folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek

Pazarın lideri Telekom ve Türksel VF baya yerlerde sürünüyor gibi

4,5g hızım artı evde daha iyi oldu şimdi

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    antichrist bunu yazdı

Evde ofiste kullananlar için 3-4-5g fark etmez, bu soruyu varsa sahada iot çalışan adamların cevaplaması lazım :) Esas hitap ettiği kitle o. Yoksa instagramda reels kaydıran insan 4g kullansa ne 5g kullansa ne fark edecek.

hocam tam tersi herkes onu söylüyor özellikle teknoloji influencerları ama tam tersi herkes için fark eder.

Şuanda ister sosyal medyaya video yüklemek olsun ister patrona bir belge göndermek olsun hepsinin dosya boyutu çok büyüdü

anlık 50mbp hızla yüklediğin zaman bekleme süresi farklı 900 mbps ile yükleme yaparken ki bekleme süresi farklı.

yani evet belki tek işi reels kaydırmak olana etki etmeyecek ama whatsapp dan bile büyük boyutlu bir dosya yüklerken fark edecek. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

hız olarak belki bi tık iyi ama farklı iki şey farkettim birincisi telefonum kesinlikle daha hızlı ısınıyor iphone 13 var .

ikincisi alakası var mı bilmiyorum ama sanki ev sabit internetim de bi yavaşlık var evde ttnet var 

telefonda vodafone kullanıyorum.

böyle bi izlenim edindim şu anlık

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beytullahgol
    beytullahgol's avatar
    Erkek

2 gündür türktelekom, hattımda 5g'yi aktif edemedi. sistemde bir sorun oluyormuş. telekomda çalışan bu işi çözebilecek biri var mı? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Mühendislik 1. kural : Çalışan sisteme dokunulmaz.

Bizim gibi işi bilmeyenlerin depar attığı yerde aman aman. 

Neyse kervanı dar bir patikaya sokup düzeltirler...

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    siberturq bunu yazdı

Mühendislik 1. kural : Çalışan sisteme dokunulmaz.

Bizim gibi işi bilmeyenlerin depar attığı yerde aman aman. 

Neyse kervanı dar bir patikaya sokup düzeltirler...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gremlin
    gremlin's avatar
    Erkek

2 gündür istanbulda gittiğim bazı semtlerde speedtest yaptım. Turkcell kullanıyorum. Sonuç şu şekilde.

Test ettiğim semtler: Eyüpsultan beyoğlu karaköy taksim kabataş taksim kadıköy rıhtım eminönü fatih karagümrük bayrampaşa beşiktaş.

Sunuçlar ortalama olarak 350-1042mps arasında. Mesela bugün kadıköy rıhtımda 800mps gördüm. vapura bindiğimde 550mps alıyordum. Eminönü kalabalıktı 650mps. bence iyi.

Bazı arkadaşların dediği gibi özel bir kullanım olmadı ama normal zamanlara göre şarj %15 - 20 daha fazla azaldı. Normalde aynı kullanımda şarjım %55 kalıyordu. Bu sefer %32 oldu.

imza.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Benim gördüğüm 3 operatör arasında en sağlam Vodafone sıçtı. Zaten 4G hızları çok kötüydü 5g ile herkes test yapacağım diye yüklenince iyice sıçtılar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada Telekom sınırsız ev internetide çıkarmış. Turkcelldeki gibi sabit yer şartıda yok istediğiniz yere götürebilirsiniz. 1.750 TL ve 1 sene taahhütü var. Modem ücretide fiyatın içinde. Abonelik biterse modemi iade etmek zorundasınız.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/5g-turbobox-limitsiz

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

sizde de çok hassas mı 5g? telfon masada, 5g çekiyor. elime alıyorum toplam yer değiştirme 10 cm. hop lte'ye düşüyor

ek;
    https://www.youtube.com/watch?v=t0d6eq19ggo

...said addicted.
Toplam Hit: 10406 Toplam Mesaj: 171
telefon turkcell vodafone mobil telefon 5g