Yükselişi Ve Değişimi Hissedenler
-
ugur0 bunu yazdıAndrei bunu yazdı
hocam saLusa'dan neden haber yok ben en cok onu merak ediyorum.
artık mesaj yollamayı bıraktılar mı nedir ?
kıyamet salusaya vurdu herhalde sesleri kesildi:D
kontörü bitmiş hacı o kadar dedim msj paketi yap die. :))
-
CMYLMZ
hindistan'da yoga gurusu ile yapılan konferans...
konferansa katılmak için ilk önce 400 dolar,euro vermeniz gerek
-sevgi nedir? diye soruyorlar
+ sevgi içimizde...
- hmm...8000km yol geldim lan ben içimde mi geldim bunu? hayırdır havalimanında x-rayde de çıkmadı.
-mutluluk nedir? diye soruyorlar
+mutluluk içimizde
-dünya barışı?
-hepsi içimizde...
+baba 400ü verdik kdvsi
-içinde içinde...))) -
Şu garip sesleri duydum ben de gökyüzünden az önce, yeminlE :/ kamyon sesine benziyordu ama bariz dhaa degisikti
-
şerefsizim birgün bunu yapacaklarını biliyordum
-
Sana aynen katılıyorum, bilmiyorum farkettiniz mi ama eskiye oranla bilimsel içerikli konular daha fazla ilgi görmeye başladı.
Muridler daha fazla yararlı konulara yönelip, teknolojinin gelişimine katkılarda bulunmaya başladılar.
Artık basit konuların üzerinden rabet kalktı, insanlar başka bir uyanışa geçtiler.
Şu sıralar düşünüyorum da, tahribatta bulunan muridler Türkiye'de öylece rastlayacağımız insalarda değlller.Teknolojiye, bilime, sosyolojiye , sanata yatkın ve ilgili insanlar.
Tahribatın gözümdeki değeri gün geçtikçe artıyor, hiç beklemediğim muridlerden çok akıllıca yorumlar görüyorum.İnsanlar bence değişmeye başladı.
-
biraz burç anlatır gibi + biraz feng şui + biraz kuantum bilmemneyi + biraz uzayımsı
ortaya rus salatası çıkmış
e bize de yemek düşer
edit: an itibariyle asa akira ile yükselişe geçiyorum
sanırım 15 dakika sonra irtifa kaybedeceğim
YekteranBaymedir tarafından 21/Ara/12 01:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Esconda bunu yazdı
Sana aynen katılıyorum, bilmiyorum farkettiniz mi ama eskiye oranla bilimsel içerikli konular daha fazla ilgi görmeye başladı.
Muridler daha fazla yararlı konulara yönelip, teknolojinin gelişimine katkılarda bulunmaya başladılar.
Artık basit konuların üzerinden rabet kalktı, insanlar başka bir uyanışa geçtiler.
Şu sıralar düşünüyorum da, tahribatta bulunan muridler Türkiye'de öylece rastlayacağımız insalarda değlller.Teknolojiye, bilime, sosyolojiye , sanata yatkın ve ilgili insanlar.
Tahribatın gözümdeki değeri gün geçtikçe artıyor, hiç beklemediğim muridlerden çok akıllıca yorumlar görüyorum.İnsanlar bence değişmeye başladı.
Evet Eskisi Gibi Küfürlerin Havada Uçuştuğu Saçma Salak Tartışmaların Olduğunuda Artık Görmüyoruz. :)
Ben Demiştim Bir Gün Sevgi Galip Gelecek Diyede "Peh Peh Peh" Demişlerdi. Pembe Tablolar Çiz Sen Demişlerdi Birde Kırlarda Kelebek Kovala Sen Demişlerdi... Polyanna Seni Diyenlerde Olmuştu.. Öyle Böyle Dalga Geçmişlerdi. Şimdiyse Gülüyorum Bunları Diyenlere.. :)
-
bende değişiklikler var hemde çok fazla :D ciddiyim var acayip bir özgüven patlaması yaşıyorum son 1-2 aydır teke tek konuşmalarda ikna kabiliyetim çok yükseldiğini hissediyorum bana iyi şeyler oluyor ama ne ile alakalı bilemem
-
bir haftadan beri çıkaramadığım gazı çıkardım demin o sayılır mı hocam ?
-
Yahu sanki ben istemiyorum,
Yarın uyandığımda;
Gökyüzünde 500 m çapında,
Bir metal yığını olmasını.
Yarın uyandığımda;
Gluk gluk yapılmasını,
Suların etrafı sarmış olmasını.
Yarın uyandığımda;
Koskoca bir devin ortada,