlik er yada gec bunun farkina varacak. bazilarimiz icin bu zaman alacaktir. fakat dunya uzerindeki her canli bu yeni enerjinin etkileriyle daha mutlu, daha enerjik ve cok daha sevgi dolu olacaktir. bu dunyanin icindekilerle birlikte yukselisidir ve durdurulamaz.
bircogunuz yarin cok farkli hislerle uyanacaktir, bircogunuz farkli frekanslari da gorebilecek hale gelecektir ve bir cogunuz da zatan baslamis olan yukselmeyi yasyacaktir.
Elinizden geldigi kadar sevgiklerinizle olun ve mutlu olun, siniri ve korkularinizi uzaklastirin. sevdiklerinize guzel dileklerinizi yollayin. ve yarin saat 10:30 ila 11:11 arasinda yarim saaat uzanip dinlenmeye calisin.
Gerekli tum bilgi yuksek benliginizde mevcut ve bu bilgi size aktarilacaktir.
Bu mukemmel anlari mutluluk icerisinde gecirmek dilegiyle arakdaslar.
new age yayınlarını fazla kaçırmışsın sen :D ne yükselişi adamlar daha da dibe sokuyor bizi :) o senin dediğin altın çağa da marduk'a da seneler var...
-
Yine biri buldu tepeye çıkardı şu adamın konusunu ya