Yüzyılın Deneyi (Suan Ntv"De)
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
asada muthiş olcak butun tv ler canlı yayın yapar sanırım haber baslıklarıda dunyanın sonu icin son 5 dkk,4 dkk asdad sadaasad :D
-----------------------------ben spiker olsam yayında dururmuyum bilmiyom.gerçi hala bişey olmıycakmış gibi gliyo ama ya olursa
son 7:12
-
spiker ler genellikle soğuk kanlı insanlardır ve insanları tedirgin ederek haber yapmayı severler ne kadar panik o kadar reyting cunku bunların basında da flash tv 1.geliyor bomba baslıklar yaparlar reyting i onlar kırar bence :D
-
Sanki Ölümü Bekliyorum:S Saniyeleri Sayıyorum Hacı ya:S çook çOoOK garip bi duygu :'( Ölmeden Son bişey demek istiyorum :'(
||| TÜRK TELEKOMA KAFAM GİRSİN ||| :P
-
Agalar geçin şööle sırayada helalleşelim, bayramlaşalım bişeyler yapalım gün yatma günü değil delik melik diolar bunlar durum kötü :))
-
ya ne ölmesi yaa ben ölmem..
zumsuk'un dediği gibi üniversite, karı kız, askerlik, çoluk çocuk vs. vs.
-
üff baktım gene saate de
son 5:40
hala kararsızım uyusammı?
uyumasammı ?
acılımı? acısız mı? uyumaya korkuyom a.q.yım
acısız mı? camdan gelen geçeni izlye izleye mi?
bu arada son 5:39
edit: bak ben göndrene kadar 5:38 olmuş editleyene kadar 5:37 bile olabilir
çek içine derin derin nfes son kez oooohhh
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------acaba uyuyımda uykuda mı öleyim.
yada nasıl karadelik ışığı bile yutuyormuş.karanlığa baka baka mı öleyim karar veremedim.
bu arada program bitti
son 7 saat 30 dk
yada uyanık kalayım kütle çekimi kayar deprem meprem olurda uyanık yakalanırız bali.
bu arada son 7 saat 29 dakka
haaaaaayyııııırrrr ölmek için daha çok gencim.ama her ölüm erkn ölümdür zaten boşver.aç bi bomberman keyfine bak
bu arada son 7 saat 28 dakka :(
ta$$ak yapmıyosan;
o kadar bilim adamı sence dünyanın sonunu getircek bi$i yapmak icin o kadar ura$ır mı ? ya da onların seninki kadar aklı yok mu ?
geçen topicteki mesajlarında 90%ı "ölücez,hakkınızı helal edin,korkuyorum" vs. $eklindeydi. bari bu topicte deney ile ilgili bilgi alı$veri$i olsun.
eger ta$$ak yapıosan;
ta$$ak yapcak o kadar konu var bi zahmet oralara kayalım :)
-
Semavi dinlere inananlar için söylüyorum.
Korkarım hiç bir şey olmayacak :)
Kıyamet alametlerini biraz biliyorsanız en az benim kadar rahat bakarsınız hadiseye.
İşin yakası iki tane proton çarpıştırmak neticede. En fazla ne olur? Zürihteki fifa merkezi patlar, isviçreliler çindeki bir otele yerleştirilir. Bu kadar basit.
-
karadelik vs bekleyenler boşa beklemesin tehlikeli olacak olsa bu deneyi avrupanın göbeğinde yapmazlardı
-
god bunu yazdı:
karadelik vs bekleyenler boşa beklemesin tehlikeli olacak olsa bu deneyi avrupanın göbeğinde yapmazlardı-----------------------------
Incoming vahiy