folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Zaman Gazetesi Karikatürü Sansürledi

Zaman Gazetesi Karikatürü Sansürledi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    Son zamanlar bu internethaber.com başta olmak üzere birçok haber sitesi dahilinde yalan haberler çok çıkmaya başladı

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı:
    -----------------------------
    Son zamanlar bu internethaber.com başta olmak üzere birçok haber sitesi dahilinde yalan haberler çok çıkmaya başladı
    richard dawkings gibi mi :)

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    dikkate almaya değecek bir gazete değil boşverin zaman kim ya .

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tuna bunu yazdı:

foruma açılan hemenhemen herkonuya insanlar cevap yazabilir. forum bunun için vardır, bu bir.

ikincisi;kapasite konusuna değindiğin için sana bir adet bsg butonu hediye ediyorum. güle güle kullan..

unutma.. kullanırken güleceksin :) anlaştıkmı ?

------------------------------

Gelip önceki konudaki olayın kuyruk acısını çıkartmak için konumda olmayan şeyler ortaya sürersen böyle tepki alırsın. Yazdığın mesajlarlada bunu belli ediyorsun. Bende sana bsg daha fazla uyduruk yorumlarınla konumu kirletme diyorum. Yazdığın mesajların içeriğini herkes gördü. Sırf karalama amaçlı gelmişsin.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı:

Arkadaşım 2. sayfada yazdığım mesajı görmedinmi. O bir reklam ve hergün yayınlanır. Olaydan sonra geri adım atılmış. Orada Genel Yayın Yönetmeninin açıklaması var. Bu bir dava sebebidir.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Zaman Gazetesi, dünkü sayısında yayınladığı GSM şirketi Avea’nın reklamında maymun resmi yer almadı. Reklam anlaşmalı gazetelerin hepsinde aynen yayınlanırken, Zaman Gazetesi, "evrim tablosu"nu andıran karikatürdeki maymunu yok etti.

Avea yetkilileri, "Zaman Gazetesi’ne gönderdiğimiz karikatürün orijinali böyle değildi" dedi. Karikatürün sahibi Emre Ulaş ise olayı meğine, 80 yıllık cumhuriyete ve bilime saygısızlık olarak niteledi.

bak kardeş benim kimseyle alıp veremediğm yok sadece doğruyu ortaya koymaya çalışıyorum.üşendedim gittim bugünün gazetesini rica ettim bütün sayfa ve ekleri inceledim avea reklamları yoktu benim kızdığım nokta firex in mesajından alıntı yaptığım yer ben gazetede sansürlenmiş bir reklam ortadan yok edilmiş bir maymun göremedim gören varsa hangi tarihe ait gazete olduğu ve sayfa sayısını versin bakayım.zamanı yönetenleri veya gazeteyi savunduğum yok.kim olursa olsun doğrular konuşulsun

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Birileri insanoğlu olduğunu anlayıp sansür yapma gereği duymuş. Maymunun eksik kalması birilerinin zoruna gitmiş galiba Buna halen anlam veremedim. Olaya bozulanlar orjinal ekteki resme bol bol bakıp tatmin olsunlar o zaman...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:

Gelip önceki konudaki olayın kuyruk acısını çıkartmak için konumda olmayan şeyler ortaya sürersen böyle tepki alırsın. Yazdığın mesajlarlada bunu belli ediyorsun. Bende sana bsg daha fazla uyduruk yorumlarınla konumu kirletme diyorum. Yazdığın mesajların içeriğini herkes gördü. Sırf karalama amaçlı gelmişsin.

heralde foruma katkıda bulunma amacımın yanında ek olarak söylediğinde vardır.

ama onun adı kuyruk acısı değil.ben hakkımda yazdığın kıl edici yorumu herif gibi onaylarkan sen ötekini seçiyorsun...

asıl kuyruk acısı bu değilmi? hem kuyruk acısı sendeki, attığım mesajı siliyorsun(?) ve kuyruk acısını takiben altından kalkamamak eyleminide gerçekleştiriyorsun.

+konu kirletme olayında da üstüne olmadığını pekala kendin iyi biliyorsun.

konuya gayrı yazmayacam.eyv.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    heza bunu yazdı:

bak kardeş benim kimseyle alıp veremediğm yok sadece doğruyu ortaya koymaya çalışıyorum.üşendedim gittim bugünün gazetesini rica ettim bütün sayfa ve ekleri inceledim avea reklamları yoktu benim kızdığım nokta firex in mesajından alıntı yaptığım yer ben gazetede sansürlenmiş bir reklam ortadan yok edilmiş bir maymun göremedim gören varsa hangi tarihe ait gazete olduğu ve sayfa sayısını versin bakayım.zamanı yönetenleri veya gazeteyi savunduğum yok.kim olursa olsun doğrular konuşulsun

Öncelikle ben zaten "kimseyle alıp veremediğim yok" tarzında bir açıklama yapmanı sağlayacak birşey sana demedim. İkincisi dünkü gazeteyi almışsın. Karikatüristin ve Genel Yayın Yönetmeninin açıklamaları geçmiş. Olayın üstünden birkaç gün geçtiği belli. Orada karikatürist ve Genel Yayın yönetmeninin ağzından açıklama var. Bu adamların ağzından haber yazmak dava sebebidir. İnanmıyorsan zaman gazetesine telefon açıp sorarsın.

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tuna bunu yazdı:
    heralde foruma katkıda bulunma amacımın yanında ek olarak söylediğinde vardır.

ama onun adı kuyruk acısı değil.ben hakkımda yazdığın kıl edici yorumu herif gibi onaylarkan sen ötekini seçiyorsun...

asıl kuyruk acısı bu değilmi? hem kuyruk acısı sendeki, attığım mesajı siliyorsun(?) ve kuyruk acısını takiben altından kalkamamak eyleminide gerçekleştiriyorsun.

+konu kirletme olayında da üstüne olmadığını pekala kendin iyi biliyorsun.

konuya gayrı yazmayacam.eyv.

İsabet olur.

λ
Toplam Hit: 11897 Toplam Mesaj: 73