Yüzük Çıkmıyor
-

-
parmağında morarma ve his kaybı oluşmaya başlarsa yüzüğü kesermisin ne yaparsan yap çıkar yoksa komple parmaktan olucaksın bi kıytırık yüzük yüzünden.
-
uyuşma yada renk değişimi yok henüz,sadece yüzüğün olduğu kısımda sanırım ödeme bağlı acı var,ordaki küçük kas sanki sertleşmiş gibi,o kısmı geçsem zaten kemikten atlatırım yüzüğü.
-
hacım duruma bakılırsa senin iş tavsiyelikten çıkmış icraatlık olmuş.tanıdık kuyumcu varsa hemen ara yoksa bi çare yan keskiyle ufaktan inceden kerttire kerttire bi kısımdan yüzüğü aşındırman ve ayırman..
-
o yüzüğü o parmağa nasıl soktun be helal olsun hacı. buz koy birde elini havada tut
-
yahu gayet rahat taktım,eve geldim parmak şişti.o yüzden çıkmıyor,yoksa gayet rahat taktım yani.
-
Harbi harbi nasıl girmiş o yüzük öyle benim yüzük parmağı da öyle hangi arkadaşımın yüzüüğünü alıp takma aşamasına gçsem hiçbiri de olmuyor bende zorlamıyorum ...Durm vahim gibi gözüküyor bence falz oynama da insin ...
-
hacı zeytini çekirdeğiyle beraber havanda ez sonra parmağına sür böylece şişliği alır sende yüzüğü çıkartırsın(inş.) :)
-
yüzüğü ısıt.parmağını soğut :W
-
Bende özendim byler parmak sıkıştıramda denicem hepsini :) canım sıkılıyodu ztn