folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yüzük Çıkmıyor

Yüzük Çıkmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

Koca hestiy aya bedenem ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

parmağında morarma ve his kaybı oluşmaya başlarsa yüzüğü kesermisin ne yaparsan yap çıkar yoksa komple parmaktan olucaksın bi kıytırık yüzük yüzünden.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    uyuşma yada renk değişimi yok henüz,sadece yüzüğün olduğu kısımda sanırım ödeme bağlı acı var,ordaki küçük kas sanki sertleşmiş gibi,o kısmı geçsem zaten kemikten atlatırım yüzüğü.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

hacım duruma bakılırsa senin iş tavsiyelikten çıkmış icraatlık olmuş.tanıdık kuyumcu varsa hemen ara yoksa bi çare yan keskiyle ufaktan inceden kerttire kerttire bi kısımdan yüzüğü aşındırman ve ayırman..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    o yüzüğü o parmağa nasıl soktun be helal olsun hacı. buz koy birde elini havada tut

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    yahu gayet rahat taktım,eve geldim parmak şişti.o yüzden çıkmıyor,yoksa gayet rahat taktım yani.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Harbi harbi nasıl girmiş o yüzük öyle benim yüzük parmağı da öyle hangi arkadaşımın yüzüüğünü alıp takma aşamasına gçsem hiçbiri de olmuyor bende zorlamıyorum ...Durm vahim gibi gözüküyor bence falz oynama da insin ...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

hacı zeytini çekirdeğiyle beraber havanda ez sonra parmağına sür böylece şişliği alır sende yüzüğü çıkartırsın(inş.)  :)

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek

yüzüğü ısıt.parmağını soğut :W 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Disubev
    Disubev's avatar
    Erkek

Bende özendim byler parmak sıkıştıramda denicem hepsini :) canım sıkılıyodu ztn

Toplam Hit: 10600 Toplam Mesaj: 65