Yüzyılın Deneyi (Suan Ntv"De)
-
Deney Sonrası Tbt'de Buluşmak Üzere :]
-
İlim,İrfana katkılırından ziyade din hususunda yapılacak hararetli tartışmaları merak ediyorum.bakalım dindarlar mı kazancak ateistler mi:)
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
İlim,İrfana katkılırından ziyade din hususunda yapılacak hararetli tartışmaları merak ediyorum.bakalım dindarlar mı kazancak ateistler mi:)
-----------------------------umarım bu sefer insanlar kazanır bu lafımı ters algılamayın ama bu tarz tartışmalar hep bu çalışmaların önüne geçiyor...
-
scuderia , deney saatinde baktin ortalik karisiyor , tuttugun rusu , ukraynaliyi kacirma :D
-
arkadaşlar o mola verdiklerinde dönen bir video vardı filmden alınmış galiba o filmin ismini bilen varmı ?
-
az önce evdekiler yat ne beklion dedi dedim ntv de prog. izliorum deney warmış böle böle yarın 10 da karışıkmış fln filan bişi olmaz bişi olmaz dediler bizimkiler ne derse oluyo bişi olmaz edit : son 9 saat 58 dk :D
-
acaba uyuyımda uykuda mı öleyim.
yada nasıl karadelik ışığı bile yutuyormuş.karanlığa baka baka mı öleyim karar veremedim.
bu arada program bitti
son 7 saat 30 dk
yada uyanık kalayım kütle çekimi kayar deprem meprem olurda uyanık yakalanırız bali.
bu arada son 7 saat 29 dakka
haaaaaayyııııırrrr ölmek için daha çok gencim.ama her ölüm erkn ölümdür zaten boşver.aç bi bomberman keyfine bak
bu arada son 7 saat 28 dakka :(
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
scuderia , deney saatinde baktin ortalik karisiyor , tuttugun rusu , ukraynaliyi kacirma :D
-----------------------------ya sorma daha deminden biri koşarak bi girdi içeri direkt üst kata çıktı 2. kattan aşağı atladı sonra koşarak uzaklaştı noldumu şaşırdımne çektiyse amk oğlu...
-
asada muthiş olcak butun tv ler canlı yayın yapar sanırım haber baslıklarıda dunyanın sonu icin son 5 dkk,4 dkk asdad sadaasad :D
-
sanki trivian da yeni evren açılacakmış gibi geyiq yapılmış qa
en kötü ihtimal yaşayan herkes ebesininkini aynı anda göreceği için içinizi garip bir mutluluk kaplar
Not: Öbür taraf varsa, athe/agno alemi makattan alacağı kazıklara hazırlıklı olsun. Kardeşlerim benim