folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gremlin
    gremlin's avatar
    Erkek

2 gündür istanbul Avrupa tarafında bazı yerlerde speedtest yaptım da pek bi fark görmedim. 

İçi boş ve dolu 5g logosuna denk geldim.

İstanbul fatih: download 350mps, upload 35mps

download 98mps upload 55mps

Taksim meydan: download 94mps upload 72mps

Bunları gördüm şimdilik. 

Levent etiler Sarıyer ölçmedim. Yarın Kadıköy rıhtım da deneyeceğim. 

350 olan İçi dolu 5g logosunda az önce ölçtüm. 

Edit:

Şuan karagumruk te caddede hareket halindeyim. Araçtayim. Download 1042mps upload 74mps bu iyiydi. Eyüpsultan da bakayım onu da eklerim birazdan 

gremlin tarafından 01/Nis/26 17:42 tarihinde düzenlenmiştir

imza.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

5g'de ben kotanın çabuk bitmesinden korkuyordum fakat asıl kötü tarafı bataryanın içinden geçmesi. 4G'ye göre en az %20 fark etti.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

5g'de ben kotanın çabuk bitmesinden korkuyordum fakat asıl kötü tarafı bataryanın içinden geçmesi. 4G'ye göre en az %20 fark etti.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

şarj hızlı gitmeye başladı lte'ye döndüm geri 
    hız olarak fark var ama değer mi bilemedim
    lte 80 200 arası 5g 450 gördüm max

salla gitsin ölecez zaten :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Tuhaf bir şekilde benim şarjım daha uzun gitmeye başladı. 😅 Akşam eve geldiğimde %30 falan görürdüm bugün %50 küsür gördüm. Üstelik bugün ne cuma ne pazartesi şaşırması yaşandı. Çarşamba hep stabil gündür bende. Önümüzdeki çarşamba bir farklılık olursa ekleme yaparım. 

Erzurum merkez, turktelekom, s23 düz. 

adamhakli tarafından 01/Nis/26 21:09 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Turkcell inat etti sınırsız paket çıkarmadı. Üstelik taşak geçer gibi 5 GB kotalı 5g paket yapmışlar. :D

• 5g Ultra Dijital 5 GB, 1000 Dk: 300 TL

• 5g Ultra Dijital 15 GB, 1000 Dk: 380 TL

• 5g Ultra Dijital 25 GB, 1000 Dk: 460 TL

• 5g Ultra 20 GB, 3000 Dk: 500 TL

• 5g Ultra 30 GB, 3000 Dk: 600 TL

• 5g Ultra GNC 40 GB + 40 GB sosyal medya, 1000 Dk: 650 TL

• 5g Ultra Platinum 30 GB + 30 GB  sosyal medya, 5000 Dk: 750 TL

• 5g Ultra Platinum 50 GB, 5000 Dk: 800 TL

• 5g Ultra Platinum 60 GB + 60 GB  sosyal medya, 5000 Dk: 1.250 TL

Bunlar varya bunlar bunlarin anasini avradini soyunu sopunu gelmisini gecmisini 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    Kelayvaz bunu yazdı

Şunu hangi denyo düşündü?

Ulan biz amerika mıyız? zenci beyaz olsun

Hep diyorumya adı Türk olup bize ait hiçbir firma yok

Bunlar ne yer ne içer piç kuruları

Çorbaya bak hem zenci hem erkek hem kadın gibi saçlar dalgalansın milletimizi aşağılamanın eksantrik yolları

İnsanoğlu bişey bulmak istedi mi illaki bulur. (Turkcell in fiyat politikasına sokayım!) 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Herkes 5g'ye geçince 4G boşta kaldı hızı arttı. :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

Bazı mahallelerde (aksaray ilindeyim) aynı 2g-3g gibi hat çekmiyor telefonu 5g'ye aldığım zaman. şebeke sinyali çok düşük gösteriyor, mecbur 4g devam 400-600 mbit alıyor bu da dediğiniz gibi 4.5g antenine bindirme ile çalıştığını gösteriyor.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek

Evde ofiste kullananlar için 3-4-5g fark etmez, bu soruyu varsa sahada iot çalışan adamların cevaplaması lazım :) Esas hitap ettiği kitle o. Yoksa instagramda reels kaydıran insan 4g kullansa ne 5g kullansa ne fark edecek.

|~_~|
Toplam Hit: 10409 Toplam Mesaj: 171
telefon turkcell vodafone mobil telefon 5g