Yüzük Çıkmıyor
-
o parmağa o yüzüğü geçirmişsin ya helal sana,az daha zorlasan koluna bilezik de olurdu.
allah sabır ve kolaylık versin,bence ilk iş okula gitmden önce sabah erkenden bi yol üstü hastanenin aciline git,icabına bakarlar(tabii yarına kadar kangren falan olmazsan)
-
aile bireylerinden yardım iste, buzlu poşede daldır elini 5 dk beklet biri elinde kerpetenle bekliyor olsun sıkıştırın bi kuvvet versin hadi bakalım çıktı yüzük :))
-
Parmağını kesmek en net çözüm.
-
İşim gereği böyle şeyler görüyorum genelde bayanlarda olur. Hamileler doğuma yakın alyanslarını çıkarmazlar en son akıllarına gelir parmak şiştikten sonra tabi. Resimden gördüğüm kadarıyla parmağının bu haliyle o yüzük ordan çıkmaz. Yüzüğü yan keski yada kuyumcularda antep makası diye bilinen ucu sivri demir makasıyla kestir. Gümüş yüzük alt astarı düz olduğu için 3 liraya kaynak yaptırırsın bi sıkıntı çıkmaz ve kaynak yaptırdığın yer eğer usta iyiyse belli bile olmaz.
edit: antep makasının resmi http://www.karamer.com/urun_resimleri/199/800285%20Antep%20Makas%C4%B1.jpg
-
nigdeli bunu yazdı:
-----------------------------
İşim gereği böyle şeyler görüyorum genelde bayanlarda olur. Hamileler doğuma yakın alyanslarını çıkarmazlar en son akıllarına gelir parmak şiştikten sonra tabi. Resimden gördüğüm kadarıyla parmağının bu haliyle o yüzük ordan çıkmaz. Yüzüğü yan keski yada kuyumcularda antep makası diye bilinen ucu sivri demir makasıyla kestir. Gümüş yüzük alt astarı düz olduğu için 3 liraya kaynak yaptırırsın bi sıkıntı çıkmaz ve kaynak yaptırdığın yer eğer usta iyiyse belli bile olmaz.
-----------------------------Merak ettim de sen necisin.
-
By_Mihni bunu yazdı:
nigdeli bunu yazdı:
-----------------------------Merak ettim de sen necisin.
-----------------------------İlgi ve Uzmanlık Alanları
altın pırlanta -
Hırsız mı ? :|
-
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------Hırsız mı ? :|
:}}}} -
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------he hırsızım boş zamanlarımdada sırf fantazi olsun diye kuyumcuda takılıyorum. illa birşeyi merak ediyorsan özelden sor sırf saçma sapan geyikler için forumu kirletmeyelim hırsızmısın lafa bak
-
nigdeli bunu yazdı:
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------he hırsızım boş zamanlarımdada sırf fantazi olsun diye kuyumcuda takılıyorum. illa birşeyi merak ediyorsan özelden sor sırf saçma sapan geyikler için forumu kirletmeyelim hırsızmısın lafa bak
-----------------------------Güzel meslek. :P