1 Ayda 10 Kilo Verdim.Nasıl Mı ? Zayıflamak İsteyenler İçeri.
-
egzersiz olmadan yapılan zayıflama işi kaslarda yumuşama deride sarkma vs. yapar diye düşünüyorum yanlışım olabilir tabii
-
bende 78 den 73 e dustum
2 haftada.
yemegi kestim seker yok ekmek yok.bol su ictim.
yeşillik yedim.
4 cu gunden sonra mide kuculdu artık yemek istemiyodum :D
sabah 3 zeytin biraz ekmek.
oglede bi tabak yemek
aksam biraz peynir 1 dilim ekmek.
bu kadar boyle 1 hafta daha devam ettim.
bir baktım suzulmusum :D
-
Öğrenci olduğumuz için ev yemeğini görmek mümkün gözükmüyor hele ekmek can simidimiz.. Hal böyleyken bu iş bana pek uymuyor malesef.. :(
-
Hemen denemem lazım benimde Boy : 168 Kg : 84 göbek var bende de L gömlek giyiyorum oturdugum zaman dügmleri mayın patlar gibi patlıyor bazen elimi göbegime atıyorum fazla görünmesin diye deneyecem ama mutlaka bunu.
Yedigim yemegin kalorisini nasıl bulacam ?
-
darkroques61 bunu yazdı
Öğrenci olduğumuz için ev yemeğini görmek mümkün gözükmüyor hele ekmek can simidimiz.. Hal böyleyken bu iş bana pek uymuyor malesef.. :(
Kolayı var dostum. Öncelikle çayı kahveyi şekersiz iç. Kahvaltıda 3 dilim ekmek ye öğle ve akşam birer dilim. sabah 2 yumurta yersen seni tok tutar. Keyfine göre yiyebilirsin ama tavada yeme haşlanmış ye. Yemeklerde karbonhidratlardan uzak dur. Mesela pilav, makarna ama bulgur yiyebilirsin. Çikolataya, poğaçaya falan abanma. Sebzeyi bol ye. Meyveyi çok yeme. Mümkünse bol bol salatalık domates ye. Acıkmadıkça yeme. Alkolü bırak eğer kullanıyorsan. Et yiyebilirsin istediğin kadar ama yağsız olacak.
-
qoqo bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Kolayı var dostum. Öncelikle çayı kahveyi şekersiz iç. Kahvaltıda 3 dilim ekmek ye öğle ve akşam birer dilim. sabah 2 yumurta yersen seni tok tutar. Keyfine göre yiyebilirsin ama tavada yeme haşlanmış ye. Yemeklerde karbonhidratlardan uzak dur. Mesela pilav, makarna ama bulgur yiyebilirsin. Çikolataya, poğaçaya falan abanma. Sebzeyi bol ye. Meyveyi çok yeme. Mümkünse bol bol salatalık domates ye. Acıkmadıkça yeme. Alkolü bırak eğer kullanıyorsan. Et yiyebilirsin istediğin kadar ama yağsız olacak.
Bakalım bir şekil direneceğiz. Aslında çok kilolu değilim 83 kiloyum ama 65'in altına inmem gerek. Göt çok zor durumda pantol girmiyor. 34 olmuyor 36'ya bi ben daha girer lanet ettim.. :)
-
swordfish bunu yazdıMaddox bunu yazdı
Benim sorumada cevap verilirse sevinirim göbek bölümümde , alt kısmı alt karın denilen adonislerin olduğu yer bel bölgesi , yağlı olarak kaldı yağlar hala var üst tarafları sıktığımda baklava şekline geliyor ama alt tarafı nasıl yapıp edip eriteceğimi bilmiyorum ve şöyle bir durum var normalde göbeğim yok dümdüz , ama sıkınca bildiğiniz davul gibi göbeğim çıkıyor bu neden ?
bunu yap hocam farka inanamazsın
http://www.youtube.com/watch?v=BfXkuRGwEJU
Belki etki yapabilir ama orada robot yapıyor takır takır o tempoda yapmak zor iş bence
-
1,83 boy 72 kiloyum.
mesela dün akşam yemeğinde 2 tam kokoreç yedim. kahvaltı niyetine 2 tava mezgit attım fazla ekmeğe abanmadan.
fix 2 günde 1 kutu pringles gömerim. günde 1 demlik çay içerim yanında fındık fıstık illaki olur.
her akşam sulu yemek çıkarır valide yatmadan onu da gömerim. tatlıyı affetmem.
diyetisyenlerin uzak durun dediği şeyler benim rutinim.
hiç sağlık problemim olmadı. diş için bile doktora gitmişliğim yok. uyku problemim yok.
ama kilo alamıyorum. doğal olan her yolu denedim olmadı.
basketbol oynadım bi süre o da fayda etmedi.
-
JuMaN bunu yazdı
Arama motorunda arat hocam
sonra ekle de
-
swordfish bunu yazdı
Ben şekeri komple bıraktım.Ekmeği yarı yarıya azalttım.Kola yerine coco cola zero içtim.Haftada 3-4 saat yürüyüş yaptım.
Biskivü çikolata borek poça hamur işi kuruyemiş şeker v.s gibi abur cuburları komple kestim yada % 90 azalttım
onun haricinde normal yemekleri yemeye devam ettim.pilav sulu yemekler ve diğerleri.hatta kimi zaman waffle pizza adana urfa dürüm bile yedim..
kisa surede tatminkar oranda kilo vermene sevindim hocam, daha bir dinclesmis , yenilenmissindir.
lakin sekeri komple biraktim derken, sen sekeri biraktin da seker seni birakti mi acaba ? meyve , sebze illaki yedin fructose oradan girdi yine degil mi?
kanimca rafine, islenmis sekeri vs biraktin