Yükselişi Ve Değişimi Hissedenler
-
Aydınlığı ve yükselişi hissetmeyelnler cahil cahil yorum yapmasın aga.
-
Dünya hala aynı dünya hocam yok maalesef,keşke olsa öyle şeyler ama yok yani.
Bu yükseliş doğuya,filistine falan uğramıyor galiba.
-
bugün bir sürü ufak şey yüzünden kendimi mutlu hissettim. demekki yükselişe geçtim. hadi hayırlısı
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Dünya hala aynı dünya hocam yok maalesef,keşke olsa öyle şeyler ama yok yani.
Bu yükseliş doğuya,filistine falan uğramıyor galiba.
Hakikaten bu i...ler müslümanlar'a ambargo mu uyguluyor.Trakya'dan ağaşı Kasımpaşa bile demiyorlar.Orda duruyor.Bizi geçtim de Ruslar'ın ne günahı var.Mezheb farkı herhalde
HuwelAsK tarafından 20/Ara/12 21:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Adamların hiç bir vaadi gerçekleşmedi yıllardır hala nasıl oluyorda inanıyorsun merak ediyorum hocam
-
Gannicus bunu yazdıAdamların hiç bir vaadi gerçekleşmedi yıllardır hala nasıl oluyorda inanıyorsun merak ediyorum hocam
adam direk biat etmiş hacı.
-
Dj_DooM3 bunu yazdıMx0TBT bunu yazdı
genemi geliyolar
biz uzun zamandir burdayiz kardesim. ve yukselis icin birbirimize yardim ederek dunyayla beraber yukselicez.biz derken? :D
-
benim laptopta yükselişi hisseder inşallah cod black ops oynamak istiom la
-
salusada gelirse kadro tamam.
-
bugün hayatım boyunca yapmadığım kazaları, arabayı sağa sola sürtmeyi başardım :) öncelikle otoparktan çıkarken normalde her gün basit bir şekilde çıktığım otoparktan sol ön tamponu duvara çizdirdim. hasar pek büyük değil ama gitti tampon, boyanması lazım. internet faturasını ödemek için girdiğim işletmenin önünde ki park yerinde tamponun altında ki rüzgarlıkmıdır nedir plastik şeyi sürttürdüm (kot farkından dolayı) altta ki o siyah plastik şeritin şaftı kaydı. baktım olmayacak dedim arabanın kaskosu bitiyordu gideyimde bankaya kaskosunu yenileteyim son 3 günü kalmıştı kaskonun. bankada ki sigorta firmasının experine aracı göstermek için aracı kaldırıma çıkartıyordum bankanın önünde ki geri geri gelirken aracı arkamda duran neredeyde yarı çapı 50 cm olan ve görmemek için kör olunması gereken elektrik direğine vurdum. allahtan sadece arka tamponun plaka kısmı hafif kırıldı ve plakalık gitti. hasarsızlık indiriminden de faydalanamadık adamın gözünün önünde oldu :) sonragitim başka şube de yaptırdım kaskoyu. Lastiğim patladı, daha ladtikleri yeni almıştım ancak lastik patladı. yedek lastiği takıp patlayan lastiği lastikçiye götürdüm adam delik bulamadı. birisi havasını salmıştır dedi. garip olan ise araca binerken havası vardır lastiği ve herhangi bir garip durum yoktu. yolda mini cooper ı olan hatun uyardı durdum baktım lastik inmiş. garibime gitti. velhasıl kelam bugün başıma çok olay geldi. küçük olaylar ama ne bileyim nedir ne değildir anlamadım bu günü.
Dip Not: kıyamet vs yükseliş falan filan ilgilenmiyorum. inanmıyorumda. dünün uykusuzluğuna veriyorum bu olayları :)
Free_Mans tarafından 20/Ara/12 22:11 tarihinde düzenlenmiştir