Yüzyılın Deneyi (Suan Ntv"De)
-
ziki tutcaz gibi
saat kaçta yapacaklar ki yatıcam şimdi yarın sabah kalkabilecek miyim ???
mq daha nickmator projesini geliştircektim ziktir ya ölmesek ?? Üniverste okuyacağım, askere gidicem, evlencem, çocuklarım olcak, nickmatoru geliştircem, web alanında manyak projeler üretçektim.
Pfff
-
http://www.lhccountdown.org/ Türkiye saatiyle sabah 10 da olacak
-
kaç milyar dolara yapmışlar bu deneyi o parayı fakir fukaraya dağıtsalardı daha iyi olurdu bence bu kadar büyük risk e girmeye değermi bence değmez.
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
kaç milyar dolara yapmışlar bu deneyi o parayı fakir fukaraya dağıtsalardı daha iyi olurdu bence bu kadar büyük risk e girmeye değermi bence değmez.
-----------------------------Türk insanının bilime bakış açısı .Dimi ya ?Bak hepsi uzaya gidecek the Türkler olarak biz dünyada kalıcaz..Çok mantıklı yaklaşımlarımız var..
Risk olsa dahi yaklaşık 2 sene içinde dünya tamamen bitecek buda demektir normalden 1 sene hayatımız var.O 1 seneyi nasıl yaşayacağımızı tahmin edin.18 yaşına hatta 40 yaşına gelip annesine, babasına, çocuklarına kötü davranan adamlar birden dünya sonu geliyor diye duygusal patlamalar yaşar.Bunalımlar vs..
Farklı 1 sene olur.Ölümden öte köy yok.Koy g.tüne gitsin..En kötüsü hepimiz 1 sene içinde yada 2 sene içinde ölürüz..
-
son 7 saat 48 dk
keşk söylemeseydiniz. bnimde moral gitti şimdi.ben akşama fln olur diy düşünüyodum.o zamana kadar olur bitrdi bali
abi ayladır konuşacağımıza sabote fln etseydik kşk e
-
kara delikler olup dünyayı yutarsa ölmezsek başka bi boyuta geçersek nolur acaba.şahsen merakla bekliyorum umarım yararlı olur nede olsa olmuşla olacağın önüne geçilmez...
-
bi abdest alıp namaza fln mı dursam acaba?
iyice tırsıyom artık inşallah çipleri yanarda önümüzdki aya ertelenir.
edit:son 7:41
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
kara delikler olup dünyayı yutarsa ölmezsek başka bi boyuta geçersek nolur acaba.şahsen merakla bekliyorum umarım yararlı olur nede olsa olmuşla olacağın önüne geçilmez...
-----------------------------düşünsene bide :D gelicek falan 100/100 bağlantı 5 ytl aylık falan filan of ulan
-
Richard Philip Feynman'ın ne kadar büyük bi adam olduğunuda sölediler,RPF dünyanın en iyi fizikcisidir.
Birde laf aramızda vatikanın BİLİM yapması için kurduğu bir ekip varmış,düşünün bilim yapın düşünün dediği,islam neden geri soranlara sanırım en iyi cevap. -
07/08/2008 tarihinde bu konu ile ilgili mesajımı tekrar hatırlatıyorum:
yarın bütün gün tshirtleri giyinde deney başarısız olurda .ötümüzde patlarsa tanıyalım birbirimizi öte yanda... :D