Yüzük Çıkmıyor
-
arkadaşlar öğlen gayet rahat taktığım yüzük çıkmıyor.yarın okul var uğraştım baya,ama parmak aşırı şişti hiç çıkmıyor,bugünden umudu keseyim mi,ne dersiniz ? sabun,sabunlu su,yağlı krem,bepanthen denediklerim.var mı başka bişey ?
-
alltan 2 parmakla hafifçe kaldırarak çıkarmaya çalış hacım
-
yağ sürüpte çıkaramadıysan başka çıkaracak bir şey kalmaz sanırım. gerçi şiştiyse inmesini beklemelisin.
-
elini direk yağa batır we çewirerek çıkarmayı dene
-
Zeytin yagi veya sabun!
-
yarına kadar kilo ver
-
eline buz al şişik parmağın üzerine uygula bi 5-10 dkka kadar sonra yağın içine sok parmaa sağa sola döndür..
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
eline buz al şişik parmağın üzerine uygula bi 5-10 dkka kadar sonra yağın içine sok parmaa sağa sola döndür..
-----------------------------evet en etkili yontem . Buz şişikligi indirir
-
zeytin yağı deneyeceğim ama,parmak aşırı şişti,yani şöyle düşünün parmaklarınızı düz tutun,alttaki şişlikten yüzüğün gümüşünü göremiyorum.
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------eline buz al şişik parmağın üzerine uygula bi 5-10 dkka kadar sonra yağın içine sok parmaa sağa sola döndür..
-----------------------------
hocam buz denedim fakat çıkarmayı denerken saniyeler içinde şişiyor resmen.. -
ince kadın çorabını boylamasına kes parmağına tek kat olacak şekilde sar çorabı yüzüğün altına gelecek şeklide yerleştir(bu kısmı zor) çorap yüzüğü geçtiyse şayet arkadan öne doğru yavaşça çekerek çıkartmaya çalış geçen nişanlıma yüzük alırken aynı duruma denk geldim kuyumcu sağolsun 2 saniyede şıp diye çıkardı..bilezikler içinde aynı yöntem geçerli :)