Yurtdışında Para Kazanma Yolları?
-
%90 çalışıyor, perşembe günü sabah derse geliyordu. Bu da demek oluyor ki 4.5 gün çalışıyor. Parasını firmadan mı alıyor aylık olarak, yoksa sadece işi aldığında mı firma para ödüyor bilmiyorum. Çünkü bazı firmalar aylık olarak çalıştırır seni, sen paranı ondan alırsın diğer firma ile ilgilin olmaz.. Ama iş olmadığı zaman yine firma sana ödeme yapar çünkü onun elemanısın. Diğerinde ise, iş olduğu zaman firma sana ödeme yapar iş bitene kadar saat hesabu üzerinden..
bir kaç türlü çalışma şekli var burda
-
hoca burdan sana pantolon kazak gomlek gondersek sen ordaki ogrencilere satamaz mısın
-
yok hocam almaz kimse öyle :) burada maddi kaygılar pek yok.. yani kaliteli giyerler, burda en ucuz mal türkiyedeki en pahalı mal ile eşit fiyatta.. bu adamlar devletine falan bağı, öyle kaçak parfüm, çakma elbise v.s. buralarda olmaz. bi tane göçmen çift gördüm, yer tezhagı açmış bi şeyler satıyorlardı, inan bana bi kişi de bakmadı .. o yüzden o tarz işler tutmaz..
-
kim milyoner olmak isterde soru olarak çıkmıştı :) isviçrede asgari ücret 5bin $ mı ne olacakmışta referandumdan dönmüş :) işin zor valla çalışamıyorsan orda :)