Yüzyılın Deneyi (Suan Ntv"De)
-
skydeki kızın yüzü düşmüş proflar anlattıkça.endişe artıyo yüzünde :)
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
La bide olmadı yarın tekrar deneyeceğiz diyolarmış:D düşünceleriniz ne olurdu.
-----------------------------
Keselerine bereket :| -
Bulgulara ulaşmak ne kadar sürer?
Maddeye kütle kazandıran "Higgs parçacığı"nın bulunmasının 2 yıllık bir süre alacağı tahmin ediliyor. Toplam deneylerin süresi ise 10 yıl olarak planlanıyor. LHC'nin üzerinde farklı yerlerde 4 adet dedektör bulunuyor. ATLAS ve CMS dedektörleri, "Higgs parçacığı"nı bulmaya çalışacak. LHCb dedektörü, "büyük patlama" anında madde ile eşit miktarda olduğu düşünülen anti maddeyi bulmaya çalışacak. ALICE dedektörü ise, "büyük patlama"dan hemen sonra evrenin ilk mikro saniyelerinde daha protonlar oluşmadan ortaya çıkan kuark ve gluonları dedekte edecek. Çarpışmalar bu dedektörlerin içinde olacak.
-
o değilde bu basın niye durdu durduda tam olurken vermeye başladı .aylardır niye haber olmadı bu.şimdi vriyolar.yoksa tepkiden mi korkuldu? al sana bi komplo daha
bide süper simetri ne ya?
-
http://haber.mynet.com/videosayfali/dis-haber/Kainatin-sir-perdesi-aralaniyor/10Eylul2008/X1221017413390/mms%253A%252F%252Fhaberav%252Emynet%252Ecom%252Fcy65%252Ewmv/4
ben buradan takip ediyorum.panik yapmayin muridler.sivil polisler olaya mudahale edecek:D
-
aha sky gitti no signal :)
-
-
ya ben tv de kaçırdım bunun tekrarını izleyebilceğim bir yer yok mu acbaa ?
edit: amk nasıl bir hükümet bu ya dünyada ne olaylar oluyor şuan ntv akp doğan kavgasını konusuyor nereye gidiyoruz amk
-
capkin bunu yazdı:
-----------------------------http://haber.mynet.com/videosayfali/dis-haber/Kainatin-sir-perdesi-aralaniyor/10Eylul2008/X1221017413390/mms%253A%252F%252Fhaberav%252Emynet%252Ecom%252Fcy65%252Ewmv/4
ben buradan takip ediyorum.panik yapmayin muridler.sivil polisler olaya mudahale edecek:D
-----------------------------akp girdi araya :)
alem bigbangle uğraşıyo.biz tutturmuşuk bi fener gidiyoz
-
puhahahaa harbiden komik yaa.bende gordugumde sasirdim.